aspirante optimiste>20ani!(822)FELICITARI SilviaT!
Raspunsuri - Pagina 21
MariaBcf spune:
Angy eu mi-am facut test la 12 zile de la ovulatie ( slab pozitiv ) , in acea zi mi-am facut si Beta (69,8) si am inceput din acea seara Clexane de 0,4 mg , iar de la 12 saptamani fac 0,3 dim si 0,3 seara . Preconceptional am luat si Aspenter 1 tb pe zi pe care il scot la 28 saptamani
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
21+
angy_angela spune:
Ms mult mariabcf.. eu nu stiu ce sa fac..miercuri am facut innohep mi a spus 1 la 2 zile pana pe 26 dar ieri dupa masa am avut o pata maricica de sange curar,m am speriat ca ma apuca din nou hemoragia s am fugit la spital.acolo e torul ok,nu hematom n7 deslipire..acum nus c sa fac cu innohepup..daca sa continui asa cum mi a spus sau lunisa ma duc sa le spun c am patit si sa mi zica daca e ok doza care o iau sau trebuie marita..makr zi de zi pana poate face analiza sa vada daca e ok doza..ma gandesc ca dupa 3 inject88 nu ar putea sa mi faca luni analiza care spune ce doza e corecta.. te pup
angy_angela spune:
Ms mult mariabcf.. eu nu stiu ce sa fac..miercuri am facut innohep mi a spus 1 la 2 zile pana pe 26 dar ieri dupa masa am avut o pata maricica de sange curar,m am speriat ca ma apuca din nou hemoragia s am fugit la spital.acolo e torul ok,nu hematom n7 deslipire..acum nus c sa fac cu innohepup..daca sa continui asa cum mi a spus sau lunisa ma duc sa le spun c am patit si sa mi zica daca e ok doza care o iau sau trebuie marita..makr zi de zi pana poate face analiza sa vada daca e ok doza..ma gandesc ca dupa 3 inject88 nu ar putea sa mi faca luni analiza care spune ce doza e corecta.. te pup
SilviaT spune:
Bumael, Damiana, felicitari si de la mine... Iarna asta a fost cam capricioasa, parca voia sa plece, parca nu, si din cauza asta berzele zu fost si ele dezorientate, dar uite ca in sfarsit si-au gasit drumul la noi :) Asa ca, restul fetelor, capul sus si ochii dupa berze ca vin in stoluri mari
felicitari si mai proaspetelor mamici
de molipsire tuturor