Bentita tricolora
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
Marius,din articolul tau inteleg(se intelege) ca tot maghiarii sunt cei care s-au plans ca in Romania se canta imnul,iar inspectoratul scolar cerceteaza ROMANII.
Nici mie nu-mi place Putin(unele chestii)dar stie ce vrea.
lala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 si ce rezolva cu protestul? |
Au tras un semnal de alarma asupra lucrurilor care sunt in neregula in acel liceu. Unii dintre adolescentii de astazi au mai mult curaj decat multi dintre adultii pe care-I stiu.
Citatul de mai jos, atribuit lui Herman Hesse, iti poate explica mai bine gestul fetei.
‘Tineretea se incheie cu egoismul, batranetea incepe cu a trai pentru altii.
Tinerii au parte de multe placeri si de multa suferinta in viata lor, fiindca o traiesc numai pentru ei insisi. Atunci orice dorinta si orice idee este importanta, atunci este traita din plin orice bucurie, dar si orice suferinta. E felul de a fi al tinerilor.
Insa, pentru cei mai multi oameni, vine o vreme cand totul se schimba, cand traiesc mai mult pentru altii, nici intr-un caz din virtute, ci fiindca asa e firesc. Pentru cei mai multi, e din cauza familiei. Te gandesti mai putin la tine insuti si la dorintele tale atunci cand ai copii.’
mihaela_s spune:
Mako e la fel ca mine, jumate ungur. Oricum urata exprimarea ta Mirela. Imi dau seama ca am din ce in ce mai putin de a face cu comunitatea asta DC...trist, foarte trist.
Nu comentez mai multe, e de prisos.
szivarvany spune:
Toti extremistii sunt idioti.
Si da, e revoltator ce i s-a intamplat copilei. In Romania. In 2013.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Olivia Ionela
desprecopii spune:
Mihaela, pe mine ma socheaza cei care NU sunt scandalizati de amentarea cu moartea unei fete de 15 ani care si-a pus o bentita. E clar ca pentru tine e mai importanta originea dlui Mako decat gestul de a ameninta cu moartea un copil. Si ajungem evindent la origini ...
Chiar nu are nico o relevanta originea ta aici. Putea sa il cheme si Popescu pe Mako - eu nu am facut afirmatia in cauza cunoscandu-o originea si I really don't care ...
Imi pasa de AMENITAREA CU MOARTEA A UNUI COPIL.
marius spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Imi dau seama ca am din ce in ce mai putin de a face cu comunitatea asta DC...trist, foarte trist. Nu comentez mai multe, e de prisos. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Ce legatura are cu subiectul?
marius spune:
citat din mesajul lui eumada Marius,din articolul tau inteleg(se intelege) ca |
Nu este articolul meu, de unde ai scos asta?
Laura25 spune:
Lali, eu nu ma gandeam la un batut cu pumnul in masa la nivel mare, e destul daca o facem in interiorul tarii. Si am zis ca nu sunt un admirator a lui Putin, ziceam doar un exemplu de altfel de abordare a "problemelor" minoritatilor. Dar cand toate partidele ajunse in parlament se inghesuie sa ia in brate UDMR_ul si le promite marea cu sarea, nu ii deranjeaza cu nimic cand incalca legea si o iau razna doar pt ca le vor sustinerea in "a-i calari' pe cei din opozitie ... mno ... cui sa ceri sa stea drept si sa aplice legea?
histamina spune:
acel copil a ales sa isi exprime sentimentele,afisarea bentitei este un gest prin care si-a afirmati identitatea.putea fi un copil maghiar cu o bentita rosu,verde,alb.nu conta.
e un copil care si-a afirmat public ideile in care crede.ok.pentru asta a primit o amenintare cu moartea.
consecinta?
posibil sa i se confirme ca sentimentele xenofobe ale tatalui aveau un sambure de adevar,ca uite intocmai ce a patit ea.
a primit poate cea mai dura lovitura de pana acum,intr-un moment in care personalitatea ei se cladeste: a fost amenintata cu moartea, nu i s-a permis sa isi exprime sentimentele nu printr-un discurs, ci printr-un gest lipsit de orice violenta.
la lipsa de violenta i s-a raspuns cu kalasnikovul.
e un copil care a primit o lectie nedreapta,dura.
ei acum i se cristalizeaza sistemul de valori,acum se formeaza ca om.............pusca si........... cureaua lata, aplicata dur,direct peste suflet.
eumada spune:
Marius,era vorba de articol.S-a inteles ca e al tau?Am vrut sa zic din articolul pus de tine...la asta ma refeream.