Dupa intrerupere sarcina inca doua liniute la test
Raspunsuri - Pagina 6
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deea2685 multumesc pentru sfaturi Dorsilia.si iti promit ca o sa fac tot posibilul sa nu ma mai victimizez in fata nimanui si sa nu mai trezesc compasiune in ochii celorlalti. |
exact asta faci acum totusi. Nu e asta dovada de insensibilitate fata de oamenii de aici care si-au deschis sufletul si te ajuta din toate punctele de vedere? NU imi rastalmaci vorbele. Aici nu e deloc vb de tine si de ce faci tu ci de Corina si de ce afirmatii nepotrivite ai facut la adresa deciziei ei, dandu-te pe tine drept exemplu de "asa da" si etichetandu-i ei gestul drept crima. Si in continuare in loc sa iti recunosti gafa, bati moneda tot pe tine. Te rog frumos !
Dorsilia spune:
Histamina cand am intervenit pe subiect am intervenit tocmai pt ca Deea si-a permis sa judece decizia cuiva, dandu-se pe ea drept exemplu de pro viata, aducand in prim plan cuvinte mari ca crima.
Asta ar fi trebuit s-o ajute pe Corina? Cine suntem noi sa o bulversam mai rau? Cine suntem noi sa o convingem ca nu a facut bine si sa-i comentam deciziile ? Ea intreba ceva despre testul de sarcina, de ce inca e pozitiv. NU cerea sa fie judecata pt decizia ei, cauta suport pt decizia ei. Asa cum Deea cauta acum suport pt decizia asumata. Si m-a oripilat insensibilitatea ei fata e o femeie care a indraznit sa renunte la sarcina la modul cel mai corect posibil, in stadiul de celula, nu cand devenea copil.
deea2685 spune:
imi pare rau ca am fost inteleasa gresit.nu a fost deloc intentia mea sa deranjez.imi cer scuze.
Dorsilia spune:
citat din mesajul lui deea2685 imi pare rau ca am fost inteleasa gresit.nu a fost deloc intentia mea sa deranjez.imi cer scuze. |
probabil ca nu ai avut intentii rele insa te-a luat valul, am intervenit pentru ca sa lasi sa-ti scape asemenea pareri in fata unei persoane in situatia Corinei, e intai de toate extrem de periculos pt ea. atat am avut de spus
acum sper pt Corina sa fie bine !
histamina spune:
dorsila, inca de la inceput i-am spus ca bebe s-ar putea sa fie ok,apoi i-am spus ca indiferent de situatie, ii suntem alaturi.citeste mesajele,te rog.
deea a facut o afirmatie, nelegata de corina,ci cu privire la avort,afirmatie cu care si eu si alte forumiste suntem de acord.asta nu modifica nici parerea ta, nici a altora care gandesc diferit de noi si asta nu da dreptul niciunei tabere sa judece pe celalalta tabara.
corina,sper ca esti ok si , important e sa stii,ca indiferent daca bebe mai e sau nu, te putem ajuta.parerile noastre sunt ale noastre si toate vizeaza ideea de a face sau nu avort, nu pe cel care a facut,ca nu si-a luat Dumnezeu liber sa ne lase pe noi sa judecam.
Dorsilia spune:
citat din mesajul lui histamina dorsila, inca de la inceput i-am spus ca bebe s-ar putea sa fie ok,apoi i-am spus ca indiferent de situatie, ii suntem alaturi.citeste mesajele,te rog. deea a facut o afirmatie, nelegata de corina,ci cu privire la avort,afirmatie cu care si eu si alte forumiste suntem de acord.asta nu modifica nici parerea ta, nici a altora care gandesc diferit de noi si asta nu da dreptul niciunei tabere sa judece pe celalalta tabara. corina,sper ca esti ok si , important e sa stii,ca indiferent daca bebe mai e sau nu, te putem ajuta.parerile noastre sunt ale noastre si toate vizeaza ideea de a face sau nu avort, nu pe cel care a facut,ca nu si-a luat Dumnezeu liber sa ne lase pe noi sa judecam. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
1. bebe nu e bebe
2. aici avem de a face cu o femeie necajita care tocmai a facut avort deci nu mai are nimeni ce sa previna, sa convinga, sa intoarca din drum, sa-i spuna povesti despre cum alti embrioni au ajuns liceeni tocmai in urma a doua avorturi, ea nu de asta are nevoie. O macina faptul ca a trebuit sa ia decizia asta, o macina si multe altele, teama pt sanatatea ei, pt siguranta ei.
3. tabara pro-viata nu are cu cine se razboi. Nu exista tabara pro-moarte. A renunta la propriul embrion nu e egal cu a face o crima nici intr-o mie de ani. Pe nici o planeta. Nu a fost lezat dreptul nimanui la nimic. Uneori organismul insusi decide sa intrerupa ciclul de dezvoltare al celulelor, al embrionului, alteori femeia insasi, ci intuitia ei feminina, cu situatia ei proprie. Asta e si gata ! Dumnezeu a lasat omului dreptul sa si organizeze viata dupa cum crede mai bine, sa-si asume deciziile si sa fie iertat pentru cele ce-si cere iertare, sa fie ajutat pt cele ce cere ajutor.
Sa-si gaseasca Corina linistea si sanatatea si sa i se implineasca dorinta, oricare o fi aia legata de subiectul acesta.
histamina spune:
din prima secunda copilul tau a fost copilul tau sau doar un embrion?
din prima secunda e OM.
Dorsilia spune:
citat din mesajul lui histamina din prima secunda copilul tau a fost copilul tau sau doar un embrion? din prima secunda e OM. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
lasa ca poate cand va fi cazul deschidem un subiect separat si atunci vorbim despre anatomie, celule, diviziune celulara, mitoza, embrioni, etc.
Dumnezeu a lasat posibil ca noi astazi sa cunoastem toate astea. Si Dumnezeu a lasat posibil sa ne gandim de doua ori inainte sa lasam sa ne scape din gura niste vorbe care pot rani un suflet deja ranit, un corp deja chinuit.
Stiti cum e vorba aia, nu de mine inventata: "inainte de a da drumul gurii, verificati daca si creierul este conectat". Eu as fi zis in loc de creier suflet, dar ....
oricum, eu mi-as spus parerea vis a vis de ce am avut de spus, nu vreau sa contribui la discutii pro sau contra, aici mi-a lezat vederea un singur mesaj al unei membre, fata de asta am luat pozitie.
si fata e Corina, pe care am vrut s-o ajut, sa n-o las sa cada si mai jos citind niste mesaje care pot rasuna cu totul si cu totul nepotrivit in mintea ei acum.
Paff spune:
Eu nu inteleg cum unei femeie care tocmai a facut avort si nici nu stie bine ce i s-a intamplat,i se spune "sper sa ne vedem la aspirante".Sau cum i se pune un filmulet de pe youtube cu un avort..unei femei care are sufletul sfasiat pentru ca tocmai a trecut prin unul.Oribil
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Paff Eu nu inteleg cum unei femeie care tocmai a facut avort si nici nu stie bine ce i s-a intamplat,i se spune "sper sa ne vedem la aspirante".Sau cum i se pune un filmulet de pe youtube cu un avort..unei femei care are sufletul sfasiat pentru ca tocmai a trecut prin unul.Oribil |
Multa lume "empatica", ce sa faci
CorinaIleana, eu sper sa fie totul bine pentru tine si chiar daca acum te simti ravasita si ai tendinta sa iei de bun tot ce ti se spune, pastreaza ratiunea: nu, nu ai facut nicio crima. Sigur ca nu e ceva de dorit, dar mai ales cata vreme tu ai te-ai si protejat si s-a intamplat "accidentul" nu are rost sa-ti faci procese de constiinta pentru ca ai rezolvat o situatie asa cum ai crezut tu ca cer imprejurarile. O sarcina nedorita intrerupta nu e ceva "de batut cu pumnul in piept" si de laudat, nu e nimeni absurd sa spuna asta dar la fel de absurda mi se pare si atitudinea:"ai facut o crima, ti-ai distrus viata, de-acum ochii in pamant, regrete, rugaciuni de iertare a pacatelor, abonament pe viata la psiholog" etc. Fruntea sus si mergi mai departe!