Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mony ce tare ai fost cu reject-ul ,haha ,m-ai facut sa rad !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Vio, lasa, ca nu nasti atunci, trebuie sa stai linistita sa nu faci efort si e ok. Poate nasti de Paste, sau de Florii pe 28 aprilie
Eu ma uitam la sfintii din luna mai de pe calendar, sunt multe nume arhaice, rare. Ma cam indoiesc sa ajung la termen, de Sf Imparati Constantin si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Vio , nu cred ca-i musai sa pui numele sf din ziua sau luna respectiva...noi nu le-am ales in functie de asta. Eu am avut o experienta buna cu cezariana, am fost dezbracata de camasa de noapte cand m-am asezat pe masa de operatie ca sa-mi faca anestezistul injectia...am fost legata nu mi s-a parut ceva ciudat, ti se poate face rau sau te poti panica cred si e mai bine asa decat sa-i dai dr peste mana sau instrumente...mainile tre sa le tii intinse oricum una cu perfuzia una cu tensiometru. Dupa ce a terminat dr cu mine m-a invelit cu un cearceaf, iar cand m-am dezmortit m-a ajutat o asistenta sa iau camasa de noapte pe mine ca mi-era frig. Apoi m-a intrebat daca am burtiera i-am zis ca nu si s-a oferit sa mearga pe hol sa-mi cumpere ca nu am stiut ca-mi trebuie. Deci au fost f dragute cu mine , la noi aici mai se tine cont si de pacienta cui esti ,iar dr mea e respectata. Stiau probabil ca o sa fiu si eu atenta cu ele.

Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Carmen mersi de incurajare ,dar atunci o sa vina cu propunerea sa-l cheme Florin . Lasa ca-l sucesc eu cum vreau si pana la urma tot ca mine o sa fie.

si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Vio, in caz ca e necesar, Eduard Florin suna mai bine decat Eduard Gheorghe.
Eu il las pe al meu sot sa aleaga al 2-lea nume, sper sa nu regret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Hai sa va zic ce ma framanta pe mine acum ,m-am uitat pe calendar si am vazut ca pe 23 aprilie e Sf Gheorghe ,si eu am atunci 38 saptamani,daca printr-o minune ajung pana la data asta si nasc atunci ,sotul a venit cu propunerea ca ar trebui sa-i punem numele sfantului,eu nu as vrea sa-i schimb numele ,mie imi place asa cum e.
Ar fi ceva ciudat daca s-ar naste in ziua de sf Gheorghe si nu-l cheama George/Gheorghe ?

si acum34+Eduard-Mihai

Nuuuuuuu, nu o sa fie, ba zic ca e mai bine. Eu sunt marcata de zile de nastere si onomastica 2in 1. Lasa sa fie ziua lui de nastere atunci si in toamna de nume : 2 cadouri :)

35+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetelor, imi pare rau de experientele neplacute cu spitalele.

Eu nu stiu ce sa zic la subiectul asta, ultima data cand am fost in spital internata aveam vreo 3-4 anishori, tin minte cum fugeam de asistente care alergau dupa mine sa-mi faca injectia.

Dar am trait si pe pielea mea raceala de care ziceti, cand am fost luata de ambulanta de acasa(de vreo 2-3 ori) si atat. Oricum nu mi-au facut nimic(nu mai era nevoie, ca trecuse criza) si mi-au dat drumul acasa.D-ap' sa stau in spital, nici nu vreau sa-mi imaginez.

Sa stiti ca nici in Europa nu te trateaza omeneste.
Daramite in Canada... imi amintesc de o graviduta (fosta) prin cate batai de joc a trecut in spitalele astea. Nu doar ea, si alti cetateni la fel, din America.
Poate din cauza ca esti cetatean strain (?)
Si eu am avut parte aici in Viena de acest tratament, de mi se face pielea gaina numai gandul ca iar treb sa ma duc acolo (maine).
Ceea ce e drept, s-au purtat asa cu mine din cauza ca nu stiu germana. Dar nici faptul ca sunt insarcinata, cu burta mare, nu pot sa faca exceptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Vio, iti dedic alte cateva sfaturi contra constipatiei, imi faceau cu ochiul din stanga forumului: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/dieta-mananci-scapi-constipatie-mod-natural-31800.html

34+
Edy

Mergi la inceput

Banuiesc ca suntem in tema cu nasterea, si cu videoclipul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CaSpFPrWyxU
Nu pot sa uit cum torcea pisicuta si le dadea sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

salut burtici!

Formula completa foarte bine! Sa nu se grabeasca nimeni ca e bine la caldurica!

Eu prefer sa evit daca pot spitalele de stat, nu am avut de mult contact cu ele si nici amintiri negative nu am doar ca vreau sa imi fie cat mai bine si mie si lui bebe, daca pot.

Eu nu imi amintesc cum a fost la prima cezariana, daca mi-au legat mainile sau nu, dar cred ca e mai safe ptr toata lumea sa fi imobilizata. Dar stiu sigur ca nu m-am plimbat dezbracata si nici macar pe masa de operatie nu am fost goala goala, am avut pijamaua de spital pe mine ridicata pana sub sani.

Eu vb la per tu cu doctorul meu, sincer nu l-am intrebat niciodata daca vrea sa vb altfel cu el. Eu ma simt foarte ok cu el, si de aceea am ajuns sa vb la per tu. Dar o sa il intreb, luni cand il vad

Deny, din pacate in Austria ca nu stii germana este ceva grav, capital ptr multi dintre ei ca sunt foarte nationalisti. Mie mi-a zis doctorul la cabinetul lui privat in fata, ca daca nu vb germana in spital nu va fi de vis, ca sunt multi care nu sunt de acord sa vb engleza, chiar daca o stiu. Eu vb cu ei in germana de cate ori ma duceam la spitalul de stat, si asa nu am avut niciodata probleme. Conditiile in spital sunt ok, sper si la cel care nasti tu. Eu stiam mai multe despre cel care ti-l recomandasem, la cel ales de tine nu prea stiu.
Branzica buna eu luam de la Hofer, de aia dulce este in pachetele dreptunghiulare pe langa sectorul cu lapte .

La capitolul pediatru, eu nu am gasit inca unul care sa ma multumeasca, in Ro, inca dar nici nu a fost prea des cazul. Acuma cand ma duc la Tm, vreau sa vb cu o doamna sa vdm daca ne placem si ne intelegem.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+

Mergi la inceput