Primavara inutila (rondeluri vesele de pinguini)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

I-auzi frate, bag seama ca toti sportivii se duceau la constructii ...Rufus Atletul la constructii, Marcu Tenismenul la constructii, Ursul Rugbystul tot la Constructii ...ce pepiniera de masculi acolo ...si cand ma gandesc ca dupa drama cu Marcu nu am mai calcat prin facultatea aia, de nervi m-am indreptat spre TCM si clubul de bridge de la barul din mecanica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

ralualex.... scuze, da' care dintre ele e numele tau ca sigur e mai scurt? cred ca ralu ca fetita ta e maria, nu? (incerc sa va impresionez si eu cu capacitatile mele da' daca dau cu bata-n balta spune fara sfiala)

revenind... ai o familie sportiva, nu gluma. inteleg ca tre' sa faci multa mancare :D

buflea, nu dau raport, ca mi-e teama ca nu imi motivezi absentele:P

asa si ma dezic de lamele tale ca eu singurele lame cu care m-am intalnit in regie au fost unele cu care mi-am ras parul din cap intr-o noapte torida de simteam ca ma dezintegrez numai la ideea de a simti ceva pe piele. asa a inceput perioada mea de skinhead.

sa va spun ca deja maine e a treia oara cand vine tanti melania la curatat casa... isi infige fordul ala rosu visiniu edge 2013 direct in driveway-ul meu naucit de invidie, da de 2 ori din varful nasului si iaca, aproape straluceste juma' de acasa. da, da, ati auzit bine. de fiecare data face cate jumate de casa, de la bucatarie in sus sau de la bucatarie in jos ca eu sunt pe nivele. bucataria e singura parte a casei care se bucura de prezenta ei saptamanala.

tanti melania e o femeie care in cei vreo aproape 60 de ani ai ei a invatat a se respecte. cei 70 de dolari ai mei cumpara max 3 ore din timpul ei si nu face commitment-uri mai puternice de 3 ore, de unde si jumatatea de casa deduc eu.

dar e de inteles, cata statornicie poti cere unei tanti de curatenie care strapunge inima cartierului cu fordul ei rosu-visiniu 2013? vanurile familistilor, cele mai noi daca sunt din 2010 se retrag rusinate in garaj, incercand sa-si ascunda in zadar petele de rugina...

pana si dodgele meu unic customizat ranjeste stramb cu piesele-i lipsa c-a auzit el ceva zvonuri ca de indata ce-mi creste copilul mic cu banii de daycare direct in dealership ma infig si fac un lease de... ford EXPLORER 2013 .... hi hi hi

masina lui dexter (ma rog, o generatie mai noua).... mai vad eu fordul melaniei plimbandu-si fumurile prin cartier si urgent ii azvarl o injectie si-i fac de petrecanie... hi hi hi (evil laughter se stinge in departare)



asta din capitolul: daca v-a fost dor de povestile mele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bufleo vazu-si ce ai ratat

Aqai sa elucidam misterul ...pe mine ma cheama whatever (conform nickului) dar toata lumea imi zice Andra asa mi-au zis parintii si asa a ramas(cica era una frumoasa tare in filmul cu dacii si romanii) 'or fi sperat saracii sa ma molipsesc in schimb eu de cum am invatat sa merg m-am si proptit cu fata in ghiveciul cu lamai,stiti d-ala mare care fusese candva cazan de fiert rufe.Semn nu mi-a ramas dar cred ca nici frumoasa cum ziceau ei nu m-am facut .

...asta cu masinile ma termina,psihic ,m-oi fi molipsit de la baieti ca Radu numai masini are in cap si il intoxica si pe tac-su ,iaca am luat-o si eu ca prea suspin adanc de cate ori va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Ei bine Andra, oau! grozavi copii.

eu cand eram mica vroiam sa ma fac pilot de formula 1. asa ca tati m-a invatat sa conduc. eram prin cl a 6a, a 7a? in sat la bunici, o fundatura fara urma de politie.

totul mergea struna. intr-o zi insa imi da voie sa conduc prin mijlocul satului. drum drept, inainte pana cand... drumul se termina. perpendicular in alt drum. in capat, o banca cu grupul de batrane de rigoare la soare.

nu mai gaseam frana. am apasat acceleratia. Babebeeee!!!! racneau fratele si sora mea din spate. tata a tras de volan. eu am franat cu scrasnet de roti. am coborat din masina si cu ultimele picaturi de calm l-am apostrofat, flegmatic: nu mai pune mana pe volan cand conduc eu!

bine, a spus el. si nici n-am mai vazut volanul pana la varsta legala :)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aqai draga mea- tu Ai idee cat ipapa SUV in Tara asta cu distantele astea... Eu am si pt ca Au crescut kids si un highlander iarna papa in oras si 14 la suta Nu stiu cum sa mo schimb- insa never pe Una americana- si am arguments a lot- Poti vb cu expertu meu de Acasa:)
A si ce face tanti aia in 3h - poliseaza tot sau Ai tu mansion de peste 3500sqf- eu am avut femei e la cleaning- 110 pt toata Casa de 1700 insa si dura 3.5 h- biweekly insa ca noi veneam la 6 home.
Ralu- Nu Ai dupa ce suspina legat de masini ca pt Ro eu cred ca golf e super ok:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Sefa- pe Emma doar si e ultimu an, Alex Sta la therapy si poate se intamplat
Eu o dau la Ai mei in Valcea la tenis- Bucuresti E complicat!
Dar boyfriendul tau de Unde era- ca IMi suna tare familiar- a stat in Regie?




Zambeste, si maine e o zi!




o dai la cel de langa linia ferata? e f. frumos, parca are si nocturna...e f. solicitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Carmen, eu zic ca la prima abatere sa nu raportezi. l-am intrebat si pe William ce inseamna "hamping" si nu stie.

"bullying" e verbal harrasment...asta e phisical harrasment...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

pai denisa, n-am scris eu ca tanti se respecta??? o mai las un pic si daca tot asa merge treaba o schimb, ca am aflat de o tanti poloneza care cica lucreaza mai bine si ia mai putin. da' acuma stii cum e, tre' sa incerci ca sa vezi.

cu achizitiile, a se lua in considerare: eu am mers toata viata pe principiul pantofilor: arata hot, cumpar

vorbind serios acuma, highlander e dupa mine din categoria "zburd liber dint-o benzinarie in alta"

ford e o chestie sentimentala, ca sincer daca ma uit la consum zice asa: 1.6L EcoBoost engine deliver 9.1L/100 km city/ 6.0L/100 km hwy/ 7.7L/100 km combined (31 mpg city/47 hwy), with 178 horsepower and 184 lb.-ft. of torque.11

buba e ca la cat e de mare 178 horsepower pe un motor de 1.6 l automat de fapt sunt 178 melci-power.

si caliber are motor de 2.4 l dar doamne tre' sa dau ci biciul pe el sa mearga... calci pedala pana la fund si dincolo si tot nu are pic de spark.

si de fapt orice delirez eu pe aici, pana nu ma urc in masina sa un test drive nu ma hotarasc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aqai- never sa Crezi ce zic astia cu consumul ca si la TH zice max 10 on town- fals! Si Mai rap calitate pret dc vrei apoi sa o dai- singur ele ok si care car scrie Atata consuma is cele diesel- vb din experienta si sotu e in somebody!
gata ca a terminat fiimiu gym!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

oh, denisa, stiu ca e praf in ochi ce spun ei acolo. adica sa te incadrezi in consumurile alea tre' sa fii pilot de test specializat. o duci la cruise speed in timp minim si apoi stai acolo nu pui frana nu accelerezi. unde gasesti asta in viata reala?

ce ma intriga pe mine si acuma am vazut e ce mic e motorul in varianta minima. pai daca la masinoiul ala pe cutie automata mai pornesti si aerul conditionat nu mai pleci din loc la 1.6 l cu 4 oameni si bagaje. nu inteleg cum de le-a putut da prin cap sa scoata asa varianta mica.




Mergi la inceput