Dupa intrerupere sarcina inca doua liniute la test
Raspunsuri - Pagina 9
CorinaIleana spune:
Am sa le spun dupa ce ies si urmatoarele analize bune;sper.
Cum o sa ma descurc nu stiu.
ralualexandrei spune:
Oameni buni nu inteleg de ce atata inversunare?!
Nimeni nu detine adevarul suprem!
Corina iti doresc sa fie cum e mai bine.Pastreaza-ti calmul si traieste fiecare zi pe rand,nu te hazarda sa-ti faci scenarii.Sa nu te preocupe ce,cum zice lumea,asta nu conteaza,tu ia lucrurile pas cu pas si daca ai nevoie de ajutor sau sfat cere-l sigur se va gasii cineva sa ti-l dea.
Din experienta mea iti spun ca uneori ceea ce ni se pare o greutate se dovedeste a fi o binecuvantare,insa asta e doar experienta mea.
CorinaIleana spune:
Dupa asa zisul avort am luat dupa reteta doctorului 7 comprimate de 500 mg tavanic antibiotic...
XIO spune:
Du-te la eco, e cel mai sigur. la 4 saptamani nu se face chiuretaj pt ca e prea micasarcina si sansele sa ramana in uter sunt extrem de mari.
In general chiuretajul se face dupa varsta de 6 saptamani ca sa ai certitudinea ca nu chiuretezi si lasi sarcina pe loc.
La 4 saptamani abia se vede la eco. Pana in 7 saptamani cea mai buna alegere este avortul medicamentos, care imlica administrarea unor tablete, fara sa existe chiuretaj.
Acum am citit ultimele mesaje. Voi cauta in ghiduri ce efecte au antibioticele pe care le-ai luat, ca teoretic nu se administreaza in sarcina.
In legatura cu ce a facut primul medic, citeste mai sus. A facut ce nu se face.
histamina spune:
corina, Dumnezeu il iubeste de cand s-a zamislit.
da-mi mail la nike974@gmail.com.
te pot ajuta ..
emilia.m spune:
Draga mea, iti spun cu mana pe inima ca unicul motiv pt care ti-am raspuns la subiectul acesta a fost acela ca am presimtit ca bebe e ok in burtica ta. De regula nu raspund la subiecte legate de avort pt ca pur si simplu e prea dureros pt mine. Stiu ca ce simti acum e un amalgam de usurare si teama, stiu ca te gandesti ca macar sa fie sanatos stiu framantarile astea. Mie eco de la 12 sapt mi-a iesit bine, ca si tie dealtfel dar analizele de sange de la dublu test nu prea. Am facut si triplu test si acela a iesit ok. Nu iti face griji pt antibiotic pt ca cel mai probabil a facut bine si nu rau dupa tentativa de avort iar fumatul e faimos pt "probleme" gen greutate mai mica a copilului la nastere. Daca renunti la fumat bebe va fi grasun, daca nu va fi mai slabut, malformatii nu apar de la atata lucru. In afara de asta daca ai mancat putin carentele le resimte corpul tau nu bebe pt ca isi ia nutrientii de care are nevoie si restul, mult sau putin, iti ramane tie. Mergi la medicul de familie sa iti dea trimiteri pt analize sa le faci gratuit si noul medic daca lucreaza si la o maternitate de stat te poate vedea pe viitor acolo. Daca iti e greu spune si eu una te voi ajuta cu orice pot. Imi poti da mesaj privat oricand.
Eu astazi pe la 4 nasc prin cezariana deci cam peste o sapt voi putea urmari mai departe postarile. Iti doresc mult curaj si desi drumul pe care te aflii e dificil va fi presarat de bucurii pe care acum nici nu ti le inchipui. Daca simti ca nu vei putea face fata tuturor acelor greutati ce vor urma exista si varianta adoptiei pe care o poti lua in calcul daca e prea mult sau prea greu. Ai grija de voi.
39+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
histamina spune:
emilia, Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca!
corina, e greu,u e usor,dar este atat de frumos.e o vorba,ca fiecare copil vine cu painea lui sub brat.
spune-mi, te rog, ce meserie ai?ce studii?
ai nevoie si de un loc unde sa stai?
cu hainutele si accesoriile celalalte, vor veni repede.cu ce va zice lumea?
parintii tai poate nu vor fi fericiti,dar cand vor vedea copilul il vor iubi.
ai mei mi-au zis de avort pana inainte sa nasc,apoi,din secunda in car el-au vazut e viata lor, il iubesc enorm si mai,mai ca nu am voie sa zic ca e copilul meu.
aduna-te,linisteste-te si spune de ce ai nevoie.
Dumnezeu sa fie cu tine!
CorinaDani spune:
corina, dupa ce te mai linistesti un pic si iti pui gandurile in ordine, ar trebui sa te gandesti sa discuti si cu un psiholog bun. sunt multe sentimente, ganduri si emotii pe care trebuie sa le intelegi, sa le accepti. acum esti inca in stare de soc, presupun, dar vei experimenta si furia, si negarea si o gramada de alte stari.
daca as fi in locul tau, nu as lasa sa scape nepedepsit medicul care ti-a schimbat cursul vietii. ca va fi sau nu un curs bun, nu avem de unde sa stim. insa e clar ca, daca acel medic isi facea datoria asa cum trebuie, tu nu erai astazi in aceasta situatie.
danaionela spune:
Corina plang si rand in acelasi timp. Doctorul tau are mare dreptate. Te inteleg foarte bine prin ceea ce ai trecut, stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina si stiu ce inseamna sa reinvii. O sa fie o perioada mai grea pentru tine, dar o sa fie bine pana la urma. Lasa timpul sa decida, nu te m-ai gandi ce o sa faci peste 9 luni, trebuie sa te gandesti ce o sa faci maine. In functie de analize, o sa ei decizia cea mai buna pentru tine si pentru bebe. Eu as vorbi cu parintii, le-as explica situatia si cu siguranta or sa fie langa tine. Mama ta a trecut prin acelasi lucru, stie ce inseamna sa fii parasita si in acelasi timp stie ce important este sa gaseasca omul potrivit.
Dupa ce ai certitudinea ca bebe este bine poti merge mai departe. Mai sunt 6 luni pana cand vei naste si o sa vezi ce se va intampla atunci. Legea se schimba de pe o zi pe alta, dar cu siguranta un an poti sa stai acasa. Daca nu ai cu cine sa-l lasi, poti gasi o cresa. Nu stiu in ce zona stai, dar sunt cateva crese bune de stat in Bucuresti si in ultima solutie poti apela la serviciile ei.
Din punct de vedere al lucrusoarelor cu siguranta cel mic o sa primeasca. Important este sa fie sanatos , ca de iesit din aceasta situatie o sa iesi. Bebe este un luptator si tu la fel. O sa treceti impreuna peste obstacolele vietii, o fiti fericiti.
In schimb daca nu o sa poti pastra copilul trebuie sa o ei ca pe o incercare la care ai fost supusa. Nu conteaza ce decizie vei lua, important este ca tu sa fii sigura ca este decizia potrivita pentru tine, nu pentru cei din jurul tau.
histamina spune:
corina, am primit acum confirmarea sprijinului pe toate planurile pe care ti-l pot oferi cei de la pro vita,care ocrotesc copii nascuti si nenascuti.te rog sa spui numai de ce ai nevoie!