Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Buna Sami si bine ai venit!
Intr-adevar, la varsta asta arata la fel organele genitale,depinde doar unghiul in care se afla ceea ce arata ca o putza :) Daca este in unghi de 90 de grade fata de coloana vertebrala este baiat, daca este in unghi de 45 de grade sau paralel cu coloana este fata. Insa este greu de vazut atat de in detaliu. La mine, la eco la 13 sapt si 4 zile doc zicea ca probabil e fetita dar nu se observa f clar. Abia pe la 20 de saptamani vom sti sigur. Oricum, daca mai facem pana atunci vreun eco o sa mai incerce sa depisteze.
Oricum, orice ar fi, sanatos sa fie :)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samibb spune:

Multumesc ca m-ati primit printre voi, viitoare mamici se Sept-Oct!
Ieri, dupa ce am scris primul mesaj, ma gandeam ca poate ar fi trebuit sa citesc tot topicul ptr a va cunoaste mai bine inainte de a intra asa...hop si eu
Miralexia- eu merg destul de des la eco (stiu ca nu ar trebui),e singurul mod in care ma linistesc iar la eco de 11 saptamani mi s-a spus ca pare baietel... eu inca mai sper sa fie fetita si de aceea am mai amanat putin 4d-ul. Macar sa stiu sigur; nu am niciun nume ptr baietel, oricat ma gandesc.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Virgo, traiasca Marktplaats! Si eu sunt client (vizitator)fidel. Nu doar produse aproape noi, ci chiar nou-noute, de orice natura, pot cauta prin Marktplaats si sigur gasesc ce vreau. Acum mi-am facut de exemplu un dosar cu tot ce-mi trebuie pentru renovarea baii via Marktplaats(de la gresie/faianta, pana la cada, mobilier) cu linkuri de la firme serioase, dar care au cele mai bune oferte de pe piata. Asa sper sa ajung la jumatate de pret pentru ce am in cap.

Samibb, bine ai venit in clubul nostru!

Daniela Veuger 14+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyce

Virgo, traiasca Marktplaats! Si eu sunt client (vizitator)fidel. Nu doar produse aproape noi, ci chiar nou-noute, de orice natura, pot cauta prin Marktplaats si sigur gasesc ce vreau. Acum mi-am facut de exemplu un dosar cu tot ce-mi trebuie pentru renovarea baii via Marktplaats(de la gresie/faianta, pana la cada, mobilier) cu linkuri de la firme serioase, dar care au cele mai bune oferte de pe piata. Asa sper sa ajung la jumatate de pret pentru ce am in cap.

Samibb, bine ai venit in clubul nostru!

Daniela Veuger 14+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Femeie, tu esti sigur sor'mea ! Si eu eram client fidel Marktplaats si am inca foarte multe lucruri luate de acolo. Numai una si una si numai ce cadea din tir.

Mami de Matei Cazimir si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_c spune:

Neata!

Tocmai mi-au venit si mie rezultatele la bitest:
Age risk 1:759
Biochemical T21 risk 1:5865
Combined trisomy 21 risk <1:10000
Trisomy 13/18 + NT <1:10000
Sper sa fie ok ca amnio nu vreu sa fac. O sa ma duc vineri la medic, sa vedem.
La ecografie ne-a spus ca cel mai probabil e baiat (spre marea bucurie a sotului).

O sa vin si eu pe 6 aprilie la intalnire.

Va pe toate

+12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ely_c

Neata!

Tocmai mi-au venit si mie rezultatele la bitest:
Age risk 1:759
Biochemical T21 risk 1:5865
Combined trisomy 21 risk <1:10000
Trisomy 13/18 + NT <1:10000
Sper sa fie ok ca amnio nu vreu sa fac. O sa ma duc vineri la medic, sa vedem.
La ecografie ne-a spus ca cel mai probabil e baiat (spre marea bucurie a sotului).

O sa vin si eu pe 6 aprilie la intalnire.

Va pe toate

+12

E de bine. Acum mai ai o grija, sa va ganditi la nume !

Mergi la inceput

Fetelor ma bate si pe mine un stres. Am 15 sapt si 4 zile si nu il simt pe bebe. Tot citesc ca unele fete il simt de la 13 sapt. Ce-i drept, ele sunt la a doua sarcina ori eu la prima. Stiu ca ar trebui sa simt dupa 16 / 18 / 20 de saptamani dar parca nu mai am rabdare :)
Tot fac sedinte de yoga si meditatie si degeaba :)
Cum ziceati ca e pozitia aia covrig? Ca am dat un search pe google si am gasit numai pozitii sexuale cu numele asta :))
Culcata in pat pe o parte si cu genunchii la piept sau cum?

Pupici
Miralexia 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miralexia

Fetelor ma bate si pe mine un stres. Am 15 sapt si 4 zile si nu il simt pe bebe. Tot citesc ca unele fete il simt de la 13 sapt. Ce-i drept, ele sunt la a doua sarcina ori eu la prima. Stiu ca ar trebui sa simt dupa 16 / 18 / 20 de saptamani dar parca nu mai am rabdare :)
Tot fac sedinte de yoga si meditatie si degeaba :)
Cum ziceati ca e pozitia aia covrig? Ca am dat un search pe google si am gasit numai pozitii sexuale cu numele asta :))
Culcata in pat pe o parte si cu genunchii la piept sau cum?

Pupici
Miralexia 15+

cum sa cauti mai pe net !? Aia e gaselnita mea proprie si personala. Stai pe scaun si te apleci in fata pana atingi cu burtica de coapse. Atunci dumnealui o sa riposteze ca i-ai luat din spatiu si ai sa-l simti - sau ar trebui.

Mergi la inceput

Ahaaaaaaa :=)) Mai Virgo ce ma pui sa fac :)) Bun deci, acum meditez in pozitia asta ;) Stiu ca sunt exagerata ca e totusi devreme insa abia asteeeeeept :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Neata,
Samibb bine ai venit is sarcina usoara!
Joy:
-adicatelea doctorita ta a facut amino si proba a fost neconcludenta ..yukk.Clar nu fac aminio!
-Intalnire ceianarie: vin si eu , sper sa nu fie o zi "gretoasa"ca cea de azi.
UM la mine este 21 decembrie
Virgo :

Mergi la inceput