Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 18

olimp spune:
olimp spune:
 la cluj ploua  , poate ca vremea o face mai somnoroasa....sper , oricum azi am programare la eco ..va zic pe diseara ce mai lucreaza Ilincuta...
 , poate ca vremea o face mai somnoroasa....sper , oricum azi am programare la eco ..va zic pe diseara ce mai lucreaza Ilincuta...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 26 +
 26 +    Ilinca
 IlincaIlinca

Delia_Rodica spune:
Delia_Rodica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui delia_timpau Bafta, Joy!!  Adriana,eu din pacate nu pot sa te ajut :( Habar n-am cum se procedeaza.. Olimp, stai lini, nici la mine nu a prea miscat sambata pe zi, dar noaptea nu am putut sa dorm de la ghionturi. Mai au si ei zile de leneveala..nu e suficient ca vine in fiecare zi cu tine la serv? Mai vrei sa se si trezeasca?   Fetele, am si eu o intrebare: aveti idee ce inseamna daca ti se zbate ochiul? (in afara de superstitii, bineinteles  ) O fi vreo lipsa de calciu, ceva? Ca ma tot deranjeaza de cam 3 sapt si vad ca nu imi trece..  22+ , mami de  Mircea Andrei bebitza | 
Delia am citit eu candva, undeva ca este o carenta, dar nu mai stiu de care
 , zau ca asa nu tin minte ce nu ma intereseaza....parca de magneziu, nu-s sigura
, zau ca asa nu tin minte ce nu ma intereseaza....parca de magneziu, nu-s sigura
viitoare mamica de hocheist
 22+
 22+  Lóránd
 Lóránd 

diana_popa27 spune:
diana_popa27 spune:
 Olimp si eu sunt mai infometata de ceva vreme.
Lucrarile trebuie expediate intre 10-15 iunie. Trebuie terminate pana atunci . Mai am aprilie si mai  . Trebuie sa ma mobilizizez
. Trebuie sa ma mobilizizez .
. 26+
 26+
 viitoare mamica de  Medeea
 Medeea

Delia_Rodica spune:
Delia_Rodica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui diana_popa27 A inceput sa ninga    Nu mai suport vremea asta   26+ viitoare mamica de  Medeea | 
Cand eu ma vaitam de ninsoare, ai zis sa stau linistita ca si la voi e asa
 , e doar un nor, care se pare ca a ajuns la voi, se insenineaza dupa, chiar daca nu e soare
, e doar un nor, care se pare ca a ajuns la voi, se insenineaza dupa, chiar daca nu e soare 
Superb tabloul

viitoare mamica de hocheist
 22+
 22+  Lóránd
 Lóránd 

hadrianae spune:
hadrianae spune:
 Joy, multa bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)   si
 si  24+
 24+ 
Poze

Delia_Rodica spune:
Delia_Rodica spune:
 Olimp bafta la eco, abia astept sa ne spui in ce pozitii sexy o mai gasesti 

viitoare mamica de hocheist  22+
 22+  Lóránd
 Lóránd

Delia_Rodica spune:
Delia_Rodica spune:
 Eu m-am nervozat de nervi  , Aradul, Resita, ne lasam la bucurestence?
, Aradul, Resita, ne lasam la bucurestence?  Cand veniti in Tm dati un telefon sa bem si noi un citro pe terasa
 Cand veniti in Tm dati un telefon sa bem si noi un citro pe terasa 
viitoare mamica de hocheist  22+
 22+  Lóránd
 Lóránd

olimp spune:
olimp spune:
 delia t de obicei daca se zabate ochiul , ele sunt spasme musculare , poate fi si Ca si MG , eu zic sa iei Mg linistita , Ca mai incolo de pa la 28 de saptamani...
diana ce sa zic spop mare si multa inspiratie cred ca este nevoie si de ea...
bobita trimite o raza de soare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 26 +
 26 +    Ilinca
 IlincaIlinca

amaliaro spune:
amaliaro spune:
 JOY bafta si rezultat bun
amalia tsakoniati 25+ Maria-Anastasia
25+ Maria-Anastasia  Irini-Ioanna
 Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA  C807T in stare heterozigota .