PAPA NOU.....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

cam seamana cu medicii de familie unii preoti,lupta pentru afacerea lor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui izabela88

cam seamana cu medicii de familie unii preoti,lupta pentru afacerea lor

Am sa te rog sa dezvolti nitel ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui histamina
cu ce impieteaza calitatea plasticului pe cea a curentului electric?

Cu pierderi dielectrice.

daca-i de proasca calitate se poate topi si .. s-a dus naibii legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui joklk

Mie mi se pare ca subiectul a luat-o razna rau de tot. Vorbeam despre noul papa si acum am ajuns la ce accepta si ce nu bisrica in geberal si biserica catolica in special.
Eu sunt casatorita cu un catolic si vreau sa va spun ca biserica catolica e mai mult decat foarte consevatoare. Eu a trebui sa lupt destul de mult ca preotul catolic sa accepte sa vina sa ne cunune la mine in biserica (biserica luterana). Pana in final am reusit. Dar a trebui inainte de nunta sa merg la ore de religie cu preotul catolic, a trebuit sa semnez ca imi voi boteza copii rezultati din aceasta casatorie in religia catolica.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
Zambetul Karlei

----------
Fiecare biserica cu regulile ei. Daca vrei sa accepti e bine, daca nu, nu te tine nimeni legat de altar.
Am botezat un baietel la protestanti si a trebuit sa avem (cu celallat nas) oarece discutii teologice cu pastorul ca sa fie el convins ca nu suntem chiar atei si, mai ales, sa ne facem sa intelegem semnificatia lor a botezului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

histamina, mie mi se pare foarte importanta calitatea plasticului prin care trece "curentul electric" , nu de alta dara daca se supra incalzeste face scurt circuit si s-a dus si energia in neant.

nu am inteles insa altceva: cunosti personal preoti pedofili si homosexuali ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

nu am inteles insa altceva: cunosti personal preoti pedofili si homosexuali ?

alina

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Sa-l ajute Dumnezeu!

Mie una mi-a placut imediat de cum l-am vazut.Pare de incredere

Fiind iezuit, ma astept sa se implice si in actiuni umanitare cu rasunet ca sa mai spele putin din imaginea de "poponar" a preotilor din Biserica Catolica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Preotii catolici nu se casatoresc pentru ca Isus, cand a adunat apostolii, le-a spus ''lasa totul si urmeaza-ma'', asta inseamna mama, tata, copii, orice bun material. Daca vrei sa fii un bun apostol, asta trebuie sa faci si mai cred ca preotia nu e pt oricine.

Pe Papa nou l-am vazut putin cand a salutat, pare OK, dar e devreme sa te pronunti. In rest mi se pare ca se fac anumite confuzii, Biserica nu inseamna Papa si preotii, Biserica suntem noi toti cei care ne adunam in fiecare Duminica, in numele lui Isus, pentru a lua parte la impartirea painii si a vinului, in amintirea lui. e vorba de comuniunea dintre oamnei si sunt de acord cu Histamina, e un ritual care se repeta de sute de ani, iar cel care il celebreaza e doar unealta Duhului Sfant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Preotii catolici nu se casatoresc pentru ca Isus, cand a adunat apostolii, le-a spus ''lasa totul si urmeaza-ma'', asta inseamna mama, tata, copii, orice bun material. Daca vrei sa fii un bun apostol, asta trebuie sa faci si mai cred ca preotia nu e pt oricine.

Multumesc, Ary.

Sa inteleg ca preotii sunt apostoli?

Mergi la inceput