Optiune facultate

Optiune facultate | Autor: chiupo94

Link direct la acest mesaj

Salut,
Sunt in clasa a XII si cum nu mai am mult pana la bac(pe care sper sa il iau :) ) vreau sa fac si o facultate....dar sincer nu prea stiu ce facultate :-s.ca tot omu vreau ca la finalul ei sa imi gasesc un job cu un salariu bun,decent.Sunt la un liceu pedagogic(dupa terminarea lui pot sa ma angajez ca educator/invatator dar mai bine somer ).Am ales sa fac acest liceu pentru ca era cu predare in lb. germana(stiu germana foarte bine,engleza mai putin) dar in niciun caz nu ma fac educator sau invatator.
M-am gandit sa fac un liceu de actorie :-? dar nu sunt prea sigur...

Voi ce ziceti...:-s vreo idee?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce vrei sa faci o facultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, intrebarea asta-i de incurajare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aceasta este o intrebare si sunt interesat de raspuns. Pentru ca mai am intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ok. Astept continuarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, da, intai intrebarile... apoi raspunsurile.
Si pe mine ma intereseaza de ce vrei facultate.
Si ma mai intereseaza ce-ti place sa faci, care-i "inclinatia" ta, ce esti dispus sa faci si daca esti dispus sa faci orice domeniu, chiar daca nu-ti place, dar consideri ca e mai banos (asta pentru ca din ce spui tu, finalitatea facultatii inseamna doar un job banos). Adica vreau sa stiu ce te intereseaza mai mult: banii sau cariera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Chiupo alege-ti in primul rand o meserie pe care sa o faci cu placere, daca exista pasiune pentru ceea ce faci va exista si performanta, daca exista performanta vor exista si satisfactii materiale.
Gandeste-te ca dupa ce termini facultatea te vei trezi in fiecare dimineata pentru a merge la job, alege ce-ti place, ce simti ca te reprezinta.
Deja ai facut o alegere proasta, a fi pedagog tine de vocatie, iar "mai bine somer decat educator/ invatator" spune ca ai facut un liceu pentru ca trebuia sa-l faci si l-ai ales prost.
Liceu de actorie? Cred ca vorbesti de UNATC insa si aici e vorba iarasi de vocatie altfel vei ramane un actor obscur de doi bani.Mergi la inceput