Dupa intrerupere sarcina inca doua liniute la test
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaIleana spune:
Pffff..
Ma pregatesc sa plec, sper sa fie bine, da.
Revin dupa consultatie cand ajung acasa. :/
Doamne ajuta! Sper sa raman intreaga la cap.
Dorsilia spune:
Corina, nu te invinovati pt orice decizie ai lua, si nici pt ceea ce ai facut deja. Dumnezeu stie ce e in sufletul tau, nu te condamna.
Deea ar fi mai bine sa te abtii de la etichetari de genul asta: "avortul e o crima". E ceva propagandistic si inutil in cazul de fata, total nepotrivit. Daca tu ai decis altfel, f bine, nu te astepta la aplauze, nu i spune cuiva ce a ales altfel ca nu a ales bine si ca a comis o crima intrerupand o sarcina cu un embrion de 4 saptamani. Nu esti in pielea ei, ea a ales asa cum a fost mai bine pt ea si probabil pt viitoarea viata de care nu a vrut sa si bata joc.
Cum se numeste cand aduci copii pe lume si apoi stai si i privesti in ochii tristi si tanjind dupa ceva ce si doresc dar nu indraznesc sa ceara sau macar sa spere ca vor avea ? Cum se numeste asta? Curaj cumva ? Sau ceva de genul "om trai si om vedea...". Nu ti judec deciziile, nici decizia de a ti creste copii cerand in stanga si dreapta ajutor insa nu ma asteptam ca tocmai tu sa ajungi sa dai verdicte asa dure in privinta unei persoane care are nevoie de suport psihologic maxim acum. Foarte trist !:(
Corina, concentreaza-te acum pe sanatatea ta fizica si psihica si intelege ca nici un om nu are dreptul sa si dea cu parerea asupra deciziilor tale, ori care ar fi acestea; Mergi la biserica sau in casa ta roaga-te lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate si liniste sufleteasca.
o sa fie bine !
deea2685 spune:
speram totul sa fie bine si raspunsul de la consultatie sa te linisteasca.suntem alaturi de tine,chiar daca nu cu prezenta.
deea2685 spune:
dorsilia,eu am spus care e parerea mea si ca eu nu as fi putut sa fac avort.nu am judecat pe nimeni,din contra am vrut sa o incurajez in cazul in care bebe inca mai exista.imi cer scuze ca v-am deranjat cu mesajul meu.si imi pare rau ca am lasat impresia ca cer ajutor in stanga si in dreapta si ca traiesc pe premiza"om trai si om vedea".
histamina spune:
dorsila ,si parerea mea tot asta e:avortul e o crima.
era prin 90 si a venit o domana de vreo 40 de ani sa avorteze.medicul, un tip gras,vulgar.atmosfera sinistra,noi ,in practica.
dr baga chiureta si scoate si tot asa. nu m-am uitat.sarcina destul de mare,copil complet format.doamna urla.cand ma uit vad un capsor si o manuta,apoi restul.oribil.
da e o crima si e parerea mea,dar nu voi judeca pe nimeni care gandeste altfel.e parerea lui, e dreptul lui,asa cum e dreptul meu sa afirm ceea ce cred.
Dorsilia spune:
in asemenea cazuri nu te poti da ca exemplu personal cand Corina a facut deja demersuri sa intrerupa sarcina....acum e bulversata si fizic si psihic, se teme pt sanatatea ei si psihic e daramata. Nu mai are nevoie sa auda ce crima a comis, cand NU a comis nici una. Nimeni nu se da exemplu personal in asa situatie, nimeni...
e treaba ta ce faci Deeea, dupa ce principii iti ghidezi viata, ti-am spus, cum iti cresti copiii, cu ajutorul cui, prin ce mijloace, nu te judec eu, nu mi dau cu parerea, nu ma dau exemplu personal in sensul asta. Nu te auto-victimiza. Daca ai gasit aici oameni generosi si sufletisti, considera asta o binecuvantare, nu te erija insa in trend-setter. Si chiar daca esti aici indragita si ai gasit multa compasiune, nu te astepta sa nu ti se spuna cand ai depasit limita. Asta e parerea mea si oricate dislike-uri mi-as lua, imi asum dreptul de a te ruga sa dai dovada de sensibilitate. Atat. Trebuie sa ai mai multa sensibilitate cand arunci citate "avortul e o crima" unei femei chinuite care tocmai a trecut printr-un chiuretaj.
edit: Histamina, aici vb de o aglomerare de celule nu de un fat deja format, sa nu uitam ! Povestile astea de groaza cu copiii scosi pe bucati si mai stiu eu cum, nu-si gasesc locul aici. Am asistat si eu la asa ceva in facultate si stiu cum e. NU e acelasi lucru ! Din nici un punct de vedere.
histamina spune:
orice se poate ierta.afirmatia vine in sprijinul de a pastra copilul,daca el mai este.
si,repet, nu trebuie sa jignesti pe cineva ca are o opinie contrara tie.
suntem in Post/ a treia zi de Paste.
deea2685 spune:
multumesc pentru sfaturi Dorsilia.si iti promit ca o sa fac tot posibilul sa nu ma mai victimizez in fata nimanui si sa nu mai trezesc compasiune in ochii celorlalti.
andacos spune:
Vai ce descrieri detailate si mesaje incurajatoare pentru o femeie ce a facut recent un avor si afirma"sper sa ramin intreaga la cap".
Dana