Primavara inutila (rondeluri vesele de pinguini)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Scriu repede ca acasa iar n-am timp de "raport" si nu vreau sa credeti ca am disparut dupa ce mi-ati dat sfaturi. Va multumesc la toate pt sfaturi, a contat sa aud si alte pareri. Tinand cont ca a fost o chestie cu tenta sexuala, am preferat sa spun, dar asta doar dupa ce am mai intrebat si alt copil de la after care cu Eric si mi-a confirmat ca baietelul respectiv face asa cand e suparat pe cineva. Eu cred ca el stie ca nu e ok ce face si atunci incearca sa intimideze cu chestia asta. Eric nu a mai fost la kids club saptamana asta, va merge maine. Vad eu maine seara ce informatii mai adun. Oricum, la varsta asta se presupune ca, ei, copiii nu stiu prea mult din sfera sexuala, decat dupa clasa a 4-a zic ei specialistii de la noi din districtul scolar. Parerea mea e ca ei stiu destul de multe, dar doar informatii brute, fara detalii prea multe. Stiu doar ca nu e bine, nu e ok un anumit cuvant sau gest si tocmai de asta ma gandesc ca acel baiat foloseste asta ca sa intimideze, sperie pe ceilalti. Doamne ajuta sa fie bine, sa nu mai aud de nebunii.
Michelle, m-ai speriat cu stalker-ul ala. Eu cand am cerut ca Eric sa nu mai fie in clasa cu cineva anume, asa s-a intamplat, dar eu am ajuns pana la districtul scolar cand Eric era in clasa 1 din cauza unei teachere caruia i se pusese pata pe copilul meu, asta dupa ce insasi principalul a recunoscut ca teachera nu vrea sa aiba de-a face cu Eric. Asa ca ma stiu toti de "nebuna".
Alinta, eu sunt single mom, am commute marriage, asa ca sunteti bine-venite toate care vreti sa veniti. Sunteti cu atat mai iubite daca veniti si cu copii la purtator, ca are si Eric cu cine se juca si e fff incantat de asta. So, welcome.
O sa caut si eu leurda aia, ca tare o mai laudati iar eu iubesc ceapa si usturoiul. Cred ca o voi gasi pe la magazinele de asiatici, ca astia sunt mari iubitori de tot felul de ierburi.
Buflea, cum mai e tatal tau? ce a mai facut bun mama ta?
Ralu, felicitari din tot sufletul baiatului. Era un om realizat daca era aici. Nu-i tarziu nici sa aplice pt bursa daca vrea cu tot dinadinsul.
Lali, vacanta placuta.
Viviana, relaxare faina fara fata, dar am o presimtire ca o sa fii tare stresata. Noroc ca e Celcesforaie acasa.
Rufus, mie mi-e pofta de "porcariile" tale. Porcarii le spun la produsele care se fac din porc , mai ales ca sunt si afumate.
Rall, tu dupa ce ca esti slaba, mai esti si la dieta de verdeturi, nu-i fun deloc.
Roxana, pe Patrick il admir asa de dupa cortina, dupa ce am vazut cum poate canta la pian. A inceput si fiu-meu din ianuarie si zici ca il pui sa traga cu sapa cand e vorba de repetat si de pozitia mainilor.
Pe cine am uitat, spun sorry, promit sa ma revansez. Va pup.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

nimeni nu e de neinlocuit ..ca si in viata.


N-am inteles niciodata vorba asta.
Iti poate fi inlocuit copilul care dispare / moare? Parintele? Cainele? Prietenul? Niciodata...

Cine a inlocuit-o pe Denizel, de exemplu? Nimeni Si am dat-o 'exemplu' absolut aleatoriu, nu pot spune ca eram mereu de acord cu ea.

Lali, zbor placut. Si eu sunt terorizata

Legat de leurda, am mancat si ieri si azi in cantitati exagerate dar va spun ca am avut cel mai bun si des si.. golitor? trafic intestinal ever Fara vreo crampa, fara nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

dar chiar crezi ca toti aveam nevoie de denizel? ai dat un exemplu foarte bun, se urcase deja pe un pedestal de unde se vedea numai pe ea si pe cei care erau de acord cu ea.

nimeni nu inlocuieste pe nimeni, ideea este ca nimeni nu moare in urma mortii cuiva drag . nimeni nu este de neinlocuit, decat daca persoana care a pierdut pe cineva nu se poate adapta la noua realitate .
din punctul meu de vedere nici ceausescu nu se vedea de neinlocuit .





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Alina, eu te contrazic. Sunt oameni care sunt de neinlocuit pentru alti oameni, iar relatia asta de neinlocuit se incadreaza cel mai bine in sfera sufleteasca. Sunt oameni, stiu oameni, care nu au putut inlocui o alta persoana si nu pentru ca nu s-au putut adapta, ci pentru ca pentru ei nimeni nu putea sa fie la fel, sa simta la fel, sa inlocuiasca pe cel disparut. Noi oamenii suntem unici si daca mai e la mijloc si o iubire intre 2 persoane (dar iubire, nu foc de paie, nu disperare, nu ambitii, nu mai stiu eu ce, ci iubirea aia pura care te face sa simti fluturasi si la 80 de ani), atunci chiar ca suntem ne neinlocuit. Iar eu chiar cunosc 2 persoane care au murit la distanta de 3 zile unul de celalalt, tocmai pentru ca nu a suportat ideea ca nu mai e. Atunci m-am convins ca expresia "inima sfaramata" nu e doar o expresie, ci poate fi chiar si realitate, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Scriu repede pana nu ma inghesuie treaba, apoi revin sa citesc si mai raspund si la ce ziceti voi.

buflea, daca tot a intrebat ...se certau acu' cateva seri si vine Bianca in bucatarie la mine bombanind 'Da, sigur, sa fac cum zice el, ca el e cel mai destept din lume. Ce sa-i zic!? Dar cine-i el? Doctor House?!"

Noi suntem bine, copiii sanatosi si maxim de voiosi, ca saptamana asta nu ii streseaza nimeni cu mate si romana, nu au teme, doar se joaca si se plimba (azi merg la un liceu unde vor face prajituri cu cei mari). Dupa cum stiti, e o vreme de taiat venele scurtutz (azi e soare, dar zilele din urma a nins, a plouat si a fost frig). De o saptamana sunt in santier. S-a apucat meserishul meu sotz cu ceva ajutor extern sa faca baia mica si un hol de la intrare unde nu apucasem sa facem nimic (pus gresie, faianta, apoi instalatiile sanitare, indreptat pereti, gletuit, dat cu var ... din astea). Nu am usa intre holul in cauza si restul casei, asa ca am praf si mizerie in toata casa, aspir si dau cu mopul zilnic si tot naspa arata. Abia astept sa termine.

Eu de 3 ani jumate lucrez de acasa (mai am un coleg in Piatra care lucreaza tot asa de vreo 4 ani) . De azi cei de la firma la care lucrez (in Cluj e sediul principal) au inchiriat un spatiu si ne fac sediu aici(au mai angajat 2 oameni din oras si fac filiala), asa ca in curand va trebui sa merg la servici in adevaratul sens al cauvantului. Inca nu stiu daca sa rad sau sa plang. Ma bucur ca mai socializez si eu direct cu oamenii, mi-e draga atmosfera de birou (mai ales ca vom fi 5 oameni care ne stim intre noi, am mai lucrat impreuna), dar imi va lipsi lucratul in pijamale pana la pranz, linistea si comfortul casei mele.

Citesc ce ati mai scris si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata.Sunt nervoasaa...rau.M-am certat cu educatoarea Evei,aia cu care m-am mai certat odata.
Are un stil nesimtit de a tipa la mine si de a-mi vorbi de parca as fi ultimul gunoier de pe planeta,in conceptia ei.Ei am tacut eu odata,am tacut de doua ori azi nu am mai putut.Cu celelalte mame vorbeste frumos la mine tipa si d e fata cu copilul.Ei si azi am scos coarnele.
Tremur inca de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

PS poate cineva sa-mi imprumute o camera de luat vederi miniaturala?Pusa intr-o clamita,ceva mic?As avea nevoie pe vreo doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata

Citat:
citat din mesajul lui buflea
[ …ca orice corporatie care se respecta si are business prin toate tarile lumii, ne scarpinam la urechea stanga, cu mana dreapta, pe dupa cap, pe baza de procese si proceduri fixe, riguros documentate …adica fiecare tara are sistemul propriu de gestiune a business-ului (SAP in cazul nostru) si ca sa raportam cu totii corporatiei, avem un sistem comun financiar, evident altul decat SAP …


da, da, super, ce bine imi pare sa aud ca si altii se scarpina asa.... dar na, atata timp cat doar pe amaratii de useri si de adunatori de cifre ii supara asta... tre sa mergem inainte, nu?

leurda e allium salbatic

Ruf, ff misto la sediul tau, asa-i la EMA la Londra (agentia noastra europeana "regulatoare" . funny rau. dar au o cantina... mama mama!!! de aia toata lumea se bate sa intre in mirificul si enormul aparat birocratic european, ce mama ei de treaba.....)
nu-l chinui ma frate cu pianu'! eee.... spre asta are tragere. de fapt singura lui tragere e spre lego da de multe ori ma fac ca nu inteleg

Viviano, is absolut nemaipomenit 150% sigura ca totul va fi ok. desi o sa mananci taste pe aci... noi suntem la datorie!

buna tema de gandire - exista Tooth fairy la catei?

tre sa inchid si incerc sa revin, numa' tre sa va zic ca e ultima zi de scoala altfel, patrick e happy ca e la teatru, numai io nu sunt ca colegu lui si pretenu cel mai bun are varicela. deci am astept la bube in vacanta. Lali, na, daca m-ai boscorodit cand iti dadeam sfaturi, mi-am luat-o acu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ASta cu zana maseluta de unde vine?Ca mie cand mi-au cazut dintii nu mi-a data mama nic`...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

viviana, drum bun si distractie maxima domnisoarei la Paris!

Lali, drum bun si voua! sa faceti poze multe si sa va distrati tare, tare!

Rufus, interesant ce povestesti tu acolo de la job. Sa ai spor!

ralualexandrei, felicitari lui Robert pentru convocare! mi se pare super, super tare!!! Se televizeaza meciul? Il putem vedea si noi? Oricum, sa pui poze multe!

buflea, pfiu, ce program aveti in we! Eu sincer va admir tare si ma minunez cum de va tineti voi asa de sport. Noi suntem niste putori din acest punct de vedere, recunosc.

Michelle, iti voi cere sfaturi si idei cum sa invat catelul sa se ceara afara, ca avem si noi in plan unul. Bine, noi vrem de ala mare, ciobanesc, dar tot pui mic il iau. Eu l-as pune afara de la inceput, dar sotul si copiii zic ca ar trebui sa il tinem in casa o luna-doua, cand e el mic si copiii innebuniti sa se joace cu el. Prevad ca ei vor fi cu distractia si cu adunat mizeria si dresat cainele.


Leurda eu nu tin minte sa fi mancat vreodata. Urzicile imi plac si mie, dar sa le gateasca mama, ca eu nu ma bag la cules/ales, ca ma inteapa si nu vreu. Tin minte cand eram mica, mergeam cu bunica mea in padure primavara si culegea 3 feluri de frunze/iarba pe care le gatea si imi palceau teribil: urzici, o planta care nu imi amintesc cum se chema si nici sa v-o descriu nu pot , dar arata intr-un anume fel (am imaginea in cap) si niste frunzulite verzi, semanau cumva cu frunzele de nufar, asa mai la rotund. Facea bunica niste ciorbe demential de bune cu buruienile alea.

rall , eu te inteleg si partial sunt de acord cu tine. Si mie mi-e dor de unii oameni care au ales sa plece de pe forum. Dar in viata (incluziv cea virtuala) trebuie uneori sa stii sa lasi loc si altora pe langa tine. Nimeni nu detine adevarul absolut si mai ales in virtual, unde nu ai omul in fata sa ii vezi mimica, tonul, de multe ori se interpreteaza gresit o vorba. Si daca tii cu dintii de o idee si nu reusesti sa zici "e ok si ce zici tu, chiar de nu sunt de acord, e parerea ta, hai sa mergem mai departe" si tii sa ai numai tu dreptate, atunci apar rupturi din astea ireversibile.

Aqai spor la treaba si nervi tari!

Mergi la inceput