Primavara inutila (rondeluri vesele de pinguini)
Raspunsuri - Pagina 32
roxanaz spune:
ziua bunaaa
Lali, moama, super distractie la voi cu concediul ala. lasa ca de data asta va fi bine!
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Azi o folosesc cu spor la urzici. Ah, da, mi-am facut ieri piure de urzici. Celcesforaie a plecat de acasa ca-i putea. La intoarcere mi-a spus ca miros a urzici si sa nu ma cocott langa el in pat. Azi fii-mea s-a sculat de la masa. Nu se poate uita in farfuria mea si sa ma vada manand balega aia verde si scarboasa. Dansul a deschis geamul sa iasa mirosul de urzici si s-a retras in dormitor. |
baaai, astia nu stiu ce pierd!!! ignore. si fa si maine
Lali, urda e usturoi salbatic. frunzele sunt super in salata, in sandvisuri, cu friptura.. noua ne place.
plouaaaa.. cah. vreau vacanta si eu
Rufus spune:
citat din mesajul lui roxanaz Lali, urda e usturoi salbatic. |
Urda ca urda, dar sa vezi le-urda
Lali spune:
Am notat tot cu privire la le-urda.
Cand vin de la Paris (emoticon cu dama care-si da parul pe spate) merg direct in piata sa vad dac-o mai fi. Nu de alta, dar merge dupa croasante si branza fina, nu ?
Raportam, copilul e mai bine, febra neregulamentara nu a mai facut, tuseste si se joaca pe tableta. In tot raul si un bine: are vreme sa-si execute temele de vacanta acasa inainte de plecare.
Eu m-am transformat din nou in casnica, fac supa cu taietei (ha!) si piept de pui la gratar. Am luat un pui de casa si arata supa intr-un fel . Copilul e vitaminizat de dimineata cu sucuri stoarse de fructe si ceaiuri cu miere si eu ma chinui invartind cu o mana in cratita sa rezolv telefonic si treburile de serviciu.
Mi-a inflorit caisul, o splendoare alba si urmeaza nectarinul, care are florile roz intens, inchis. Imi place primavara !
Buflea, da, o zi facem pana la Baia Mare cu masina, mai ales ca oprim pentru pauza de pranz si la socri pe traseu. Asta e motivul pentru care nu mergem cu avionul. Si mai e unul, Taromul are pe intern niste troscolete...
Mai, cu banii de buzunar si mie mi se pare mult 500 euro. Copiilor nostri (bine aveau intre 7 si 9 ani) cand au fost in tabara o saptamana la Berlin, le-am dat 100 de euro de caciula. Sa creasca chiar atat cu varsta pretentiile ?
Multu inca o data de urari.
viviana spune:
Oh, Lali ce bine-mi pare ca e mai bine!
Muci de primavara. Usor vin, usor se duc.
In pretul camerei nu intra decat mic-dejunul. Apoi au mai socotit transportul + pretul de intrare la Disney + cei 10,50 euro urcatul in Eiffel.
Cred ca le e frica sa nu le ramana copiii nemancati.
Mai naspa e ca domnisoara profesoara si-a pierdut CI-ul si trebuie sa refacem procura cu noile date.
Daca domnul Celcesforaie era plecat?
Lali spune:
Viviana, pai asta-i altceva, daca trebuie sa si manance din banii aceia vor cheltui mai mult. Noi i-am trimis cu 3 mese si o parte din intrarile la muzee platite in costul excursiei.
Ti-am zis ca fiul doctorei baiatului meu merge in aceeasi excursie ?
roxanaz spune:
scuzati greselile... asa-i cand te grabesti. deci, da era vorba de Le-urda, "le urda" pentru Lali sa se antreneze pentru "le french" et "le car"
Lali spune:
citat din mesajul lui roxanaz scuzati greselile... asa-i cand te grabesti. deci, da era vorba de Le-urda, "le urda" pentru Lali sa se antreneze pentru "le french" et "le car" |
Oui, oui, imi foloseste, mai ales ca eu vorbesc doar engleza si germana, franceza ioc.
Avem rezervat si un mic dejun cu Mickey, copilul mi-a spus clar sa cerem unul care vorbeste germana !
Denisam spune:
Hello
Multumesc mult de ideile pt Londra, sa speram ca reusim sa vedem cat mai multe...
Lali-ma bucur ca e mai bine copilu-sanatate si sa aveti fun!
O zi buna la restul lumii,am fugit la treburi!
Rufus spune:
citat din mesajul lui Lali Oui, oui, imi foloseste, mai ales ca eu vorbesc doar engleza si germana, franceza ioc. |
Uite ca vorbesti si turceste!
eumada spune:
Verdeata ca verdeata...dar eu sunt tufa.Am de invatat pentu ceva,doar vreo 10 legi.Cap coada,pline de prostii.Am un examen.Si sa vezi ce tufa-s,desi le aplic pe unele zilnic.