Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
doxy spune:
Adriana merci! Ma duc sa vad daca am toate cele necesare si poate o pun de o placinta ca mor de plictiseala, nu stiu ce o sa ma fac in concediu...
Apropo eu fac azi ciorba cu linte, fara vreo reteta speciala, o s o fac cu caizer si legume. Va zic daca mi iese buna.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
anca si mie imi place numele Ilincului !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Salutare si de la Ms.
Cum, mai sa ninga in Banat? Iar vine iarna?
La noi e cald tare, peste 15 grade sigur.
Eu sunt ca batuta. De 2 zile sunt doar cu Raul, ca bona mi-e unguroaica si are liber azi, aproape ca nu mai stiu pe ce lume ma aflu...au o energie de te omoara. Chiar nu stiu ce fac cu 2, voi afla...
Dar, partea buna e, ca oricat ai fi de suparat, e imposibil sa nu razi langa un copil.
Acum papa mazare cu ochi si nu vreti sa stiti pe unde am boabe de mazare, dar am mai invatat ceva ...sa nu ma mai stresez ca nu mi-e casa luna si bec, si asa bine voi dormi langa puiut, si dupa ce ne trezim, strangem mazarea imprastiata prin casa. Si miile de jucarii.
Gata, mi-a cerut ajutorul.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
olimp spune:
paula cum se descurca teo cu 3 si al patrulea pe drum sigur te vei descuraca si tu
apropo fetelor aveti bufeuri de calduri , pe mine ma iau cateodata niste calduri de ma topesc , si acum stau la birou in tricou ca ma topesc...apoi imi trec...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Olimp, da...eu azi am iesit in tricou si o geaca subtirica, dar la un moment dat am ramas doar in tricou.
Fac capitol nou
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2