Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Rodica, urate situatiile astea. Nu poti sa o schimbi?
Ama, de aia zic ca e bine sa fii mamica de baieti, dar si cu baietii e cu dus si intors. Daca iti vine cu una bortoasa acasa? Tot acolo e...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Am gasit deja alt medic, dar am mers la ea pt concediul asta dat de ea, sa-l semneze si ca sa-l mai vad odata pe bebe, ca la celalat meg abia peste 4 sapt . Nu mai este ea medicul meu de baza...ea nu stie

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou nout

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Haaaa, ca mi-am amintit... Apropo de Maria lui Lales. Ca sa va dati seama in ce hal mi-l zapaceste, a lasat-o sa urce in masinuta lui electrica (nu lasa pe nimeni nici macar sa se atinga de ea), s-au inghesuit ei amandoi, ca are un singur loc, binenteles ca Maria tinea volanul, iar Rares era cu mana pe umarul ei, apoi mana a alunecat pe talie, apoi pe fund. Acum nu stiu daca o facea intentionat, cert este ca noi mergeam din urma masinii si ne prapadeam de ras. Am filmat/pozat cu telefonul lui cumnatu-meu. Sper ca a pastrat filmuletul si pozele. A fost de comaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Salut gagici bombate!

Aici sunt Doxy, citesc constiincios tot, tot.

Apropo de nume, eu la baiat i-am pus doua (al doilea Bogdan deci nu din cauzaca nu-i place face figuri) ca asa e "moda" dar la fata m-am desteptat si i-am pus doar unu si ma fericesc pentru asta. Nici nu stiu de cate ori baiatul ne-a blagoslovit ca i-am pus doua nume, a zis ca are doar necazuri ca uita sa-l crie al doilea pe acte oficiale si de multe ori trebnuie sa refaca cate un act, fata e oarte multumita cu numele ei si se bucura ca are doar unu.

In concluzie eu sunt pentru un singur nume si am argumente serioare si verificate dupa cum v-am povestit. Amandoi copiii sunt de parere ca-i mult mai bine ca au un singur nume, eu sunt la fel de acord cu ei ca si eu am 2 si ma cam incomodeaza al doilea, pentru ca nu l-am olosit deloc si pentru ca la nasterea fetei nu aveam nume pregatit dinainte i-am pus al doilea meu nume si vad ca-i place: Cristina

Apropo Yvyana eu la copiii mari n-am pregatit la nici unul nume dinainte si cand sa scoatem copilul din spital am mai stat vreo 15 minute pe hol sa-i gasim nume sa-l putem duce acasa ca trebuiau facute acte la ceva cabinet in spital. Pe baiat l-a chemat in spital Alexandru iar cand l-am scos l-am scos cu Paul Bogdan

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Doxy

referitor la nume, exista si varianta sa ii pui un nume in buletin si doua de botez sau un altul de botez.. Si eu care sunt setata pe Eva Gabriela ma gandeam sa pun Eva in buletin si Gabriela de botez, ca sa fie protejata

Happy_Ama 23+ si Eva

Dar de ce nu le pui pe amandoua in acte?
Pe mine ma cheama Alexandra Gabriela si ma striga familia Gabitza, Bobitza si colegii si clientii Alexandra
E mai bine sa ai de ales

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Haaaa, ca mi-am amintit... Apropo de Maria lui Lales. Ca sa va dati seama in ce hal mi-l zapaceste, a lasat-o sa urce in masinuta lui electrica (nu lasa pe nimeni nici macar sa se atinga de ea), s-au inghesuit ei amandoi, ca are un singur loc, binenteles ca Maria tinea volanul, iar Rares era cu mana pe umarul ei, apoi mana a alunecat pe talie, apoi pe fund. Acum nu stiu daca o facea intentionat, cert este ca noi mergeam din urma masinii si ne prapadeam de ras. Am filmat/pozat cu telefonul lui cumnatu-meu. Sper ca a pastrat filmuletul si pozele. A fost de comaaaa!

Nu pooot sa creeed!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Citat:
citat din mesajul lui Andra28

Neata, fetele!

Azi e ziua cea mare. merg la morfofetala. Deja am emotii si programarea e abia la 16:30. A mai facut cineva la dr. Albu Dinu? Cum e?

Olimp, multa sanatate si putere sa depasesti crizele cu brio!

Paula, vreau si eu parola, te rog!

Andra 22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Eu am facut morfologia din S32 la el, este OK, iti raspunde la intrebari, mi-a placut f mult cabinetul pentru ca are la ecograf monitorul lui pe care face masuratorile si-si vede linistit de eco, monitorul mamei unde vezi tu si afara, in holul de asteptare unde sta tati are in fata canapelei un mareee monitor si vede si el tot life; al meu a fost f incantat de asta!

Happy Mom si S24+

Pai tati nu are voie sa intre si el incabinet?

Mergi la inceput