Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
diana_popa27 spune:
Am pus poze proaspete de azi
Monirina eu acum am vazut ce mamica sexy esti
24+
viitoare mamica de Medeea
Monirina spune:
am mai pus 2 poze de la mare si eueram la 2 ani dupa nastere , sa vedeti ca se poate da jos chiar daca puneti 35 de kg ca mine, mai am de cautat poza de cand eram in luna a 9 sa vedeti ce inseamna 35 de kg :))) binenteles ca nu e indicat sa punem multe, mai ales din punct de vedere al sanatatii, pe mine m-a omorat spatele...dar nu e capat de tara! doamne auta sa fim si noi si bebicii noi sanatosi!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
happy_ama spune:
Am ajuns si eu acasa, in sfarsit
Am vazut mamici sexy Feteloooor! E bine ca exista speranta
A venit caruciorul acasaaaa!!!! este "cel mai minunat" carucior!!!
Ma bag la papa. Sper sa mai intrati si voi la discutii
Happy_Ama 22+ si Eva
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dreya fetelor voi cum stati cu tenisunea...eu am 13 cu 9 .dr ginecolog nu mi-a zis nimic insa cel de fam a zis ca e cam mare |
Si eu am patit exact la fel ... 14 cu 9 ... dr gine a zis ca e ok ... medicul de familie s-a panicat ... a zis ca eprea mare... mi-a recomandat sa am grija cu sarea ...
19+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Ele spune:
Oxana la tine nu se vede ca nu ai face sport. Arati bine, pari chiar f tonifiata, esti lata in umeri...chiar s-ar crede contrariul. Mai ai si avantajul pciioarele subtiri si asta e un mare atu.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui unidanad Fetele ce parere aveti??? Ati da atatia bani pe un carucior???? http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=181 |
Ii frumos si elegant ... Mie imi place Dar nu as da atatia bani pe el
Eu am primit de la sora mea un carucior ca acesta:
www.walmart.com/ip/Graco-Spree-Travel-System-with-SnugRide-Winnie-the-Pooh-Days-of-Hunny/5432014" target="_blank"> Graco Winnie the Pooh
Ea avea deja unul cand l-a primit pe acesta de la o matusa din SUA asa ca e aproape nou. Ce ziceti... ce-ar mai rtebui sa cumpar pe langa el ca sa ma descurc?
Mai am si eu un stres ... apropo de miscarea lui bebe ... Eu inca n-am simtit ... sau nu mi-am dat seama ... Mai este cineva care nu a simtit la 19 sapt? Vad ca majoritatea ati simtit de pe la 14-16
19+ Miruna
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui olimp ne-am trezit de ceva vreme dar iar ma chinuie constipatia asta , cred ca asa mi-e dat ...sa-mi tot pun dop in fund ....si ma doare si burta ..cred ca ma scap la supozitor cu glicerina...ca nu mai rezist.. |
Vai Olimp, cat de bine te inteleg ... si eu ma chinui cu aceasta vesnica problema ... va doare ingrozitor uneori ... si am o presiune in burtica de ma sperie Mi-a recomandat cineva recent clisma cu cafea...zicea ca face minuni, dar eu nu prea sunt prietena cu clisma ... deci nu am testat inca ... dar cred ca voi etsta in curand varianta, ca deja nu mai stiu ce sa fac. Supozitorul cu glicerina e ok in sarcina? Ca am uitat sa intreb medicul ...
19+ Miruna
Ele spune:
Cris si eu am folosit supozitor cu glicerina in urma cu aprox o luna. La mine daca o zi o sar de la mersul la baie , clar sunt constipata si devine urata traba. Am observat ca de cand am arsuri, ies mai des la baie. Nus tiu ce varianta prefer: constipatia sau arsuri de iti dau lacrimile.
Referitor la miscarile lui bebe , nu stiu ce sa zic. La Denisa am simtit pe la 16 sapt, acum mult mai devreme. Dar cred ca daca ecografic e totul ok, nu ai de ce sa iti faci griji.
Monirina ai toata admiratia mea. Arati f bine dupa kg puse in sarcina.
Astazi mi-au luat-o hormonii razna. Mi-a venit toata ziua sa plang si nu stiam de cine/ce sa ma leg, macar sa am si motivul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
olimp spune:
cris apropo de miscarile lui bebe , dupa 19 saptamani am inceput sa o simt mai bine , si vreau sa spun ca daca sunt balonata si constipata nu o simt bine , nu te pancica , acum la 24 saptamani o simt zilnic..
da supozitorul cu glicerina este ok am intrebat si eu ginecologul...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
diana , monirina ce poze super , diana arati beton cu burtica , iat tu monirina nici nu se vad kg acumulate ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca