Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

MBK multa sanatate tie si puiutilor!
Raluca merci de info, mai zicea cineva sa facem o lista cu cele necesare pentru noi si bebe si sa o punem pe prima pagina, consider util acest lucru.
Adriana merci! Cu pb ta nu pot sa te ajut...
Ele ma bucur ca esti mai bine! Stai cumintica!

Si daca tot am deschis capitolul haine, m am pus pe sortat din ce mai am.
Ama apropo ca ziceai de saci de haine. Si eu as fi in stare caci intradevar ies foarte bine la pret, iar tentatia e mai mult decat mare. Am pus la loc vreo trei fustite de blugi erau new born, ziceai ca s de papusa... o salopeta de blugi de care nu ma induram sa o las era de la next apopo dar era de 3-6 luni si I ar fi fost buna la iarna. Apropo marimile de la next sunt maricele. De unde cumpar eu sunt numaifirme englezesti - next, george, TU, m&sp. Eu am luat rochitele marimea new born si scrie up to 4,5 kg.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cum spuneam as fi in stare sa iau cu sacul dar m am invatat minte de la R. Nu are sens ca nu apuca sa poarte. Oricum o sa mai dau vreo doua ture dar iau doar caimacul din ce gasesc, la un pret mai mult decat rezonabil. Am inteles ca urmeaza sa aduca haine de vara si o sa trec atunci. Vad ca voi luati multe body, eu ma axez mult pe rochite sa fie cat mai vaporoase si obligatoriu din bumbac. O sa fie ff cald si o s o tin doar in pampers si rochite.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna!
Fetele eu mor de cand m am trezitpe la 11 ca nu am putut sa dorm azi noaptefetele se inping in sternul meu nu pot sa respir de mancat am mancat lungitama simt asa de neputincioasa zici ca suntbonlava nu gravida mi am dorit lucru asta asa de mult si nu pot bucura pe deplin azi sunt tare trista

MBK ai cerclaj poate fi si de la el am patit o si eu sau de la ligamentele care se intind mult fiind 2 bb atata timp cat copii sunt bine nu ai de ce sa iti faci griji crede ma am trecut printr un episod am ajuns cu hemoragie mare la clinica de sa speriat si medicul meu ia tratamentul ce ti la dat medicul si incearca sa te linistesti

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia mi-as dori sa stiu ce sa-ti spun, sa-ti alung tristetea, dar nu ma pricep la vorbe :(

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna, fetele care luati haine de la next luati cu 1 marime mai mare ca sunt dintr-un coton ffffffffffff bun si dupa 3 spalari scad 1 sau chiar 2 marimi va spun din propria experienta

Mergi la inceput

de ex marimea nb ia fost buna lui bebe 8 zile dupa nastere si l-am nascut de 3,522g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia, gandeste-te ca noi ne plangem ba de una ba de alta, ca niste babe cu toate ca suntem gazde doar a unui bebe. Daca ar fi sa trec toate durerile mele la puterea a doua, cred as fi considerata invalida casei.

Ne luam toate dupa vorbele din reviste "sarcina este perioada cea mai frumoasa din viata uneď femei" si ne miram ca de ce la unele nu e asa. Pentru produsul finit se merita disgravidia de la inceputul, durerile de dupa,mersul de pinguin..dar eu zic sa uitam ce citim prin ziare.

Eu te vad foarte curajoasa, cu multa rabdare si toleranta fata de toate prin care ai trecut si treci. Deci esti un exemplu pentru noi...si sunt singura ca printre plansetele noastre (de care probabil te-ai saturat) au loc si ale tale si vor primi si intelegerea cuvenita.
Curaj, ca nu mai este mult!!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Legat de marimi la Next, eu lui Alexandru i-am luat tot timpul mai mici si i-au fost bune. Bine, el a fost micut tot timpul, asa ca depinde de copil, dar mie mi se par considerabil mai mari decat cele de la alte firme.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput

cit despre culoarea la carucior puteti sa o treceti albastra ca am avut 2 ecografe si la amindoua bebe statea cu un picior sub el si doc nu a putut vedea clar dar mi-a zis ca pare a fi baiat,la a doua sarcina mi-au zis la 3 ecografe ca e fata si in final am nascut baiat si nu va zic ca mi-am fost cumparat tot pe roz si mov l-am scos pe baiat in mov din spitalacum imi cumpar numai hainute albe si verzi ca sa nu mai iau teapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Amalia, . Curaj! Imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie, dar nu mai e mult. Ai luptat mult pentru asta si o sa uiti dupa aia toate neplacerile.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput