FIV cu Dr. Dragos Albu 76
Raspunsuri - Pagina 21
pety1981 spune:
dragi fete albe.....revin astazi cu o problema,cred ca deja v-ati obisnuit cu zapaceala mea...
ma gandeam mai devreme ca maine incep puregon si brusc mi-am dat seama ca nu stiu de el.aseara m-am uitat la menopur si nu-mi amintesc sa-l fi vazut,nu cred ca l-am bagat la frigider si nici nu pot sa imi confirm asta pentru ca nu sunt acasa acum.l-am luat de la MMF cand am fost la eco si cred ca a ramas in punga cu pen.pffffffffffffff
intrebarea mea este: stiti cumva daca mai poate fi folosit acum ca nu a stat la rece?
numai eu puteam sa fac asta de parca aveam alta grija mai importanta....uneori ma uimesc si pe mine cat de capiata sunt.
crystyne spune:
Ella iubitaDin cate am inteles analizele nu trebuie sa fie mai vechi de 2 luni
Nic cu dr.White am avut monitorizarea...
Pety offff ma scumpa ...nu stiu ce sa-ti zicdar eu stiam ca se tine la frigider..intreab-o si tu pe Lucia...
pety1981 spune:
gataaaaaaa
am rezolvat...a ajuns sotul acasa si mi-a confirmat ca puregon este si el in frigider...pfff ce usurare!!!
vorbisem cu dna Lucia si mi-a spus ca nu mai este buna fiola daca nu a fost tinuta la frigider ,asta insemna ca tre sa mai fac un drum la bucuresti..alti bani,alta distractie..
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Pety eu nu am avut astfel de simtome de la dipherelin ! Mi-au iesit si mie analizele premergatoare histerosalpinografiei si rezultatul este urmatorul: -celule epiteliale poligonale relativ frecvente -celule epiteliale rotunde-rare -clue cells -relatv frecvente -leucocite-rare -trichomonas vaginalis-absent -flora microbiana-foarte frecventi bacili si cocobacili gram variabili cu aspect sugestiv de vaginoza bacteriana -absenti lactobacili Nu prea sunt ok nu ?Trebuie tratament ......deci aminam histeroscopia.........voi ce parere aveti? |
sunt in aceeasi situatie ca tine , parca sunt trase la indigo analizele astea, eu voiam sa fac histeroscopie, am programare la consultatie pe 18 apri. dar cred ca merg mai devreme sa-mi dea tratament
angelica28 spune:
Eu nu o sa mai fac un drum la BUCURESTI pt tratament ,mi-l poate da si prin telefon.
Annika spune:
Camcris, Angi, trimiteti Luciei analizele pe mail si o sa va raspunda cu tratamentul. Eu asa am facut.
pety1981 spune:
seara buna fetele...am intrat pe medlife la analize pentru ca nu stiam valorile dupa prima monitorizare si am vazut ca estradiol are valoare 17 pg/ml si progesteron 0,3ng/ml dar nu stiu sa le interpretez.cat trebuie sa fie valoarea ca sa fie ok?