Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Reclama aia la Nivea ma scoate din minti! Plus ca nu mi s-a parut niciodata, dar niciodata draguta imaginea unui copil cu mancare in jurul gurii, etc. Na ca am zis-o!

Lexi, ce fain! De cand il am pe junior am dorinta "ascunsa" sa ii duc pe amandoi la Paris, sa ma plimb cu ei pe maulrile Senei, si bineinteles la DisneyLand. Doar ca pt Disney Cristi e prea mic si pana creste el un pic se face Andra prea mare ca sa mai guste distractia, dar nu conteaza, om merge si noi candva!Andra voia la Viena, saracuta isi aminteste si acum cum am plecat un weekend la Viena fara ea cand avea doi ani jumate. La viena am ajuns toti asta toamna si mi-am mai spalat din "pacat", desi a fost f scurt!

Anca_cls, MihaelaRadu, sa va fie de bine intalneala!

Lady, iti doresc sa se fi terminat nu numai bebeluseala ci si problemele de sanatate.

Al meu s-a cam rasfatat azi, exact cand ma laudasem mai al naibii la o prietena cat de fain alearga el prin parc si cum se joaca singur in nisip cu uneltele si galetuta, a facut toate prostioarele posibile: a bagat papadie in gura in mod repetat, a ros grebla de jucarie plina de nisip si intr-un final a pornit in 4 labe pe astfalt pe distanta lunga, nenorocind pantalonii. Si radea de mama focului. Daca taceam poate s-ar fi ridicat cum face de regula, dar dupa ce l-am certat n-a mai fost chip sa faca altceva. Asa ca l-am pus in carucior si am plecat in alta parte. A, si a mai urlat cand nu l-am lasat sa se bage in balta. Cool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lexi te cred si eu...si rares ma bate la cap...si nu stiu cand sa merge cu el

suzieq si eu te inteleg cu DC-ul, si mie imi place mai mult aici...acum vreau sa caut la odiseea lui Rares si sa imi fac asa un feld e dosarel :)...pe fb mi-ar fi foarte greu

Anca_cls, MihaelaRadu super intalneala!

adc esti durere

noi suntem tot asa cu nasul infundat...nici o imbunatatire dupa 4 zile de tratament
rares tuseste de m-a zapacit, nus ce are minunat ce sa zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adc, Bulinutza, noi am zis ca ducem copiii in 2 transe, intai pe Maria iar peste 3-4 ani pe Ioana. Ca sa aiba ambele varsta potrivita pentru asa ceva si sa se aleaga si cu ceva amintiri pe viata. Pana una alta, abia astept, e si pentru mine prima oara si ma bucur ca un copil, in ciuda firelor albe din par. Asa ca imi inchipui cam ce simt copiii.
Aseara m-am chinuit sa incarc un filmulet pe facebook, s-o vedeti pe Ioana cum merge, dar nu am reusit. Mai incerc si in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

neatza si de la noi.

Noi suntem la bunici, Vlad e super incantat, toata ziua alearga si rade. Incercam trecerea la un somn, iar aseara m-am chinuit mai mult de o ora sa-l adorm, era rupt de oboseala iar inainte se jucase cu bunica-sa de a ras in hohote vreo 2 ore...va imaginati cum l-am culcat eu.
Stam mult pe afara, mananca foarte bine si doarme bine, sper sa reusesc sa duc la capat modificarile de program pe care mi le-am propus sa le fac aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu nu am noutati dar vreau s-o laud pe Jo. De cand e cumnata mea la noi, papa foarte bine, e drept ca si cumnata-mea ii pregateste toate minunatiile, ieri i-a facut piure de legume in care a amestecat un pic de branza feta, a iesit mortal si a papat copilul cu feliute de rosii alaturi, alaltaieri i-a facut supa cu taitei de casa, clatite (pt toti copiii, nu doar pt ea), ce sa mai, boierie curata si pt mine si pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

buna seara!

Am mers si eu astazi cu Alex la controale.
De la pediatrie ne-am intors cu urmatorul bilant la 1 an si aprox 2 luni: G= 11.5 kg (a luat tot 500 g), inaltime = 84 cm si clinic sanatos... Saptamanile trecute ma stresasem ca ii cam curgeau urechile... da dr mi-a explicat astazi ca timpanul este ok si curat si sa nu imi fac probleme atata timp cat ceara are o culoare nomala... ca nu va face dopuri...

De la ortopedie vestile sunt foarte bune. Merge perfect corect pentru situatia lui, nu exista nici un semn de recidiva... Respectam programul de ortezare in continuare si ne bucuram... de increderea pe care Alex a prins-o in a merge.

Bulinuta sanatate lui Rares si sa treaca repede...! (si lui Filipone de asemenea). Auzi ma gandeam...copii peste zi la/ cu cine sunt? Nu crezi ca una dintre persoanele care sta cu ei este purtatoare sanatoasa de stafilococ... Organismul lor oricum e slabit.... si nu poate lupta... (nu te supara pe mine .... dar va invartiti intr-un cerc vicios).

Suzieq ma bucur ca va prieste la bunici....

Lexi fetele.... ce inseamna daca cumnata gateste fara stres.. papa tot JO

Mihaela Irisuca

Adc copil cu personalitate puternica .... Scuza-ma dar am pierdut mult pe FB in ultimile zile... voi cum mai sunteti cu somnul peste noapte?

Seara placuta



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Neatza, o cafea?

Alexa ma bucur ca vestile de la ortoped sunt asa bune, asta conteaza cel mai mult. pentru micutul mergaret

Bulinuta, multa sanatate si sa va faceti bine...cum zice si Alexa cineva e sensibil in casa si aduce virusii, asa am patit si eu in toamna si pana nu l-am imunizat pe tati nu am scpat nici noi, asa de tare l-am imunizat ca eu si Vlad am trecut printr-o viroza naspa rau de tot si el nu a luat-o.

Lexi, profitati de rude si mancati bine, asa facem si noi la bunici si cred ca ma intorc cu ceva kg in plus acasa, ieri i-am facut lui Vlad perisoare de curcan, foarte bine a mancat, i-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alexa, suzieq nu e nimeni purtator , ei stau cu mama sau cu matusa mea dar ele sunt ok...noi facem analize des si mai ale din gat si nas ...de adus stiu cine aduce: Rares de la gradi si de la scola

lexi boierie curata nene



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Alexa, ma bucur foarte mult pentru vestile bune, felicitari. Eu zic ca 500 de gr intr-o luna e excelent, dupa 1 an copiii nu mai iau asa mult in greutate. Fii-mea avea 8 kg 200 la 1 an, 9 kg la 1 an si 1 luna (mi s-a parut ca a luat fff mult, dar si stagnase mult inainte) si acum sunt curioasa daca a mai luat ceva ca nu am mai cantarit-o demult.
Bulinutza, multa sanatate puilor!
Suzieq, distractie placuta si relaxare maxima la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Hello,

Luiza, deci va merge bine... lasa sa ia Vladut in greutate, nu tu glumesc, inseamna ca ai ajuns sa te relaxezi si tu putin si e mare lucru ca te intelegi fain cu socrii tai.

Alexa, noptile noastre sunt mult mai bune, insa n-am avut inca nopti fara nicio trezire, in cele mai bune cazuri macar o data pe la ora 4-5 suge voiniceste vreo 5-6 minute apoi adoarme. Mai vine cate o noapte cu foiala mare si cu scancit in somn, cand pierd sirul trezirilor mele, dar fata de ce a fost e parfum.

Astazi a plans in carucior cand s-a terminat gardul unde stateau la soare gandacii aceia rosii denumiti in popor "vaca domnului". Suspina si arata cu degetul "goaga-goaga" si ii curgeau lacrimi pe fata, se terminasera goangele Noroc ca eram aproape de casa, dupa o plimbare ce-i drept cam lunga.

Mergi la inceput