Kopilas,Pity,Elena,Dani,Alexa,Ank,Piscot,Tusferi!
Raspunsuri - Pagina 2
VeveMara spune:
Katy, de asta imi este si mie teama, ca va face bebe scandal si nu prea stiu cum o sa-l impacam sa stea la masaj. Azi vb si eu cu un kinetoterapeut, speram sa poata veni acasa.
Mami de bebe Tudor Alexandru ( 1. 03. 2013 )
mara-i spune:
Pity te asteptam cu vesti bune

Kopilash, felicitari mami pentru bb sanatos.Hmm frumos mod de a da nastere unui puiut, nici eu nu mas plang cu nasterea Marei, dar departe rau de experienta ta.Frumos!
Bb Damian, bine ai venit pe lume , multa sanatate si sa iti bucuri in fiecare zi parintii!!!!!!!!
Felicitas si eu am pazit-o pe Mara la inceput de Robert dar zi dupa zi s-a obisnuit cu ea si nu iy mai da asa mare atentie...eu intr-o clipa am intors capul si l-am gasit pe Robert facandu-i cunostinta cu o masinuta...o plimba pe capusorul ei,am zis ca mor,masinuta nu prea micuta si de metal...l-am certat si el saracul mi-a spus asa inocent ca vrea sa-i dea si ei sa se joace...de atunci sunt cu ochii pe el ca pe butelie![]()
Katy, Veve multa sanatate puiutilor,recuperare cat mai rapida

cos_minutza spune:
Buna fetele!!!
Eu sunt o lenesa si jumatate.Nu m-am odihnit bine azi noapte si azi toata ziua am lenevit in pat![]()

Kopilas felicitari!Bebe Damian bine ai venit,sa fi sanatos si fericit!!! 

Pity te astepta cu vesti!!!!

Cred ca si pt Dani trebuie sa bgam miste motate 

Pupici multi tuturor!!!!

Cosmi
37+
David Andrei
AMR max. 3sapt!!!

Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
Pity27 spune:
Salutare! Salutare!
Micuta Ioana si-a f#259;cut apari#539;ia azi la ora 8.57, 2800 kg si 47 cm.
Mie începe sa-mi treac#259; efectul anesteziei si o sa înceap#259; calvarul , dar ce nu ne omoara ne înt#259;re#537;te
mara-i spune:
La multi ani Ioana
,sa fii sanatosa si mancacioasa

Bravo Pity, sa-ti traiasca printesa, recuperare rapida si mult laptic

mara-i spune:
Cosmi zau ca in locul tau nu as face altceva decat sa bag leneveala la greu![]()
fara nici un pic de jena ca deh acus vine puiutul.
Eu de 4 ani nu mai stiu ce este ala somn o noapte intreaga fara treziri si prevad inca pe atat

arianna05 spune:
Felicitari Pity pt micuta!!!Sa fie sanatoasa si sa va bucure zilele si noptile!!!

36+cu Adelina Ioana