FIV cu ovocite donate Cap. 42

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns O_luptatoare spune:

Cand voi sti sigur data, iti spun.
La mine e mai dificila treaba pt. ca nu mai beneficiez de asigurare de sanatate. Ajung in tara de Paste si nu stiu cat m-ar costa histeroscopia la spital de stat de ex. daca n-as avea timp sa ma duc sa platesc asigurarile de sanatate direct la CAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Wish te pup si ai grija de tine si bebei; Cel mai important este daca ei sunt OK! ce ti-a zis aseara la eco?
Clexanul iti poate creste hematomul, asa ca dr Matusicai are perfecta dreptate si cel mai bine e sa reduci inapoi Clexanele la 0,4;
Vb insa neaparat cu ginecologul tau, cu hematologul care te are in evidenta sau cu un ginecolog specializat in FIV.
Scrie-le urgent sau suna-i pe cehi sa vezi ce iti spun ei.
In acelasi timp stai in pat, nu fa miscari multe, efort ca si astea intensifica hemoragia sau cresterea hematonului.

Fetelor in general nu va modificati singure dozele de Clexane; ele se pot modifica doar dupa efectuarea analizei AntiFXA sa ddimeri care pot spune daca doza e suficienta, prea mare sau prea mica.

Teli ma bucur tare pentru tine si bebei ca sunteti bine chiar daca nu aveti timp! te mai asteptam cu povesti despere nazdravaniile puiutilor tai

Pt toate fetele care vor face FIV repet Histeroscopia e fff imp inainte de FIV; eu am fost patita cu asta...

Va pup pe toate

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

O luptatoare ori cat ar costa sfatul meu este sa le faci uite la Miracol desi stia despre ce este vorba nu le a facut motiv pt care vine a 3 oara la Atena sunt lucruri foarte importante pt ca reusita ta sa fie deplina asta este parerea mea ,eu nu am avut sansa sa incerc niciodata un fiv cu outele mele si am zis asa daca fetele (babutele)au trecut prin atatea eu ar trebui sa fiu cretina sa nu fac analizele necesare histeroscopie ,trombofilie ,nk si am gasit din toate cate putin deci au meritat banuti dati
LE:lui Miracol un medic "destept"ia zis ca ea nu are mutati ca e tanara

mai bine amanati fiv ul decat sa va duceti fara analize facute ca aruncati bani pe geam sidurere esecului e mare

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

O luptatoare nu te complica la stat; programeaza-te din timp la o clinica prvata, dar cu o luna inaintea FIV-ului, sau chiar la Brno. Eu am facut la ei anul trecut.
Pretul pt o histeroscopie este undeva in jur de 1000-1500RON la clinicile private din Bucuresti.

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Da, ai dreptate Amalia!
Nu este deloc usor sa treci printr-un FIV nereusit si mai ales sa afli dupa ca a depins de tine asta.

Mergi la inceput

Ms Sandy, asta citeam acum pe net si ma gandeam ca e cel mai bine pt. mine mai ales ca stau f. putin in tara. Ma orientez sa vad unde as putea sa fac histeroscopia si analizele pt. mutatii in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

amaliaro
la 11 mi-am pus utrogestanul si am stat 1 ora in pat.
Nu am laptop,calculatorul este intr-o camera alaturata.
Iau
utrogestan 400-0-400
duphaston 0-20-0 - si duphastomul este o alta forma de utrogestan

MULTUMESC !!!!

8+
ITI MULTUMESC DOAMNE !

MTHFR ambele gene pozitive heterozigote,ATPO pozitivi

Mergi la inceput

WISH daca ai hematomul asta zau stai numai in pat nu doar 1 ora! Nu mai fa efort deloc. Vezi ca iei bataita!!!

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

amaliaro
iti multumesc din suflet pentru gestul tau de o marinimoasa omenie !!!
Fie ca Dumnezeu sa te rasplateasca cu 2 mamarutze sanatoase si frumoase si multa,multa sanatate.

sandy cu medicul meu ginecolog care este specializat in fiv am vorbit ,imi indica reducerea dozei de clexane sau eliminarea lui.
Insa cunostintele lui in acest domeniu sunt limitate,nu pot merge 100% pe mana lui.
Pe hematoloaga o sun acum si revin cu raspunsul.
Ideea este ca multe pareri sustin ca este nevoie de o crestere a dozei de clexane,ca de fapt hematomul rezulta in urma unei irigari necorespunzatoare.

8+
ITI MULTUMESC DOAMNE !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui O_luptatoare

Ms Sandy, asta citeam acum pe net si ma gandeam ca e cel mai bine pt. mine mai ales ca stau f. putin in tara. Ma orientez sa vad unde as putea sa fac histeroscopia si analizele pt. mutatii in Bucuresti.

Never give up!

amaliaro si iau si 4 pastile estrimax.

8+
ITI MULTUMESC DOAMNE !

Mergi la inceput