Bravo Arianna,EMilia,Marsy,Pony,baby ,Violeta!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Casandra, acolo unde zicea de temperatura chiar spunea ca nu trebuie sa verificam bebeii la manute, ca e normal sa aiba manutele reci ci la ceafa, parca, sau la burtica...n-am retinut exact, si nu as vrea sa induc lumea in eroare cu o chestie ca asta. O sa ma uit si va zic.
Acum...nu-s ce sa zic. Pe mine dintotdeauna m-a enervat ca la noi bebeii au caciula, iar in strainatate bebeii nu au, si am zis ca eu p-al meu o sa-l cresc fara, am un pitic pe creier cu caciula, mai bine zis am ceva impotriva ei. Sunt curioasa cum o sa fac, pana la urma, poate o fi vreun sensibil si poate sfarsesc prin a-i pune cagula, mai stii.
Oricum, am observat si eu ca in cartea aia, scrisa de o pediatra englezoaica, zicea ceva, iar in Capraru zicea altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

La noi infasatul a functionat pe o perioada foarte scurta....cam 3 sapt maxim...apoi...i diferent cat de strans il legai tot gasea el o metoda sa scoata macar un deget afara sau daca nu pote urlaaaaa de zici ca-l tai...asa ca...avand in vedere ca obtineam efectul invers calmarii...am renuntat.
La noi a mai fost un motiv de agitatie: trauma nasterii cu forcepsul..in urma carei oasele capului nu au revenit la pozitia la care trebuie asa ca am du spe bebe la un osteopat cranial si cu masaj usor acum punem oasele la loc cum trebuie. Se vede ca functioneaza ca bebe e mai linistit acum si suge mai bine.
Pe noi ne impinse pacatul aseara sa-i dam lapte praf....si acum tragem ponoasele la colici...avem colici numa daca mancam lapte praf....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Kopilash, de ce s-a nascut cu forcepsul? Ca stiu ca se foloseste rar in zilele noastre, mai mult vacuumul se foloseste. Stiu ca forcepsul se foloseste acum mai mult sa protejeze capul, nu sa traga copilul afara.La tine esti sigura ca l-au traas? Ca poate nu l-au tras, doar l-au protejat.
Am auzit si eu de osteopati, din pacate in tara nu exista. Cred ca o sa-i faca bine lui bebe. Am auzit ca unii intind si coloana, sau ceva de genul asta, si iarasi e foarte benefic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Osteopatia,nici nu ma gandesc sa intru vreodata in vreun cabinet de osteopatie,imi este frica,ok,poate stapanesc ei foarte bine anumite tehnici dar...nu ma vad cu gatul sau coloana trosnite,chiar si in scop terapeutic,acum mai nou sunt prezenti si in maternitati,nu stiu, poate sunt eu mai de moda veche dar nu i-as lasa sa se atinga de copilul meu,kinesiterapeutul ok, dar osteopatul never. Cred ca asta mi se trage si din cauza specialitatii sotului,intre medicii ortopezi,reeducatori,pediatri si osteopati fiind o apatie destul de mare si in plus categoriile de medici enumerate mai sus nu sunt de acord cu osteopatia pentru ca din ceea ce am auzit eu vin destui de multi pacienti cu sechele(a se citi chiar si fracturi).


Noi,se pare ca am decis sa mai ramanem la caldurica asta in conditiile in care ieri am ansamblat patutul,am aranjat mobila prin casa,aspirator,mop, iar astazi am mutat iar si patul mare si patutul si noptierele,am ansamblat masa de infasat,am pregatit caruciorul,scoica si landoul dar....in afara unui lesin(deja mi-au intrat in cotidian,cica am dezvoltat nu stiu ce sindrom si inima nu este irigata cum trebuie,de aici si caderile de tensiune si palpitatiile,se pare ca vena cava ar fi responsabila)si a contractiilor cotidiene,nimic nou sub soare. Sper sa nu patesc ca la baiat,sa fac 41 de saptamani si colul meu sa nu se deschida,dar acum ce-o fi o fi,ideea este ca mor de nerabdare,vreau sa-mi vad si sa-mi simt fetita cat mai repede cu putinta,deja i-am pregatit garderoba pe zile,am luat asa de multe hainute ca nu cred ca o sa imbrace nici macar jumatate dar....nu mai pot de dragul lor si smecherul de fiu-meu asa ma santajeaza,este un excroc sentimental ce sa mai ;),pentru orice lucrusor cumparat pentru Sarah el vrea echivalentul,imi spune ca asa este corect in opinia lui :))))))

Multa liniste bebicilor mai agitati si multa odihna mamicilor!!!



Octavian 09/12/1995
Sarah 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Offff,Doamne,nici bine nu am terminat de scris precedentul mesaj ca am patit-o,am facut,cred,cea mai severa criza de astm de pana acum,am ajuns la 10 pufuri de ventolin,20 mg prednisolon si tot nu cedeaza,sa nu mai spunem de atacul de panica pe care trebuie sa-l gerez....daca nu-mi revin in 15 minute chem urgenta ca mi-e tare frica pentru bebelusa mea.





Octavian 09/12/1995
Sarah 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

iulia sper ca esti bine si tu si bebelina si te-ai linistit! tin pumnii sa fie totul ok!

eu inca nu am somn. stiu ca ati scris a un moment dat ca somnolenta poat fi semn ca vine bebe, mie mi s-a spus exact pe dos, ca insomnia poate fi un semn prevestitor :)) nu stiu cum e, stiu doar ca am dormit de la 23:30 la 1 si de atunci am mancat, am facut dus, ne-am uitat la seriale, butonam internetul si nici urma de somn. sper ca pana se lumineaza poate adorm si eu putin.

37+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3
AMRnici 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Iulia sper ca ti-ai revenit si nu ai fost nevoita sa chemi salvarea.

Mami fericita Edward. 26-03-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Iuia sper ca ti-ai revenit si sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Se pare ca printul meu da ceva semne.Pe la 5 jum. a inceput sa ma doara putin salele si din cand in cand mai am cate un junghi prin burta insa nimic regulat.Se pare ca vrea sa fie punctual

Intrebare: inainte de nastere ati avut scurgerea asemanatoare cu cea de la ovulatie insa mai abundenta si usor galbuie?Oare incepe dopul sa se elimine?Deocamdata nu am observat urme de sange .


Avem si noi soare in sfarsit si 16gr

Iulia sper ca sunteti bine

Va multumesc de motate si va pupacesc pe toate!!!


Cosmi 39+ David Andrei
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

Pisica_mov la noi forcepsul se foloseste cu mare succes . Si forcepsul si vacuum . Specialista mea a trebuit sa foloseasca forcepsul ca bebe nu misca deloc. Se pare ca am muschii fesieri asezati aiurea si nu puteam sa-l imping afara si in plus bataile inimii lui scadeau la fiecare contractie si atunci a trebuit intervenit. Cred ca era inca prea sus pt vacuum.oricum amandoua optiunile urmau sa fie dureroase avand in vedere ca epidurala mea a prins numa pe partea stanga...nu si dreapta:))
Iulia...te inteleg cu astmul..sunt astmatica de la 15 ani si stiu ca e greu...surprinzator nu am avut probleme in sarcina...nu mai mari ca ee obicei. Cred ca tu confuzi osteopatul cu chiropractorul? Eu stiu ca ala trosneste oasele....oricum osteopatul asta e foarte gentle...ii face practic numai un fel de masaj si ii lungeste un pic coloana dar atat. Nimik brusc, dureros sau mai stiu eu ce. Copilul e foarte calm in timpul consultatiei.Sa speram ca functioneaza.

Toate cele bune la toata lumea

Mergi la inceput