Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Olimp, te pup si sunt surioara ta de suferinta! Si eu am tras un bocit asta seara pt ca m-am certat putin cu sotul din cauza jobului... Ca nu ma mai lasa sa merg, ca-mi face rau...

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

ma duc sa fac capitol nou

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Danuta si eu si sotul suntem A2 dar , cu tot vegetarianismul "specific" nu rezist unui snitel vienez " cat capacul de la WC" cum zicea cineva

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, dar poti face musaka cu puiut/curcan fara grasime. Mi-a facut mie mami. Si paste poti lua integrale. Si doar le fierbi si pui ton, somon, puiutz fiert si sosilet de rosii. Exista alternative Oricum, eu si de obicei ma mai rafat cam o data pe saptamana cu ceva mai greu de papa, gen pizza, paste... E bine sa mananci sanatos dar fara sa-ti frustrezi organismul. Asta asa, ca sa mai fim si vesele si sanatoase si frumoase

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

cap nouaici

Mergi la inceput

Asa e Happy!
Sincer, eu nu prea ma stresez cu caloriile, mai ales acum in sarcina. Vad ca deocamdata sunt ok cu +4 kg si stiu ca atunci cand apar fructele si legumele autohtone...sunt o fericita asa ca pap ce doresc, dat sunt putin atenta la cantitati, frecventa si combinatii ( de-aia am papat azi pizza , ca stiu ca merge cu dr. Pepper )

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput