Infinitul - Calatoria Suprema

Infinitul - Calatoria Suprema | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

Va propun vizionarea unui film foarte interesant despre natura umana, care mie mi-a placut foarte mult.

“Infinitul – Calatoria Suprema (Infinity – The Ultimate Trip) este un documentar care a fost realizat in 2009 de Jay Weidner. Filmul are o distributie uimitoare, reunind profesori de renume mondial, autori, experti si vizionari cum ar fi Neale Donald Walsch, Gregg Braden, Brian Weiss, Alberto Villoldo, John Holland, Renate Dollinger, Stanislav Groff, Dzogchen Ponlop si Robert Thurman.
Impreuna, aceste persoane ne dezvaluie din experienta lor despre incredibila noastra natura infinita. De la povestirile amuzante si pana la cunoasterea profunda a acestor aspecte, documentarul ofera o experienta excelenta pentru oricine il priveste cu mintea deschisa. Filmul exploreaza natura noastra infinita si nemuritoare precum si aspecte fundamentale despre viata, moarte si viata de dupa moarte. El prezinta niste mesaje fundamentale pline de claritate, optimism, speranta si pur si simplu spulbera anumite tipare invechite despre sufletul nostru si integrarea lui in spectacolul magic al vietii. Documentarul ne poate face sa traim, prin reamintirea intelepciunii noastre, un raspuns viu la eternele intrebari..cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam ?!
Acest documentar face parte din categoria documentarelor spirituale de top pentru ca mesajele sunt minunate, logice, simple dar profunde in acelasi timp. Ele nu sunt niste teorii sterile, ci sunt incarcate de trairile si experinta spirituala a interlocutorilor."

http://vimeo.com/29592900


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

super filmul, merci Elle_seb

Mergi la inceput