Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
JoyJoy spune:
le pun fatza in fatza sa se joace "an-tan-te". si gata!!!
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
MBK spune:
Multumim mult fetelor! Olimp eu sunt de vina ptr ce am patit- am intrerupt progesteron ul, dar de aseara am reluat, bine pe langa gynipral si No spa! Simt ca va fi ok de acum incolo si sper sa nu ma insele instinctul!v am pupat gagici
betty200 spune:
Joy ai scapat de amnio, bravo! Doua zile sa stai linistita si Doamne ajuta!
Olimp felicitati pentru Ilincutza grasutza!, ti-a spus valorile pe fluxurile uterine si ombilicala?
Doxy nici eu n-am avut pompa la copiii mari, nici rani n-am facut, au supt de la inceput normal, nici nu stiam atunci ca s-ar putea altfel dar cred ca tine de fiecare organism. Va tot auzeam ca ziceti ca bebe e cea mai buna pompa si mi-a venit o idee la momentul respectiv, oare daca l-as pune pe sot sa faca pe bebe daca se infunda canalele? Banuiesc ca e aceeasi treaba ba mai mult are si forta mai mare, nu-i musai sa inghita produsul rezultat. L-am si consultat in problema asta si a zis ca daca trebuie ma ajuta fara probleme.
25+
bebitza
olimp spune:
MBK o sa fie bine...cu utro esti protejata..
joy good ideea
fetelor ma retrag caci maine merg la sacrbici .. din nou
NB
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Buna seara gagici!
Joy ma bucur ca ai trecut cu bine peste amio si peste toate peripetiile!
Olimp si eu imi simt cam dureros buricul mai ales cand ma loveste direct in el. Nu stiu daca am vreo sansa sa iasa afara ca acum arata f ciudat si e intins la maxim si spre marea mea rusine uneori ma gandesc ca poate se rupe de atata incordare
26+
viitoare mamica de Medeea
diana_popa27 spune:
Olimp felicitari pt grasunica!!!! Noapte buna!
Betty sotul-pompa
26+
viitoare mamica de Medeea
betty200 spune:
Ama sa stii ca am avut si eu cateodata intepaturi inauntru in uter, de scurta durata dar ca si un ac.
Musai sa va povestesc cum a glumit pe seama mea al meu sot, dupa cum stiti el lucreaza in alt oras si azi dimineata cand m-a sunat pentru povestea de dimineata i-am spus ca sunt cam ingrijorata ca m-am trezit nesperat de usoara, simteam ca pot sa zburd, sa fac orice ca mobilitate etc., parca mai ceva ca inainte de a fi gravi si ca asta m-a ingrijorat tare ca daca e ceva in neregula cu fetita ...
... cand m-a auzit ce debitez mi-a spus: " auzi te-ai uitat bine prin colturi, prin dulapuri ca eu cred ca a iesit cand tu n-ai simtit si s-o fi ascuns pe undeva" ...
am mai putut sa spun ceva decat sa imi inhib paranoia si sa-mi vad de treaba? Ma mai mir cu cine seamana feciorul cand isi rade de mine cateodata?
Diana da sau dupa caz se poate varia cu "Pompa sot" cu intrebuintare dubla trage sau impinge dupa nevoie
25+
bebitza
happy_ama spune:
La mine durerea e persistenta am luat deja 3 no-spa. Ma simt o ciudatenie
Happy Ama 25+ si Eva
olimp spune:
am revenit putin apoi ma bag in pat
diana , betty
si le mine buricul sta sa puste e intins la maxim si parca il soate in afara
betty pe artera ombilicata - 0,67 , pe arterele uterine nu le-a prins prea bine avnd in vedere ca uterul e operat si e modificata anatomia oarecum , dar mi-a spus ca daca e ok pe ombilicala trebuie sa fie ok si pe celelate , altfel nu era Ilincuta maricica
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Sweety4u spune:
Bobitza, va citesc aproape in fiecare zi. Daca nu va citesc o zi, recuperez apoi. Sunteti tare vorbarete
Eu m-am apucat sa invat sa tricotez. Sambata am facut primul botosel. Trebuie sa-i fac si perechea. Mi-a iesit binisor. Dar cam maricel pt fetita prietenei mele, de o luna si jumatate. E un soricel de fetita... e draguta foc dar si galagioasa uneori. Am fost cu ea in parc ieri. Ii place la plimbare. O supara colicii si nici nu mananc prea bine. I-a tot schimbat dr lapticul, sper ca acum sa pape mai bine
nu mai suge piept
Azi am luat si rezultatul analizei fatului..... era bolnav Cred ca nu prea mai ajungea sangele la el... deoarece cordonul era cu edem in gelatina wharton, iar placenta cu arii de necroza. Mai avea probleme si la ficat si la plamani. Zici ca toate au picat pe bietul copil si pe mine Chiar nu inteleg nimic. Nu era nici o saptamana de la ultima ecografie, unde totul parea bine. De ce nu s-a vazut nimic la eco? Sunt total bulversata
Nu mai stiu ce sa fac. dupa prima menstruatie am zis ca ma duc la mai multi dr sa vad ce pareri au