Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
Elena felicitari pt grasunica
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
cris si eu am parte tot de aprecieri de acelasi gen "uau ce mare esti ! " sau mai stiu eu ce...nici nu le mai bag in seama...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Azi a fost si mai interesant ca de obicei ... ca mai am o colega graviduta ... cu 4 sapt mai mica decat mine ... respectiva fiind ffff slaba inainte sa fie gravi. Va dati seama ca abia se vede sarcina la 17 sapt. Fiind azi de mai multe ori impreuna ... nu s-au abtinut nici de la comparatii ... "Oau, ce burtica mare ai (catre mine), dar la A. nici nu se vede!!!" In conditiile in care eu sunt oarecum stresata de burtica prea mare ... iar ea exact invers ... e stresata ca nu pune pe ea mai nimic ...
In fine ... cum zici tu Olimp ... tre sa ma obisnuiesc ... Dar ma gandesc fara sa vreau si la cei din jur ... Daca ti greu sa faci un compliment ... nu taci mai bine?
21+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
eu cred ca multi nici nu isi dau seama ca jignesc , vreau sa cred eu.. iti dai seama cum e la mine eu si inalta si corpolenta si cu ditamai burta care de acum in colo va creste si mai si...nu mai pun la suflet nu merita..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Cris, nu mai baga la cap ce zice unu si altul, chiar nu-si dau seama. Si daca o fac intentionat, asta e, sa-si vada de ale lor. Nu da importanta.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
happy_ama spune:
Cris sa ma scuzi dar... F...k'em! Oameni lipsiti de inteligenta emotionala
Fetelor, mi-am ascultat bubulina!! Ce e pe ea acolo.... N-are pic de stare! Si i-am auzit pt prima data inimioara cu aparatul asta!!!
Happy Ama 25+ si Eva
amaliaro spune:
fetele azi Maria-Anastasia a facut o tumba de am simtit si auzit lichidul amiotic nu radeti va rog a fost asa de intens incat am tipat tare
Olimp si Cris sa va doara de la calcaie in jos aici toti se comporta cu atata gingasie cu gravidele...daca merg undeva si e coada te trimit in fata
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Irina, bine ai revenit, draguta!!!
Ele, felicitari pr voinicuta ta!! Sa-i dea Dd sanatate si mult noroc!!!
Cris, nu-i baga in seama, draga mea! Mare, mica / burtica, important e sa adaposteasca un suflet bun de bebe sanatos!
Bobitza 20+ Rebeca
diana_popa27 spune:
Ele felicitari pt gasunica !!!
Cris nu mai baga in sema ca multi se gandesc ca iti fac un compliment cand iti zic ca se vede burta mare.
Si eu m-am iritat ieri pe o colega mai in varsta care mi-a spus "vai ce sensibile sunt gravidele din ziua de azi....eu am mers pana in ultima luna la lucru si aveam o burta de nici nu a mai vedeam de ea !!!"
I-am zis ca depinde de gravida .. ca maica-mea acum 32 si 28 de ani a dus f greu sarcinile desi a pu 8 kg si nici nu se vedea ca e gravida in luna a 7-a ...si a mers pana in ultima zi la lucru ..dar nu i-a fost usor! Femei sensibile erau si atunci doar ca nu aveau de ales...
A comentat cand m-a vazut ca mergeam ca o batranica.
26+
viitoare mamica de Medeea