Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoniap spune:

asadar,
Clayhanger, multumim de cafea, de ce i-ai facut analize lui V, simteai ca e ceva in neregula? Cum s-a manifestat alergia la proteina laptelui de vaca? eu i-am dat deocamdata doar iaurt Dariei si nu au fost probleme, insa inainte sa incepem diversificarea la un moment dat avea in scaun firisoare de sange care au disparut insa dupa ce am scos eu laptele de vaca din alimentatia mea, poate a fost o coincidenta insa ma gandesc si eu ca poate ar trebui sa-i fac si eu aceasta analiza, nu stiu exact in ce consta insa - trebuie sa citesc, oricum sanatate multa puiului tau si sa ne tii la curent cu evolutia
Muraturica, formula se fierbe, cel putin eu am fiert-o si am facut branzica, cu toate ca inca nu sunt pe deplin lamurita daca e ok - in sensul ca pe cutie scrie ca apa cu care se prepara laptele trebuie sa nu aiba mai mult de 40 de grade, ori prin fierbere se trece mult de aceasta temperatura si atunic conform etichetei se distruge tot din formula
Si eu as vrea sa-i dau orez in lapte sau gris in lapte insa sunt in dubii vizavii de laptele pe care sa-l folosesc, ma gandeam sa incerc de capra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

legat de novocalmin, ce sa mai zic? pai mai bine sa faca bebe niste convulsii febrile in caz de febra mare decat sa punem 1/2 de novocalmin, nu? ah, dar ce prostie zic si eu! cum sa punem 1/2, ca nu se stie in care jumate este substanta activa .

balanta chiar nu se pune jumatate de supozitor!

ori pui unul ori deloc
crede ma ca am verificat chestia asta cu 6 doctori (doi din germania) cand cel mare a avut o sapt 39-40 desi era pe antitermic /antibiotic si antimicotic (stomatita aftoasa + infectie)

legat de blogul irinei...
sorry dar nu ma las antrenata in discutii!
da, e medic tanar, da tonul poate parea atotstiutor dar e o tipa extrem extrem de sufletista, care se implica la fiecare din pacientii ei, suna, intreaba, da telefoane sa se consulte dc ceva nu e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Iuli, sunt de acord cu Balanta ca ar trebui totusi sa mergi la un medic. Poate la Medlife..

Fetelor, nu eu am gasit job afara ci sotul. In Qatar. Si noi o sa mergem ca insotitori deocamdata ca vreau sa mai stau cu Ana cat mai pot, iar de la anul ma reapuc de lucru...vom vedea unde . Eu am refuzat oferta in Kazakstan ca nu mi-a placut deloc asa zisa viitoare sefa, asa ca ne-am hotarat sa optam pt varianta sotului vare aparuse tot atunci.

Mergi la inceput

si novacalmin se poate pune 1 la 12 ore in caz de nevoie

chiar m-a deranjat balanta cum ai reactionat :(

nu trebuie sa ne placa tot ce citim dar acum sincer imi pare rau ca am pus linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare si de la noi. asteptam al 2-lea dintisor de jos de o luna- si nu mai iese.
cu mesele- papa totala de idei.

mamaliga cu branza cahhhh. mai incerc- o sa iau si eu faina de malai....si trebuie sa-i blenduiesc cumva br de vaci ca nu-i place sa simta grunjii aia...

am citit in capraru-unii zic ca-i depasit- ca dupa 8 luni nu mai e asa necesara masa de la 10....ce ziceti de asta?

si pe blogul pediatrucluj- ca sunt suficiente la 8 luni 2 mese de lp a cate 150-170 ml- restul de calciu il ia din branza,iaurt....

se mai trezeste noapte si se joaca- eu ma chinui s-o adorm ,ca doarme cu noi in camera-in patultul ei deocamdata...

greu cu mersul in 4 labe- e la faza de tarat...greu cu lalaltiunile...mama nu spune...nu are tendinta sa se ridice...e o puturoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ma intreba cineva de poze: nu am poze cu sara postate nicaieri si nici facebook.

mi-e greu sa intru si pe calculator sa citesc...

imi pare rau ca s-au mutat multe discutii pe fb.

de aici-ma mai inspir si eu cu mese si f multe lucruri am invatat de la voi...dar de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

porumbita, imi pare rau ca te-a deranjat reactia mea. nu cred ca trebuie sa regreti ca ai pus linkul - sunt sigura ca pt majoritatea este f ok.
valy, parerea mea: lasa-l pe capraru in pace, uita de cartea lui...si da-i copilului sa manance dupa nevoile lui, nu dupa carti.
mai ales, lasa-i fetei masa de la ora 10. ce-ti veni? eu nu vreau sa le scot nici lapetele de la ora 12...
leti, cand ai mei au avut febra aproape 39, am pus 1/2 de novocalmin si a scazut rapid. asa ca la mine merge si cu jumatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Porumbita,ai dreptate merge si 1/12h,dar eu am dat unul,apoi am continuat cu paracetamol si nemaiavand 39 sub alt antitermic nu am mai dat algocalmin.
d-aia am zis unul la 24.
Am procedat gresit?
Zi-ne cu laptele de capra,k eu stiam ca e ok daca ai probleme cu cel de vaca,asa este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

balanta,cand mi-a facut 39,era noapte,m-am speriat si cinstit imi venea sa-i bag cutia intreaga in fund,numai sa-i scada.Binenteles cu carton cu tot.

Mergi la inceput

balanta si eu am pus 1/2 la robert ... prima data a mers
a doua ora nu a mai mers (ocazie cu care am aflat cum e cu jumatatea) si nu vrei sa experimentezi febra 41, tu sa stii ca ai pus 1/2 supozitor si febra sa ramana la 40

ref capraru - are multe chestii ok, multe nu
ca oricare altu

unii copii nu mai au nevoie de masa aia altii da
ref la lapte si acolo curentele sunt impartite, unii spun ca la un an laptele tr sa fie doar dim si seara, 500-700 ml per 24 ore, restul solide

Mergi la inceput