Nervi de primavara (saradele ghetarilor)
Raspunsuri - Pagina 20
ralualexandrei spune:
Citat: |
Si pe mine ma doare spatele..de la sani. |
Iti dai seama Mada ca juma' de lume zice :yeah baby yeah si cealalta te-njura printre dinti,plina de invidie ...eu insa te-nteleg caci de asta sufar si eu.
Mai fetelor sanatate cu toptanu' va doresc!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
carmaw spune:
Lali,
Ce e aia quinoua ???IMI e lene sa gugalesc....
Auzi pina iesi tu la pensie...cit ai?? 20???????.....eu is demult plecata intr o lume mai frumoasa....o sa mi lipsiti:(:(
Deci acus is cu ochi pe cipriotii sa vad cum indraznesc sa le ia din depunerile de la banci...
Europa:-):-):-):-):-)
a_alinta spune:
suferindelor incercati sa lasati carnea de-o parte pana pe 5 mai!
eu deja ma simt mai tanara cu 5 ani deja, ca nu am mancat nimic de proteina animala saptamana asta. am mai avut o bere sau mai multe dar alea nu sunt animalice
carmaw spune:
A alinita...gata ma pun pe o bere pe care am descoperit o...se produce la OOSTANDE are doar 10% alcool e ambrata....buna rau KASTEEL !
Glumesc desigur!
eumada spune:
Neata,,
Carmaw lasa prostiile si pastreaza-ti optimismul.
Va dau o cafea mare si tare....
Vivi,Rufus,fetelor,pe unde sunteti?
Lali spune:
'Neata si o saptamana frumoasa si, eventual mai calduroasa va doresc !
carmaw, uite aici un subiect despre quinoa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176636&nm=Quinoa
e o cereala la moda, cu proteine, fibre, fosfor, calciu si altele prin ea, mai jos am pus si un articol tot de pe DC:
http://www.desprecopii.com/info-id-9444-nm-Alegeti-quinoa-pentru-o-alimentatie-sanatoasa.htm
Cat despre pensia mea, merci de '20, dau o , mai e ceva, asa ca trebuie musai sa ma astepti !
Fetelor, v-am spus ca saptamana viitoare plecam la Disney ?
Ufff si cupilu' asta al meu si-a gasit perioada sa se puna de-a curmezisul la orice. Sper sa-si revina ca altfel plecam la Paris zilnic si vede Disney-ul numai peste gard !
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Super.....super .....cat costa toata distractia? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Daca pe mine ma intrebi, ai PM.
roxanaz spune:
buna dimineata de pe ghetarul inghetat de tot.
a venit iarnaa! :(((
la multi ani Ruf!!! toate cele bune sa iti vina in cale!
Lali distractie placuta! e asa nasoala suma de o pui pe pm?
Viviana, hai ma, ai sters desenul inainte sa il vaz si eu....
Mamitzica bine ai revenit! Rom, aaah... bun! Mi-am adus de la Madrid o sticla de Rom Dominican. o nebunie. din pacate s-a terminat ingrozitor de repede....
Ralu hahaha. deci nu vroiau sa bea o bere cu tine? nntttz..... draguta parcarea ocupata de cei cu varicela