Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
olimp spune:
amalia ce coincidenta si eu ii pun Ilincai vivaldi spring..spre surprinderea mea ascuta cuminte nici nu misca , dupa ce se tremina incepe si da din sosoni , poate e melomana...nu stiu , deja asculta piesa seara de seara si la fel reactionaeaza...
bubulina bafta ma morfo
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Cris ti-am mai admirat o data torturile. Ce fain e asta cu 5 ani! Si ce copii fidele a lui Fulger, Bucsa si Serif. Apropo tu in ce domeniu lucrezi, sper ca ceva artistic caci altfel e mare pacat de talentul tau! |
Doxy, multumesc de aprecieri! Din pacate (sau poate fericire) nu lucrez in domeniu artistic ... sunt bugetara get-beget ... Cum spunea si Delia mai devreme ... Diriga' Sunt profa de info la liceu ... De torturi se bucura doar prietenii si familia
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica http://www.bergon.hu/babakocsi/2_funkcios_babakocsi/bergon_babakocsi_/bergon_xspr_babakocsi.html |
Delia_R, multumesc de link ... daca ajung la Budapesta incerc sa dau si eu de magazin ... oricum nu ma grabesc cu caruciorul ... am deja unul, dar nu stiu daca o sa-mi fie bun pentru toate cele ... e doar 2 in 1 ... nu are landou deloc
19+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
bubulina2401 spune:
da, cei de la Carter's aveau stand si la targ. I-am luat si eu o rochita bubulinei mele.
Bobitza vrei sa dai comanda?
22+ de
happy_ama spune:
Fetelor, am cazut in strachina. Stiu ca sunt penibila dar am cazut psihic dintr-o data legat de cresterea in greutate si pierderea mobilitatii. nu ma pot opri din plans desi stiu ca nu asta conteaza acum...
Happy_Ama 23+ si Eva
Cris_25 spune:
Fete dragi ... musai trebuie sa va intreb ceva ... Am fost la epilat, ca deja mi-e incomod sa ma fac singura Si n-am fost demult la salon pt inghinal, ca mi-e frica si nu prea m-am obisnuit cu durerea ... si logic m-am iritat la "dansa" Stii ceva remedii? Ca mi-e jena sa-mi sun cosmeticiana
In alta ordine de idei ... m-a terminat tipa de la MasterChef ... cu pavlova ei cu vanilie si zmeura ... imi lasa gura apa ... chiar daca n-am mancat in viata mea asa ceva ... cred ca ma documentez si fac zilele astea
19+ Miruna
olimp spune:
happy vezi ca vin la tine si-ti dau bataita !
glumesc , hei capul sus , crestere in greutate ...nici nu te gandi esti o foarte foarte foarte frumoasa viitoare mamaica , si eu sunt greoaie ma misc ca un elefant tot in reluare , eu care topaiam , dansam incontinu acum parca sunt o papusa teleghidata , nici pedichiura nu reusesc sa mi-o fac cum trebuie ca nu ma pot apleca , inainte imi ridicam piciorul dupa cap si acum abia ma incalt ....lasa ca dupa ce vine printesa toate isi reintra pe fagasul normal...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Happy, pai ce ne facem la 8-9 luni?
Sa vezi tu atunci, o sa razi de faptul ca acum consideri ca esti mare si grea.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Cris_25 spune:
Fetele din Bucuresti ... care se ofera voluntara sa-i aplice bataita de rigoare lui Ama? Ca de nu, zau ca ma sui in avion si vin eu la capitala ... ca n-am fost demult! Cum sa fie deprimata una din cele mai sexoase gravidute de pe forumul nostru??? Pai balena din mine ce-ar trebui sa faca? Bataitza, bataitza
Mai caut emoticoane Ama??? Sau te-ai linistit?
19+ Miruna
amaliaro spune:
happyhai capul sus joaca hormoni draga mea maine o sa fibine
cris si crema de galbenele este buna
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .