Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
Bobitza_85 spune:
Paula si Doxy, intr-adevar, printisorii vostri sunt magnifici!!!
Imi vine sa-i papa cand ii vad asa zburdalnici!!!
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Ufff...vad ca sunt singura si pe forum si la munca...
A trebuit sa ma intorc la serviciu ca a intervenit ceva si acum nu mai apare pers respectiva
Macar tineti-mi voi companie ca vad ca fac monolog
Bobitza 20+ Rebeca
teodora86 spune:
da am luat dar aici nu o da pina nu te-ai deschis 3 cm ,si am fost ffffffffffff multumita si acum daca o sa nasc normal o sa o iau din nou
teodora86 spune:
felicitari pentru curaj Dana iti doresc o nastere naturala usoara si un bebe sanatos
teodora86 spune:
Delia Rodica da am luat-o de 2 ori si mi-a fost de mare ajutor si acum daca o sa nasc natural o sa o iau din nounu am avut nici o problema, am auzit fete care ziceau ca au ramas cu dureri de spate de la epidurala
amaliaro spune:
Bobitamultumim
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
am ajuns su eu pe acasa.. fetele...
amalia ce de lucrusoare... super frumoase..
happy sorry , nu stiu de ce am ramas cu inpresia ca tu ai intrebat de Ca...
bobitule tot pe baricade...?
elfule pe unde esti ? nu te-am auzit de ceva vreme ?
maria bcf tu pe unde umblii draguta ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Tot, Olimp...acum ma pregatesc sa ma duc acasa...
A venit clientul hotarat sa ia ap, dar seful meu se mai gandeste la pret...imi bag p**a!!! Scuzati limbajul dar alerg ca fraiera degeaba si el de acasa
"sta si se mai gandeste" imi vine sa plang...dar nu o s-o fac...de luni imi iau concediu si gata! Sa vanda cine vrea ca eu m-am saturat!
Bobitza 20+ Rebeca
olimp spune:
bobitule si eu am avut situatii din acestea ...ma sunau " vin imediat dar nu ajung decat dupa program ma puteti astepta " si stateam si 1-2 ore pana se hotara ce mamaliga lui vroia ...stiu cum te simti .... las ca bagi concediu ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca