MONTIGNAC (186)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
caress spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii Drept e ca in tigaia teflon nu am facut cartofi prajiti deloc ... eu nu am mai prajit niciodata cartofi de vreo 5-6 ani ... fac doar la cuptor, pe hartie |
In faza a doua sunt permisi cartofii? Macar o data pe luna...?
Citat: |
citat din mesajul lui andanii caress parerea mea ca nu mai trebuie sa slabesti ... dupa mine erai buna si inainte la 1.70 ... hehehe, esti perfecta si la 60, pe bune |
Da, nici eu nu vreau sa mai slabesc, asta e clar, sa vedem ce se mai intampla.Ti-am spus, daca tot ma duc in jos imi fac clatite si chec la cana in fiecare seara, si orez cu legume, si paste, si crakersi cu susan, si rulada calda cu cascaval, si biscuitii tai aia minunati cu faina de migdale...sa vezi ce stagnez, conforma fiind!Abia astept...
andanii spune:
Caress te rog frumos sa nu mai dai reply la mesaj ..... este suficient sa ni te adresezi si noi stim ce am scris si la de faci referire ..... multumesc , te pup
Am facut crochete din spanac ...... fiert spanacul, tocat, amestecat cu ou si branza telemea rasa , rulate putin , date prin susan si puse pe hartie in cuptor ...... delicioase
Le-am papat cu salata iceberg cu patrunjel, ulei masline, otet balsamic
Pun poza sa vedeti cat de bine arata
andanii spune:
Ariadna iti trimit pm cu contul si parola imediat
Pentru mic dejun ? Hmmmmm ..... cereale, tarate, seminte cu lapte de soia, migdale
Salate diferite ..... vinete, legume , humus
Chifle din tarate ce facem noi cu un ceai ....... mvaiiii cate variante sunt
Am pus si poza cu salata insalatina, valeriana rucolla si branza perle
Ariadna16 spune:
Multumesc, andanii
Intrebare: alune, nuci, migdale... au IG 15.
Care este cantitatea pe care o poti minca?
Monti are restrictii la cantitate?
caress spune:
Andanii, bine ca aseara eram sfatoasa cu Ariadna, si am facut exact acelasi lucru...scuze, nu mai fac...
Crochetele tale de spanac suna bine rau, nici nu ma duc sa ma uit la poze ca acum le fac si eu, mai ales ca am tot ce imi trebuie, tocmai am mai luat o punga mare de susan.
Ariadna, poti manca si branza tofu, cu ardei gras, castravete, rosie, fasole batuta, turtite de tarate cu gem conform(fara zahar)
andanii spune:
Caress poti sa pui si ceapa, usturoi ..... cred ca ar fi si mai gustoase ..... eu am preferat simple sa le fac
caress spune:
Oare merg si cu spanac congelat?Il fierb si il storc inainte?
M-am uitat acum la poza...mare greseala!!!Mor dupa genul asta de crochete, crakersi, chiftelute, etc..Fac maine negresit!