Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Mina si Magdalos faceti testul de screening ADN care este test diagnostic nu statistic daca nu vreti amnio.(www.panaromatest.com)
Eu l-am facut ieri desi mi-a iesit dublu test foarte bine ca sa stau linistita.
Medicul meu a aflat de la mine despre acest test si a avut niste intrebari pe care eu le-am adresat mai a departe geneticianului de la GENETIC LAB.Mi-a explicat absolut tot.Nu am putut sa nuremarc cata rabdare a vut si cum mi-a povestit in detaliu ce si cum la telefon (44 de minute) plus ca ieri cand am facut testul a tinut sa se asigure ca nu am nici o extra nelamurire.Deci testul diagnosticheaza anomalii cromozomiale (18,21,13,x si Y) cu o acuratete de 97,3% desi ei mi-au spsu ca real au acuratete de 100% pe toate cazurile examinate .

In rest ma lupt cu o sinuzita plus otita si azi am primit verde la augmentin de la dr obstretician caci altufelu nu o mai scot la capat.Stau acasa de doua zile dar abia azi am reusit sa ma mobilizez sa butonez ceva.

Roxana felicitari pentru eco si pentru ca doctorul tau a reusit sa vada sexul.EU nu visez rochite dar cumpar pentru nepoatele mele in numar de 3 pentru ca nu ma pot abtine.
Danyce ai scris ca tu ai vrea fata in locul meu (dupa doi flacai).Culmea este ca eu imi doresc tot baiat poate si pentru ca la baieti am deja know-how-ul dezvoltat. Ma ajuta la aceasta alegere si faptul ca toate fetitele din jurul meu cu varste intre 1-5 ani (4 bucati) fara exceptie sunt extrem de mataite si rasfatate si ca mamele lor sunt absolut crizate. Baieteii mei vorbeau nu scremeau/urlau cand vroiau ceva si nu imi aduc mainte de tavaleli in magazin deci mi-e teama ca nu as sti cum sa reactionez la astfel de manifestari.
Ma gandesc si la faptul ca fiind mai batrana (deci mai obosita) voi avea tendinta sa o las sa faca ceva doar sa taca "mititica" dar asta poate fi valid si pentr un "mititel" mai nabadaios.
Oricum noi in 3 saptamani stim sigur pentru ca screeningul de ADN ne va spune si ce sex are bebe sigur.

Si eu vin la intalnirea din 6 aprilie sper doar sa se incalzeasca putin caci variatiile astea de temperatura sunt inamicul nr 1 al sinusurilor mele.

Va citesc cat pot de des din pacate nu apuc sa si raspund la fel de des. Ca urmare felicitari celor cu vesti bune si gandire pozitiva celor cu emotii sigur la toamana toate vom avea niste dovlecei/samburei frumosi si sanatosi.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Aoleu, Flavia, tu glumesti, n-ai vazut figuri si impresii in public pana nu l-ai prins pe victimozaur intr-o pasa ghidusa ! Numai ca si-o ia chiar si in public, sa nu aiba cumva impresia ca scapa din motivul asta.

Mataielile tocmai de la asta vin, de la "las-o sa faca ce vrea". Atunci sa vezi santaj maxim cand stie ca se face !

Mami de Matei Cazimir si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Virgo, la mine recoltarea de dublu test s-a facut in aceeasi zi cu ecografia. Zic si eu la fel ca Roxana, never say never . Ma bucur ca ti-e mai bine Mateiasul. Multa sanatate in continuare.

Roxana, felicitari pentru fetita!

Flavia, eu zic ca depinde de educatie. Tu, antrenata cu 2 baieti, cred ca ai fi mai ferma si mai eficienta chiar si cu o fetita rasfatata. Asa zice si sotul meu, ca vrea tot baiat, fiinca are deja experienta. Eu cred ca meseria de parinte se invata din mers. Doar sanatosi sa fim.

Eu am optat deja pt amniocenteza. Am fost azi dimineata la Iosup, se pare ca avem fetita , toate cele-s ok, doar translucenta nucala e mare fara a fi, insa, patologica. Parerea lui, la fel ca a dr mele: preferabil amnio sa fim linistiti. Asa ca acum astept sa ma sune de la clinica sa imi spuna cand ma programeaza. O sa-mi fie greu sa astept 2 saptamani (eu acum is in 14 si am inteles ca se face incepand cu 16) dar macar am rezultatul in 24 de ore si dupa aia ma linistesc de tot. Bine, ca eu-s de pe acum sigura ca totul va fi ok, dar nu strica inca o garantie. Totusi, nu-i voi spune lui Matei ca are fratioara decat dupa rezultatele de la amnio.

Flavia, multa sanatate cu sinusurile. Stai in casa ca e tare pacatoasa vremea. Ieri eu am avut mai mult de umblat prin oras si de la o vreme ma durea nasul din cauza vantului ala pacalicios de primavara. Asa ca stai la adapost sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misandra spune:

Mnaziua!
De aproximativ o saptamana mananc la pranz cartofi prajiti, o fie bine, o fi rau? Asta in conditiile in care n-am mai bagat cartofi prajiti cred ca de peste un an

Mina, iti spun asta, doar ca sa nu fii luata prin surprindere, si eu am fost programata la prima sarcina la amnio in saptamana 16 si dupa ce mi-a facut ecografie, medicul m-a chemat in 17, ca nu era suficient lichid amniotic. Iti dai seama ca ma dusesem pregatita sufleteste pentru operatiune si cand colo... am plecat lesinata de acolo, a mai urmat o saptamana de angoase, ufff. Bafta, oricum, nu doare, dureaza 5 minute.

Revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misandra

Mnaziua!
De aproximativ o saptamana mananc la pranz cartofi prajiti, o fie bine, o fi rau? Asta in conditiile in care n-am mai bagat cartofi prajiti cred ca de peste un an

Mina, iti spun asta, doar ca sa nu fii luata prin surprindere, si eu am fost programata la prima sarcina la amnio in saptamana 16 si dupa ce mi-a facut ecografie, medicul m-a chemat in 17, ca nu era suficient lichid amniotic. Iti dai seama ca ma dusesem pregatita sufleteste pentru operatiune si cand colo... am plecat lesinata de acolo, a mai urmat o saptamana de angoase, ufff. Bafta, oricum, nu doare, dureaza 5 minute.

Revin.

Mai rarutz cu prajitii, nu-s deloc sanatosi. Si eu mai bag din cand in cand dar cu masura.

Eu nu inteleg de ce curge cu amnio, cand majoritatea ies asa cum trebuie ... parerea mea este ca in cele mai multe cazuri e vorba doar de un artificiu de marketing, avand in vedere costurile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Citat:

Mnaziua!

Revin.

Mai rarutz cu prajitii, nu-s deloc sanatosi. Si eu mai bag din cand in cand dar cu masura.

Eu nu inteleg de ce curge cu amnio, cand majoritatea ies asa cum trebuie ... parerea mea este ca in cele mai multe cazuri e vorba doar de un artificiu de marketing, avand in vedere costurile.

Ce-i asa rau cu cartofii, Virgo? In afara de alea evidente, ca ingrasa? Si eu ma mai indemn cu Matei la o tura de cartofi pai cu mujdei. Dar ii fac din cartofi cultivati de socrii (deci cat de eco se poate) si folosesc uleiul o singura data.

Mergi la inceput

Citat:

Mnaziua!

Revin.

Saru mana, e utila informatia, ca la ce nerabdare am, toate sansele sa fi facut scandal daca nu eram avertizata. Oricum, pt moment ar fi util sa ma si sune de la clinica sa-mi confirme programarea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mina

Ce-i asa rau cu cartofii, Virgo? In afara de alea evidente, ca ingrasa? Si eu ma mai indemn cu Matei la o tura de cartofi pai cu mujdei. Dar ii fac din cartofi cultivati de socrii (deci cat de eco se poate) si folosesc uleiul o singura data.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din 09.09.2004
si bb2 DPN 18.09.2013
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

That's why:

http://www.desprecopii.com/info-id-11004-nm-Painea-prajita-si-chipsurile-otravurile-din-timpul-sarcinii.htm

Avand in vedere ca la vestici se mamanca fastfood pe rupte, rezultatele nu ma mira ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misandra spune:

Diseeara ma duc in Hard Rock Cafe, la concert la Margineanu, mai apare cineva pe-acolo? Sotul e de garda, las copilul acasa si ma duc sa ma manifest cu o prieten#259;, yay! Sper sa nu adorm cu capul pe mese... m-a prins raceala, din aia cu dureri de oase, fir-ar sa fie!
In afara de ceai cu miere si lamaie... oi mai putea lua ceva?

Cartofi prajiti! Cartofi prajiti! Cu telemea! Cu telemea!
Desi diseara cred ca o sa halesc ceva de la hard rock, alta mancare nesanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Virgo -
Si a propos de sandrama...niciodata sa nu zici niciodata! In cazul meu s-au mirat toti, mai ales ca la noi e ideea ca: daca ai deja 2, de ce sa mai faci si pe al treilea? Ei bine..am ales asa, si sunt ATAT DE FERICITA!

La mine socrii erau sa lesine - si nu de bucurie cand au auzit ca mai vine un ciufulici. Tot restul neamului s-a oprit la un copil, noi parem deja ciudati cu nr 3.

Mina,
Auzisem ca dr Iosup i-a scris unei gravide pe eco - fetita fara nume. Vreau sa zic ca am avut o paranoia sa nu imi faca si mie la fel, asa ca aveam numele intre dinti. Le-a trecut de fiecare data..dar asta era acum cinci ani, cine stie, s-o mai fi schimbat omul....

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput