Un Inger azi a plecat . Alex al Dianei .
Raspunsuri - Pagina 13
papelusca spune:
Diana, din fericire sau din pacate, timpul le vindeca pe toate. Cu timpul se va atenua durerea si vei trai frumos. Cand a murit mama, primul an a fost foarte dureros, plangeam mult si vorbeam cu ea. Au trecut trei ani de atunci si acum durerea aia puternica nu mai exista; acum incerc sa imi amintesc cum era, ce vorbeam, mai vorbesc cu ea in gand si-i spun ce se mai intampla aici. Intr-un fel am acceptat ca a plecat, ca n-am putut face nimic sa impiedic asta.
Imi place cum vad cei din Occident moartea, ca pe o trecere. Dupa inmormantare se celebreaza viata celui plecat, lumea incearca sa-si aminteasca si sa se bucure de viata pe care au petrecut-o impreuna, nu se axeaza doar pe un singur eveniment: moartea.
Poate suna aiurea, dar incearca sa te gandesti la ce-i placea lui Alex, la momentele fericite. Asta e mai important decat trecerea in nefiinta.
Cred ca e normal sa simti durere, sa uiti ce vorbesti, sa-i simti lipsa. Acorda-ti timp si bucura-te de lucrurile simple: pentru tine si pentru Alexandru.
Daca nu e prea mult, ne poti impartasi o data in februarie/martie cand Alex s-a bucurat de ceva?
te pup si-ti doresc multa sanatate si putere!
p@ulici spune:
Condoleante! Imi pare nespus de rau, chiar daca nu va cunosc ... pierderea unui copil e ceva de nedescris in cuvinte. Mamica de ingeras, daca vrei intra pe www.organizatiaemma.ro acolo pe forum vei gasi intelegere si sustinere
Zbor lin ingeras Alex
diannaalex spune:
Astazi sunt 2 saptamani de cand mi-am inmormantat puiul meu drag. Casa e goala in continuare si azi parca il auzeam plangand. As vrea sa il visez dar nu imi apare in vis. Offfff cat imi e de dor de el si cat imi lipseste
emanouela spune:
Diana...imagineaza-ti ca e prea ocupat ca sa apara in visele tale, acum face ce nu a facut niciuodata....alearga, se joaca, prinde fluturi alaturi de alti ingerasi. Va veni vremea cand iti va da un semn, pana atunci, lasa-l sa se joace.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela Diana...imagineaza-ti ca e prea ocupat ca sa apara in visele tale, acum face ce nu a facut niciuodata....alearga, se joaca, prinde fluturi alaturi de alti ingerasi. Va veni vremea cand iti va da un semn, pana atunci, lasa-l sa se joace. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
pearljam spune:
Diana are nevoie in continuare sa o sustinem, se apropie 40 zile de cand Alex nu mai e printre noi iar si are nevoie de resurse pentru pomana.
Diana o sa incerc sa trimit ceva in zilele ce urmeaza.
RO26BTRL03801201H20464XX in RON
deschise la Banca Transilvania, sucursala Vaslui,
pe numele Dascalu Diana Laura
Cod SWIFT : BTRLRO22
diannaalex spune:
Maine Alex ar fi implinit 7 ani dar in loc de petrecere si voie buna ne pregatim de pomana de 40 de zile. O sa o facem pe 20 aprilie. Sambata am fost la cimitir si nu ma mai puteam opri din plans. ince nu imi vine sa cred ca Alex nu mai e printre noi. E asa de greu
ralualexandrei spune:
Diana plangi,vorbeste cu noi,fa orice iti aduce o cat de mica alinare.Suntem langa tine,draga mea.