Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia ce coincidenta si eu ii pun Ilincai vivaldi spring..spre surprinderea mea ascuta cuminte nici nu misca , dupa ce se tremina incepe si da din sosoni , poate e melomana...nu stiu , deja asculta piesa seara de seara si la fel reactionaeaza...

bubulina
bafta ma morfo

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Cris ti-am mai admirat o data torturile. Ce fain e asta cu 5 ani! Si ce copii fidele a lui Fulger, Bucsa si Serif.
Apropo tu in ce domeniu lucrezi, sper ca ceva artistic caci altfel e mare pacat de talentul tau!

Doxy, multumesc de aprecieri! Din pacate (sau poate fericire) nu lucrez in domeniu artistic ... sunt bugetara get-beget ... Cum spunea si Delia mai devreme ... Diriga' Sunt profa de info la liceu ... De torturi se bucura doar prietenii si familia

Delia_R, multumesc de link ... daca ajung la Budapesta incerc sa dau si eu de magazin ... oricum nu ma grabesc cu caruciorul ... am deja unul, dar nu stiu daca o sa-mi fie bun pentru toate cele ... e doar 2 in 1 ... nu are landou deloc

19+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

da, cei de la Carter's aveau stand si la targ. I-am luat si eu o rochita bubulinei mele.

Bobitza vrei sa dai comanda?

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, am cazut in strachina. Stiu ca sunt penibila dar am cazut psihic dintr-o data legat de cresterea in greutate si pierderea mobilitatii. nu ma pot opri din plans desi stiu ca nu asta conteaza acum...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Fete dragi ... musai trebuie sa va intreb ceva ... Am fost la epilat, ca deja mi-e incomod sa ma fac singura Si n-am fost demult la salon pt inghinal, ca mi-e frica si nu prea m-am obisnuit cu durerea ... si logic m-am iritat la "dansa" Stii ceva remedii? Ca mi-e jena sa-mi sun cosmeticiana

In alta ordine de idei ... m-a terminat tipa de la MasterChef ... cu pavlova ei cu vanilie si zmeura ... imi lasa gura apa ... chiar daca n-am mancat in viata mea asa ceva ... cred ca ma documentez si fac zilele astea

19+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Cris, cred ca te poate ajuta si Bepantene de copii.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy vezi ca vin la tine si-ti dau bataita !

glumesc , hei capul sus , crestere in greutate ...nici nu te gandi esti o foarte foarte foarte frumoasa viitoare mamaica , si eu sunt greoaie ma misc ca un elefant tot in reluare , eu care topaiam , dansam incontinu acum parca sunt o papusa teleghidata , nici pedichiura nu reusesc sa mi-o fac cum trebuie ca nu ma pot apleca , inainte imi ridicam piciorul dupa cap si acum abia ma incalt ....lasa ca dupa ce vine printesa toate isi reintra pe fagasul normal...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Happy, pai ce ne facem la 8-9 luni?
Sa vezi tu atunci, o sa razi de faptul ca acum consideri ca esti mare si grea.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti ... care se ofera voluntara sa-i aplice bataita de rigoare lui Ama? Ca de nu, zau ca ma sui in avion si vin eu la capitala ... ca n-am fost demult! Cum sa fie deprimata una din cele mai sexoase gravidute de pe forumul nostru??? Pai balena din mine ce-ar trebui sa faca? Bataitza, bataitza

Mai caut emoticoane Ama??? Sau te-ai linistit?

19+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

happyhai capul sus joaca hormoni draga mea maine o sa fibine
cris si crema de galbenele este buna

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput