Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gata, am bifat vizita la doctor. Bb are 2900g, e f sus, col scurt dar cica acum e inchis. Concluzia : trebuie miscare acum . Mi-a mai facut o data streptococul B, ca cica se face in luna a 9 - a, ori mie mi-l facusera la 30s.

Deny, lasa laptele de soia pentru calciu, mananca tu branzeturi si iaurt si e suuper ok (sunt chiar mai bune ca laptele de vaca).

Vicky, Printzesone and BB (35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

Vio la mine DPN e aproape de Sf Ctin si Elena si se va numi darius Constantin,asta pt k si tati si bunicul e Ctin,dar cineva imi spunea k nu e asa fain sa ai si onomastica si data nasterii in aceeasi perioada,sa fii sarbatorit de mai multe ori...:)

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Vicky, felicitari pentru bebelina! Nu te inteleg, cine a zis ca trebuie miscare, dr? Macar 2 sapt daca mai rezista, altfel prematur se numeste, nu? Poate sa ajunga la 3,5kg, ceea ce pare rezonabil.
Pe de alta parte, si eu astept cu interes- ca mai am- sa scap, simt ca duc sacul dupa mine, plus reflux gastric, dureri de oase, foame acuta,m-am certat cu cantarul- cele obisnuite.
33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmen, miscarea cica e sa nu depasesc prea mult termenul :). Am scapat de ris ul de nastere prematura, sunt om normal :). Bb e ff sus mi a zis.

Vicky, Printzesone and BB (35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vicky dear, bravooo! parca te si vad pe la 39-40 aplicand metode de impulsionat bebelina sa iasa totusi.

Deny, asa este....lasa soia la treaba ei...inclusiv laptele de soia. Fff mult calciu si proteine are cascavalul...asa ca da-i bataie cu cascaval, iaurt, branzica etc. Vezi ca soia contine niste fitoestrogeni care cica nu-s deloc prea benefici...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Chiar cascavalul e prezent zilnic in meniu saptamana asta
Mi-era frica ca o sa ma ingras de la el.

Multumesc pt raspuns

Vicky, felicitari pt vestile bune.
Ce bine e ca ai scapat de risc.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,

Imi permit sa va contrazic putin... calciul din origine vegetala se absoarbe mult mai usor decat cel din origine animala... mai ales la persoanele care au alergie la lactoza. Eu i-as da dreptate lui Deny cu laptete de soia... si mai sunt si alte surse, le gasesti repede pe net.
Legat de cezariana... n-am mai auzit pana acum de dezbracat. Eu la Municipal am avut camasa de noapte pe mine... m-am asezat pe pat, mi-a ridicat-o anestezista la spate si mi-a pus epidurala (sau rahi? -- n-am stiut niciodata diferenta... cea care ramane) dar camasa a ramas pe mine. De legat chiar nu-mi aduc aminte, cred ca nu m-au legat. M-au pus sa intind mainile... Cert e ca eu am fost una din cele care a avut reactie la anestezic (sau la ce mi-au mai pus dupa ca sa nu am greturi cica) si m-am zbatut rau. Asta dupa ce au scos copilul. Imi amintesc ca stateau asistentele pe mine, doctorita tipa la mine sa nu ma mai misc (cu voce din aia ingrijorata) iar eu nu ma puteam opri. Deci probabil ca acest legat nu e chiar asa inutil. Am avut apoi o puternica febra musculara la brate si muschii spatelui... deci le-am dat ceva de lucru.
Dupa operatie au tras camasa in jos... a venit un brancardier care m-a mutat pe targa... cu care chiar am glumit pentru ca mi se parea destul de slabut si ca nu o sa reuseasca sa ma tina.
Eu n-am avut nici un consult inainte cu anestezistul, n-am fost nici un moment goala dusa la taiat. Sper sa nu fie nici acum. (la polizu)... o sa intreb prietena care a nascut recent la polizu.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vicky felicitari :)
Deny poate ar trebui la un moment dat sa iti faci ceva analize a vezi daca ai probleme cu lactatele.

35+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata,
Vicky, felicitari pentru vesti!Ai scapat de stres

Povestea aceea din spital, m-a cam socat...n-am mai auzit asa ceva, brr.
Eu n-am avut probleme, am avut camasa pe mine si doar mi-au ridicat-o. Dupa, m-au acoperit cu patura si m-au mutat in salon. Nu stiu daca am fost legata,dar probabil cum au spus si fetele, e necesar.
Cu mine s-au purtat ff frumos, m-am simtit respectata. In spital de stat.
Oricum, persoana care a povestit nu parea deloc deranjata de situatie...ciudat.
Adevarul este ca lucruri urate se intampla zi de zi in spitalele noastre si cine nu a avut de-a face cu ele, nu le stie.Eu doar am auzit povesti, nu am avut experiente cu spitalele decat la nastere...
Sper din suflet sa fie bine si acum.

Denny, uite cateva surse de calciu din leguminoase. Poate te ajuta.

Surse de calciu: leguminoase, varza, brocoli, conopida, cartofi dulci, napi, gulii, cereale, susan, fructe uscate, smochine, ceapa verde, telina, mazare, morcov, pastarnac, patrunjel, papaya, magiun, dovleac, castane.

Raluca, sa intri sa ne spui cum esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza!

Din pacate, la noi aceste tratamente "in scarba" sunt cam la ordinea zilei. Probabil majoritatea pacientilor, saracii, le iau ca atare, considera ca asa e procedura la stat si nu mai zic nimic. Eu ma gandesc ca nu o sa ma duc in vacanta ca la hotel, ma duc sa nasc si sper ca o sa fie fara complicatii, ca o sa treaca repede si ca ma intereseaza doar sa ma vad acasa cu ciresica in brate, sanatoase amandoua.
Povesti de groaza auzim zilnic. Nu sunt eu cea care sa tolereze proaste tratamente, avand in vedere ca si eu lucrez cu oamenii si niciodata nu imi permit sa ma port urat, ba chiar din contra si asi avea acelasi pretentii si de la altii. In fond si la urma urmei, nu e vina mea ca salariile si conditiile in sistemul de stat sunt asa cum sunt, eu sunt cu contributiile platite la zi, sunt sigura ca si voi la fel. Cel mai important e pana la urma sa se termine cu bine. Doamne fereste de complicatii!

Vicky, felicitari! Cred ca acum te simti mai libera! Ma bucur pentru tine!

Va pup Sa aveti o zi frumoasa!

27+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput