Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Foarte dragute Amalia! Tu trebuie sa iei in dublu exemplar nu?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oxana functionez greu si nu te recunosc dupa avatarul tau.

Amalia super dragute rochitelele!!!!

Dana eu nu vreau sa aud de nimic la 28 sapt. Deci nu fac nici un bagaj. Pana nu rezolv cu camera , nu pregatesc nimic altceva. Sa faca bine sa stea cuminte , sa creasca si ea ca Fat-Frumos, ca timp este.

Paula gasim solutii la durere: nurofem, algocalmin, are voie tot felul de pastile acum. Bine ca nu s-a speriat. Acum are in gurita un pansament. Il tine 1h.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Operatiile pe gingie nu dor nici dupa ce trece anestezia, eu am avut de taiat surplus de carne. Nu doare nici anestezia. Problema e la copii ca se sperie, dar fetita Elenei este curajoasa

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.realitatea.net/program-rabla-pentru-carucioare-de-copii-este-grav-sa-folosesti-un-carucior-perimat_1149570.html

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Nu sunt de acord cu ei. Adica ok eu i-am cumparat carucior pt ca nu aveam de la cine sa iau si cu siguranta il voi pastra pt sora si cumnata ca apoi sa il fol si la bb2. Nu cred ca daca il fol 1 an si ai grija de el se "strica" si nu mai poate fii folosit. Cine are bani ok cumpara cine nu , cred ca accepta si asa.

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

http://www.realitatea.net/program-rabla-pentru-carucioare-de-copii-este-grav-sa-folosesti-un-carucior-perimat_1149570.html

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ce ziceti masuta de infasat este buna??? Sau masuta de infasat cu cadita in ea??
Amalia ce frumos u o sa iei tot la dublu dar acum ma gandeam baitza va fii la dublu papa la dublu si timpu tau automat se va scurta dar cred ca e asa frumos cu gemeni As vrea si eu urmatoarea sarcina gemene
Fetele care aveti fetite ia intrebati sotii ce secrete au sa stiu sa il invat pe al meu pt urmatoru

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Ce ziceti masuta de infasat este buna??? Sau masuta de infasat cu cadita in ea??
Amalia ce frumos u o sa iei tot la dublu dar acum ma gandeam baitza va fii la dublu papa la dublu si timpu tau automat se va scurta dar cred ca e asa frumos cu gemeni As vrea si eu urmatoarea sarcina gemene
Fetele care aveti fetite ia intrebati sotii ce secrete au sa stiu sa il invat pe al meu pt urmatoru

25+ David sau Patrick
Dana

tine cata de genetica

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Danuta ai dreptate dar e criza iubita mea le au scazut vanzarile cum sa vanda si eifacand programul rabla

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana zicea de tehnica Oxana, cand si cum sa iasa ce vrei tu. Eu stiu ca in luna "de munca" am prestat zilnic. Sa nu cumva sa pierd ovulatia.
Amalia pe mine m-a distrat programul rabla.

astept sa se faca 5 sa plec, cu toate ca de treaba ar mai fi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salut.
Am reusit sa ajung si eu cu cititul la zi, greu, foarte greu. Asa ca raspund la ce mai imi aduc aminte.

Pompa de san: cea manuala- nu am reusit sa scot nimic cu ea. Am avut electrica de la Avent care si-a facut foarte bine treaba.
Saci de dormit: am folosit din prima zi pana pe la un an jumate. Dormea foarte bine in ei, ii cumparam cam cu 10 cm mai lungi. Au fost in functie de sezon, vara din cearceaf subtire, iarna ca o patura mai groasa. Dupa ce a crescut a invatat sa iasa din ei si de atunci nu mai doarme noaptea acoperita cu nimic, efectiv nu suporta. O las in pace ca daca incerc sa o acopar se enerveaza, se trezeste si ii stric somnul. La noi oricum e cald si nu raceste.
Dureri: de toate felurile. Contractii zilnice, dureri de spate zilnic, junghiuri si intepaturi la miscari mai bruste. Cele ca la CM ma panicheaza foarte rau. M-am trezit intr-o noapte cu ele si asa m-am speriat de am transpirat leoarca in 10 secunde, incerc sa le ignor. Normale cica nu prea sunt, eu oricum iau tratament duphaston, no spa, magne b6 plus gynipral, altceva nu prea am ce face. Incerc si odihna multa dar nu prea imi iasa. Daca merg mult sau repede noaptea simt ca nu mi- e bine cu tot cu pastile. Si constipatia imi agraveaza starea asa ca am cam devenit dependenta de supozitoare, mancarea si taratele nu prea isi mai fac efectul. Am vb cu dr la care merg si speram in ceva solutii miraculoase dar mai mult de atat se pare ca nu se poate. Daca mi-e frica? Foarte tare, uneori ma panichez groaznic si nu spun la nimeni ca sa nu par penibila. Mi-e frica si sa ma screm cand ma duc la baie. Dar sper sa treaca cu bine perioada asta si sa ajung cat mai aproape de termen.

In alta ordine de idei noi de doua zile vizionam gradinite, si azi in sfarsit am gasit una care sa fie curata si sa aiba conditii decente. Ne-am orientat la inceput tot prin centru, la alea "renumite" si nu mi-a placut ce am gasit. Nu ma astept la conditii de 5 stele dar vreau curatenie si amabilitate si sa fie cat de cat dotate corespunzator pt un copil de 3 ani. Asa ca am ramas la gradinita de la noi din cartier, nimic "pretentios" dar e aproape, are o curte plina cu verdeata si in cladire totul e curat. Si doamna educatoare mi-a lasat o impresie tare buna, asa ca mergem zilele urmatoare sa facem dosarul . Mi-am mai luat un stres de pe cap ca trebuia rezolvata si problema asta.

25+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput