Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Sweety, esti tare...sweety!!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana din pacate sunt multe persoane care nu asimileaza vitaminele sintetice. Eu sunt una dintre ele. M-am plans eu pe aici in primul trimestru ca eram terminata de la ele. Aveam diaree ..am slabit 1 kg si o luna am mancat numai cartofi paine prajita si banane si nu imi reveneam..pana am realizat ca am reactii la vitamine.
Si cu fierul patesc la fel. Iau in fiecare zi si daca nu sunt atenta la ce mananc seara (ca de ex azi ca am bagat in sandwich cascaval ) a doua zi dimineata fac pipi maro (il elimin pe tot fara sa il asimilez)
Cel mai usor vitaminele se asimileaza din mancarica. Nu trebuie cantitate mare ci calitate. Daca nu iti place una inlocuieste cu alta. Sunt multe fete aici ca si Elf-ul nostru care stiu cu ce poti inlocui alimentele care nu iti plac

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Noapte buna va doresc gravidutzelor. Sa aveti o seara frumoasa in continuare.

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
22+

Printesa dulce

Mergi la inceput

Alina, te sustinem! Cu matura aia...De tine chiar mi-e frica pt ca esti pe meleaguri aici De Amalia tot mai fug pana soseste dar de tine...nu ma simt asa sprintena

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Happy prob e ca absolut nici o carnita nu ma tenteaza oricum ar fii facuta. Nu sunt vegetariana pt ca mai mananc o data la 3 luni de la mc de ex aripioare sau un hamburger dar sa fac eu acasa sau daca ma duc la un rest sa cer ceva carne in nici un caz. Prefer niste cartofi taranesti cu o salata asortata . Eu si cand stateam la mama orice mancare facea carnea o toca mai marunt ca morcovu ca de obicei o dadeam deoparte cand era mare si asa nu mai aveam ce sa aleg si mancam cu tot cu carne

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dana incearca sa papi linte ,naut, fasolica ajuta si vezi ce zice medicul

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Alina cate trebuie sa mai faci pe parcursul sarcinii ? E in functie de anaize?

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Dana , am o idee: musaka, de exemplu!
Eu una sunt o carnivora desavarsita. Sunt in consens cu grupa mea sangvina 0. Cei cu 0 cica digera cel mai bine carnea

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Am revenit de la medic.
Bebe este bine, este dezvoltat fix celor 26 sapt si doua zile.
Are 980 grame . Nu mi-a venit a crede. Probabil de aia simt ditai suturile, are putere.
Legat de crizele mele cu stari de lesin asociate cu calduri mi-a zis ca sunt crize de hipoglicemia si sa mananc dulce cand simt nevoia . Mi-a dat femibion II pana la finalul sarcinii.

Analizele mi-a zis sa nu le fac pana la 30 sapt, deci mai astept.
Cu simfiza si contractiile mergem inainte, nu am ce schimba.

ma duc sa citesc din urma....

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Felicitari pt rezultat! creste gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ca sa nu mai zic ultima oara cand mi-am facut toate analizele inainte sa raman gravi mi-a iesit colesterol 260 si peste 220 este risc maxim ceva de genu. Imi spune doc sa nu mai mananc carne grasa porc si sunca si i-am explicat ca nu mananc bine atunci nu mai manca smantana grasa nici daia nu mananc. dar u ce mananci?? legume........ ia doc analizele mamei se uita si "Mda e mostenit il monitorizam si vedem daca e cazul de tratament "

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput