Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Pestisorul de aur, prins in undita de Gheorghe: - Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar trebui, `tu-va muma-n cur de romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

sunteti formidabile

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Asta asa e!

Fetelor, maine dimi ma duc sa imi ia sange de analize, printre care si ceva cu glucoza. Asta inseamna ca nu pot sa pap/beau cafea de dimi, nu?!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Asta asa e!

Fetelor, maine dimi ma duc sa imi ia sange de analize, printre care si ceva cu glucoza. Asta inseamna ca nu pot sa pap/beau cafea de dimi, nu?!

Happy Ama 25+ si Eva

nu papi nimik

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Ptiuuuuu!!! Iar ma duc clatinandu-ma Dimineata am o foame in glanda de zici ca am alergat toata noaptea

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Am fost si eu mai devreme si mi-am luat rezultatele la analizele si binenteles ca au iesit proaste, Mi-a spus ca nu mananc . Mananc cand mi-e foame si ce imi place. Nu imi place carnea de nici o culoare ce pot sa fac. . Sunt curioasa ce va spune doc ca med de fam nu a fost deloc incantata

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Dana, cum adica nu mananci?! Adica ce iti lipseste?

Eu acum mi-am dat seama ca am bagat o cana de inghetata seara asta si era f dulce...sper sa nu imi dea analizele peste cap

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Dana trebuie sa papi carnita pt bebe trebuie sa menti hematocritele ridicate ca sa nu ajungi la anemie fier iei?

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana e important sa mananci cel putin 3 mese pe zi sanatoase. Nu e de joaca cu carentele de vitamine. Cel mai bine se asimileaza din alimente asa ca incearca sa mananci chestii cat mai sanatoase. Nu trebuie sa manaci multa carne. Poti manca oua si lactate, peste pt proteine,
Exact la mancare ma gandeam si eu acum ...ca bag ca o sparta in mine de cateva zile nu ma pot opri. Tot incerc sa manac mese mici si dese...dar sunt atat de dese ca au ajus sa fie o singura masa
Am mancat cand am venit de la lucru spanac cu dovlecel la gratar cu o felie de paine (ora 19) apoi am mancat un mar ..am mai stat putin am desfacut o punga de seminte din care mi-am promis ca manac numai putin....evident ca am halit-o pe toata...si acum i-am facut niste sandwich-uri calde sotului si bineteles ca am halit si eu jumate de sandwich
Si daca mai stau o jumatate de ora cred ca sunt in stare sa mai fac o vizita la bucatarie.Nu inteleg ce am ca nu eram asa flamanda
Voi aveti senzatia asta de foame sau eu am devenit purcica?

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

MMMM mi se face pofta de inghetata. sa mananci si pentru noi mamica. Merge putina inghetata.. oadata la nu stiu cat. Si eu ma rasfat serile cu inghetat.

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Dana, cum adica nu mananci?! Adica ce iti lipseste?

Eu acum mi-am dat seama ca am bagat o cana de inghetata seara asta si era f dulce...sper sa nu imi dea analizele peste cap

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+

Printesa dulce

Mergi la inceput