Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp am o jumatatede cap infundat de zici ca sunt capiata ieri am facut pe traducatorul la clinica pt o fata din tara si ziceai ca sunt matoala

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia draga de tine mai poti , vad ca duci cat pentru doua...de - ai doua printese , vad ca le-ai atasat si numele..imi plac

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mony toata lumea imi spune ca e mare catelul. Eu il iubesc atat de mult incat parca tot mic il vad cu fetisoara lui blanda. Sotu acum daca sa dat la el nu il mai vede asa
Elf e mult mai bine multumesc de intrebare. Maine ne ducem sa ii refacem analizele sa vedem cum stam si sa ii repetam vaccinul pt a fi macar 90% siguri ca boala nu se intoarce ( in multe cazuri boala a recidivat).

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Ce ma bucur ca e bine!

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Elf
Fetele am si eu o mica problema. Stiti ca iau tratament pt candida. Am luat 3 zile astazi ar fi a4a zi. Ideea este ca deja nu mai am nici un simptom nmk. Doc mi-a dat 10 zile. Ce ziceti sa mai iau sau nu??? Ideea e ca si pe cutie scrie tratament 3 zile.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana eu zic ca dr stie cel mai bine de ce ti-a prescris 10 zile , eu zic sa le iei..

va spun NB ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Fetelor, sunteti zen, de sotii vostri nu mai spun...eu si noaptea visez ca fac sex, ca am si orgasm, si probabil ca si am ,ca ma trezesc cu burta pietroi si lucrul acesta ma cam ingrijoreaza. Chiar voiam sa le intreb pe fetele mai putin" cuminti",daca este normal sa reactioneze asa uterul la orgasm sau contractiile imi indica c-ar trebui sa fim mai linistiti?

si eu patesc la fel si ma cam sperie ca la prima sarcina n-am avut treaba...si am vrut sa-mi intreb doctorul dar am uitat...asa ca pana sapt viitoare stau cuminte ca mi-e frica

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Noapte buna burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Noapte buna, Sweety

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana303maria

Am terminat si eu cu inspectia. A fost super bine, mi-au venit 15 elevi si totul a iesit asa cum mi-am planificat.
Mai nasol cu raceala asta, nici azi-noapte nu am putut sa dorm, stranut, tusesc, imi curge nasul si daca ma intind mi se infunda rau de tot nasul si simt cum imi vin toti mucii, scuzati cuvantul urat, in creier, la masele si in urechi.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+

Felicitari, Ana Maria !!!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput