Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
happy_ama spune:
Delia R, Doxy , eu cred ca de la hormoni vin nervisorii astia pe sotiori Eu zic ca e bine ca umbla cu munca si nu prin alte parti... Desi stiti ca nici eu nu suport sa fiu singura pe-acasa...
Olimp, inca mai prind cate o vizionare fulger. Ca mai mult nu pot sta atat de aplecata...
Fetelor, de Yvyana mai stim ceva?? Yvyyyyy!!! Unde esti???
Happy Ama 25+ si Eva
Ele spune:
Buna dimineata!
Si eu sunt acasa si m-am trezit la 10.30.
Noapte nu dorm bine dar dimineata asa ma incalzesc si adorm bustean. Cu al meu sot langa mine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Bobitza_85 spune:
Bunaaaa,
sunt la munca de la 09:00 dar nu am avut timp sa va scriu...am de facut o multime de rapoarte si alte lucruri urate...
Venisem asa bine dispusa si am reusit sa ma enervez de la prima ora...
Cum fac sa atasez o poza la mesaj?
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Gata, am pus o poza cu "mecla de zi" ...jumate alba-jumate mai inchisa...dupa dispozitie
Bobitza 20+ Rebeca
bubulina2401 spune:
Delia T. sunt de acord cu tine cu iesitul! eu de la 1 iunie voi intra in concediu! :)
23+ de
olimp spune:
si eu sunt la servici... , oxi nici la noi nu este soare , vreau soare , ma deprima dupa ce ca sunt pe baricoade nici soare ...
ma bucur ca este ultima luna se sevici
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Bobitza, calm down! Te-ai enervat, te-ai enervat...o patim toate.. dar ia uite ce norisori roz ai tu la semnatura! Si ce frumi esti!!! Cheer up! Pt minu Rebeka!!
Bubulina, Delia, sper sa nu va razgandinti Si sa stam la frappeuri impreuna la vara
Happy Ama 25+ si Eva
Ele spune:
la noi e soare!!!! e super!!! imi ard talpile sa fugim pe undeva dar nu stiu cum si cat rezist.
Paula sunt cu gandul la tine!!
Bobitza te prinde super freza noua.
Imi vine sa chem soacra, mai ales ca Denisa are de sapt viitoare vacanta, sa rezov si cu camera noastre (si-a lui bebe). Tre sa vad ce zice si sotul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, calm down! Te-ai enervat, te-ai enervat...o patim toate.. dar ia uite ce norisori roz ai tu la semnatura! Si ce frumi esti!!! Cheer up! Pt minu Rebeka!! Bubulina, Delia, sper sa nu va razgandinti Si sa stam la frappeuri impreuna la vara Happy Ama 25+ si Eva |
Multumesc, dragele mele!
Dar sa stiti ca nu scapati de mine, vin si eu la frappe cu voi (poate si la o tigarica) dupa ce nasc
Bobitza 20+ Rebeca