Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Vai fetele eu mai intru pe un forum cu burtici si mamici dar in seara asta am ramas efectiv socata. O tipa pune o intrebare: La cat timp pot ramane gravida dupa un chiuretaj. Am renuntat la sarcina ca era toxica si sper ca viitoarea sa nu mai fie la fel!!!!!! What?>?? Sa renunti la sarcina ca iti este rau. Mai era alta care ii raspunde ca ea a avut gemeni si la fel a fost toxica si a renuntat la ea. fetele sunt eu nebuna??? Cum sa faci asa ceva daca iti doresti un bebe. Doar nu iti e rau o vesnicie. Pey atunci cand ajungi la 30 si ceva de sapt cand abea te mai misti ce faci ii spui doc scoate-l ca nu mai pot??? Offff ce nervi mi-a facut.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Monirina tu ai clase de aerobic? sau faci si alte antranamente??
Cate ore/zi faceai sport??

Este normal sa arati super , mai ales cand tre sa dai lectii si altora.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Am pus doua poze, una e de la 1 an si 6 luni de la nastere si alta e de vara trecuta. Nu stiu in ce masura se ved ramasitele de la vergeturi... oricum ideea este ca la un an dupa ce nasti iti revii si eu m-am ingrasat 22 kg in prima sarcina si am avut si vergeturi frumoase pe abdomen (sub abdomen). Asa ca simtiti-va bine fetelor, nu va mai stresati!
Aaaa si se poate observa din poze ca nu prea sunt tonifiata, adica nu prea m-am omorat cu sportul, desi ar fi trebuit. Imi propun ca dupa sarcina asta sa ma apuc serios de sport.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

WOW, Doxy, sexy mama!!!

Mergi la inceput

Oanka, ce burtica frumoaa ai!!!

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oanka acum am vaz ca ai pus pozici cu burtica. Numai burtici frumoase la odiseea noastra

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Buna seara!!!
In sfarsit mi-au plecat musafirii si am terminat si curatenia . Oficial sunt terminata de spate si picioare si mai am sa fac si la catel mancare . mai fac o pauza si ma duc sa ii fac si lui.
Vai da ce burtici frumoase am vazut si mamici sexyyyy . Oxana nu ai dreptul sa te plangi arati si aratai superrr . Diana asa am si eu burtica

23+ David
Dana

vrem dovada!
serios, de ce nu pui poze sa te admiram?

17+ "Minunica"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Vai fetele eu mai intru pe un forum cu burtici si mamici dar in seara asta am ramas efectiv socata. O tipa pune o intrebare: La cat timp pot ramane gravida dupa un chiuretaj. Am renuntat la sarcina ca era toxica si sper ca viitoarea sa nu mai fie la fel!!!!!! What?>?? Sa renunti la sarcina ca iti este rau. Mai era alta care ii raspunde ca ea a avut gemeni si la fel a fost toxica si a renuntat la ea. fetele sunt eu nebuna??? Cum sa faci asa ceva daca iti doresti un bebe. Doar nu iti e rau o vesnicie. Pey atunci cand ajungi la 30 si ceva de sapt cand abea te mai misti ce faci ii spui doc scoate-l ca nu mai pot??? Offff ce nervi mi-a facut.

23+ David
Dana

Dana cred ca din toata "istoria" mea pe DC, acuma scriu cel mai drastic lucru "TAMPITE".

La 24 saptamani au vreo solutie si la taieturi de cutite in "madama"??

Diana azi m-am apucat de Kegel. Am plans de durere si nervi.

24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

24 saptamani

da Ele, fac step, bosu si super jump (pe trambuline)
faceam cam 2-3 ore pe zi in functie de zi, dar din pacate fara sa am gria la alimentatie. de cand sunt gravida sunt insa tare multumita de cum mananc, nu stiu ce are bebe dar imi cere foarte multe salate si fructe :) norocul meu :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monirina

Citat:
citat din mesajul lui Ele

24 saptamani

da Ele, fac step, bosu si super jump (pe trambuline)
faceam cam 2-3 ore pe zi in functie de zi, dar din pacate fara sa am gria la alimentatie. de cand sunt gravida sunt insa tare multumita de cum mananc, nu stiu ce are bebe dar imi cere foarte multe salate si fructe :) norocul meu :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Multe nu imi sunt cunoscute. ce as fi vrut si eu sa ceara bebe doar ce mananci tu. Dar a mea cere numai mancare gatita si cartofi sub orice forma. Inainte mancam cartofi o data la juma de an, acum rar sar o saptamana peste cartofi.
In afara de instructor mai ai si un alt job?

24 saptamani

Mergi la inceput