Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Asa arata Delia : http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SCF300_20-IMS-global?wid=430&hei=430&$jpglarge$
Ar fi fost probabil mult mai usor cu electrica,dar la cat costa una electrica
Eu am luat manuala,era in pachet si sticluta si biberoane si capace pentru biberoane,si capace pentru sticlute....o sa caut cutia de la ea,si o sa-i fac o poza si o sa mai caut si pe net sa vad daca gasesc exact sa va arat.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Joy felicitari ca ai scapat! Acum stai cumintica!
La noi cu gatitul e cam asa... gatesc ce am chef si daca cuiva nu I place isi face singur ce I place. :D
Am inteles si cu pompa... eu nu stiu ca nu am avut probleme de acest gen. Am avut lapte cat a fost necesar, iar cand am intrerupt alaptatul nu am facut nimic a disparut de la sine laptele nu mi a creat probleme.
Ma gandesc ca laptele n ar trebui sa se regleze de la sine, in functie de cat suge bebe? Si daca intervii cu pompa pompand excesul nu ducem in eroare organismul el percepand ca e nevoie de o cantitate mai mare? Intreb si eu...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Joy felicitari ca ai scapat! Acum stai cumintica!
La noi cu gatitul e cam asa... gatesc ce am chef si daca cuiva nu I place isi face singur ce I place. :D
Am inteles si cu pompa... eu nu stiu ca nu am avut probleme de acest gen. Am avut lapte cat a fost necesar, iar cand am intrerupt alaptatul nu am facut nimic a disparut de la sine laptele nu mi a creat probleme.
Ma gandesc ca laptele n ar trebui sa se regleze de la sine, in functie de cat suge bebe? Si daca intervii cu pompa pompand excesul nu ducem in eroare organismul el percepand ca e nevoie de o cantitate mai mare? Intreb si eu...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Nu e asa Oxana, din pacate. Copilul saracul poate sa tot vrea si sa tot suga, daca nu mai secreti lapte, nu mai ai si gata

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Asa arata Delia : http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SCF300_20-IMS-global?wid=430&hei=430&$jpglarge$
Ar fi fost probabil mult mai usor cu electrica,dar la cat costa una electrica
Eu am luat manuala,era in pachet si sticluta si biberoane si capace pentru biberoane,si capace pentru sticlute....o sa caut cutia de la ea,si o sa-i fac o poza si o sa mai caut si pe net sa vad daca gasesc exact sa va arat.

puiut

Nici eu nu vreau electrica, sunt scumpe si vreau si eu o varianta manuala. Si cumnata mea folosea asa ceva si era ok.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Am pus cateva poze cu sacii de dormit dar nu am gasit si celalalte poze cu sacii de vara.

http://www.iqmag.ro/Pompe-de-san/Baby-Nova/manuala-cu-biberon-125-ml-si-tetina-silicon-0-BPA-34300/ eu pompa de-asta am avut.

Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

doxy sunt mai multe motive pentru care este buna pompa.
-Un exemplu am spus cand ai prea mult laptic,lapticul se regleaza in timp,dar daca la inceput ai prea mult si nu te mulgi,faci mastita si pierzi lapticul.
-Mai este folositoare si in cazul mamicilor care au putin laptic pentru a stimula lactatia.
-pentru mamicilie care se intorc la lucru
-pentru mamicile care au o problema cu mameloanele

O sa caut cutia si ii fac o poza ,ca pe net vad ca nu gasesc exact pachetul cu pompa.

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Joy bine ca ai scapat
Olimp te asteptam cu vesti. Tare curioasa sunt cat a mai crescut Ilinca
Si eu am auzit ca produsele de la Avent ar fii cele mai bune. Am luat deocamdata un biberon pt NB si o sa mai cumpar unu de la o luna de 260 ml.

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu am avut lapte tona si pompa proasta.
Cand sugea Denisa la un san, la celalalt curgea siroaie; dupa intarcare laptele nu a disparut prea usor, a trebuit sa fac tratament, ca devenise f dureros. Cu toate asta cu pompa care o aveam nu trageam un strop de lapte.
De asta ma intereseaza subiectul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

JOY FELICITARI PT PITICE

Fetele la real are pompa manuala+multe accesori la 30 euro
iar la primi pasi.ro are pompita electrica 30 euro spun suma euro ca asa stiu

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Joy bine ca ai scapat de procedura. Si eu sper sa nu mai apara vreo fata cu amnio..cu toate ca eu imi tin discret gurita de moldo.
Stefana la cata burtica aveai tu, puteai sa mananci linistita toata tava.
Saci de dormit am vazut azi la C&A. Pompa de san din cate mi-a zis si mie Amalia ca ar fi buna, Avent-electrica.
Am pus poza in album cu mine in plina explozie. Nu ma mai "periati" ca se vede clar ca intr-un saptamana m-am elefantit.
Si 3 poze cu hainute, mai aveam cateva dar incarca fff greu picasa.
Primele doua produse sunt luate de la C&A.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Ele, care e poza aia de elefanteala , ca eu nu o disting?

19+ "Bubu"

Mergi la inceput