Clubul "babelor" FIV-oase 77
Raspunsuri - Pagina 5
aadina spune:
Buna fetelor
Sandy, intrebai de EI. Mie, Tayfun mi-a facut in ziua 24 a ciclului premergator FET-ului, dar asa s-a nimerit, atunci fusesem la el la consultatie. Cand i-am zis ca vreau sa fac FET cu cei 2 embrioni de la Sibiu, el mi-a propus EI si mi-a zis sa fac transferul la urmatorul ciclu.
toate fetele
Sandy2707 spune:
aadina 
mercic mult si tie asa voi face si eu in final ambele clinici mi-au zis ciclul anterior FET-ului, dar voi face la pachet cu o histeroscopie ca mi-au zis ca vor sa vada ce-i pe acolo dupa ultimile 2 SOE.
Pentru fetele interesate EI in Bucuresti se poate face la Promed si la Polisano.
La Promed fac si Intralipid mai nou...pentru cele interesate. 
samira33 spune:
seara buna fetelor...
Intralipid???
no way...personal,nu vreau sa mai aud de el vreodata.
maaine ma duc sa-mi vizitez finuta 
astazi,de Buna Vestire-Fecioara Sfanta a fost instiintata de arhangelul Gavriil ca va da nastere Pruncului Sfant...astazi...femeile care vor sa fie fertile in anul ce urmeaza tre' sa manance peste...asa ca ma duc sa bag 2 rondele de somon la tigaia ceramica ![]()
ma retrag in glorie.
va doresc o seara minunata.
p.s.cica maine la sala facem ...DANS DE NEGRESE ![]()

Sandy2707 spune:
WoW Samira
n-am stiut de faza cu pestele...dar incerc daca am dezlegare din post![]()
Stiam ca tu never nu mai vrei Intralipid dar am anuntat in cazul in care cineva totusi va dori sa incerce sau va avea nevoie.
Si eu l-am refuzat dar am motive ca am LDL la borderline si HDL prea mic si in plus mutatie de PAI adica ingredientele perfecte pt ca o bunicuta ca mine sa faca devreme infarct
Samira te vopsesti cu crema de ghete sa te faci
negresa sau folosesti modernul spay bronzant?
samira33 spune:
sandy...pana acum 6 luni as fi dat ani din viata sa gasesc pe cineva dispus sa-mi adminisstreze Intralipid...dar dupa ce l-am gasit...mi-a trecut ![]()
am o prietena pe care am sunat-o de 8 Martie sa-i urez toate cele si mi-a intrerupt turuiala spunandu-mi:
-te rog sa nu-mi urezi sa mi se implineasca tot ce-mi doresc eu....pentru ca viata mi-a demonstrat ca nu-s capabila sa-mi doresc lucruri normale si bune pentru mine....

asa si eu...mi-am dorit cu ardoare IL....![]()

velvet spune:
sami
iti multumesc ca existi 

eu tocmai ce am terminat pestele la gratar facut de al meu sotoi
bun.si salata de de toate si vin alb ![]()
sandy 

Sandy2707 spune:
Fetelooooooor Catnga insarcinata la 54 de ani natural!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voi credeti? cica a crezut ca a intrat in menopauza si cand colo era cu inimioara
....