Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
betty200 spune:
Felicitari Mocanita!!! Cred ca suntem grupul cu cele mai multe amniocenteze, fericire maxima ca au si final fericit.
Doamne Amalia ce minuni mici ai in poza de la avatar, iti dai seama ca peste aproximativ 3 luni o sa le ai pe ale tale la fel? Wau, abia astept eu sa le vad, imi inchipui tu cat esti de dornica sa le smotocesti!
22+
bebitza
amaliaro spune:
Betty da deabia astept sa le am in brate si o sa le vezi sigur cum sa nu doar o sa vi le prezint eu cred ca gargaritele mele o sa fie primele nascute de la odiseea noastra dupa 19 iunie se pot naste oricand
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Monirina spune:
diana esti tare soada :)
cris hai ca asteptam sa vedem burtoiul :) eu abia astept sa am burta maaare, nu mai am rabdare. bucura-te ca tine cu tine cantarul :)
sweety ai toata admiratia mea! nu stiu sigur dar cred ca in 6 luni ai voie sa ramai iar gravida, asa e? cumnata mea saraca a pierdut 5 sarcini din care una la 18 sapt si alta la 33 sapt a nascut fetita moarta, si era sa moara si ea... nu stiu de unde gasim noi femeile sa trecem peste asa ceva dar acum cumnatica mea draga isi tine o minune de fetita in brate nascuta de 2 sapt! ma rog sa te refaci repede fizic (psihic nu cred ca se uita niciodata)si sa-ti vezi visul implinit!
mocanita felicitari!!! bine ca ai scapat de griji!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
unidanad spune:
Mocanita FELICITARI
Bebe al meu se joaca pe vezica mea intr-una cred ca ma voi muta in baie. Bine ca am net wireless
In sfarsit am terminat si mancarea blanosului acum pot sta linistita in pat.
23+ David
Dana
bubulina2401 spune:
dragelor, aveti idee cand se face urmatoarea eco dupa morfologia de 22-24 saptamani?
22+ de
Bobitza_85 spune:
Bubulina, cred ca dr e cel ce iti zice cand sa revii la urmatoarea eco.
17+ "Minunica"