Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata.

Noapte de cosmar: Mathias cu 40 grade febra, a tusit ingrozitor, plus ca abera si incepea sa planga la fiecare ora. L-am gasit dimineata la 5 in mijlocul baii ca n-a ajuns la toaleta. Statea pur si simplu si plangea cu pantalonii in vine. Pfffff ...

Am zis ca nu ma duc la munca, dar nu vreau sa dau motive de discutie. Daca va puteti inchipui ca si la controale m-am dus in timpul meu sa nu chiulesc, am oroare sa se uite cineva urat la mine ca "uite-o si pe asta, si-a gasit motiv sa nu munceasca".

De ieri am si eu minunate arsuri la stomac, indiferent ce mananc.

Fetele care vor sa-l simta pe bebe: metoda covrig. Sigur functioneaza, ca se apropie peretele uterin de mogaldeata si va riposta cu un piciorus.

Mami de Matei Cazimir si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata Doamnelor ! (haha, neata la pranz)

HAi ca va scriu rapid ca tre sa fug la scoala.

Virgo, imi pare rau pentru febra puiului, pupam sa treaca repede si tu tine-te tare sa nu te obosesti. Si nu mai fi atat de devotata timpului de serviciu, cine nu intelege ca acum ai si alte prioritati, nici nu merita sa te enervezi.
Ai dreptate, metoda covrig merge cel mai bine, eu cel mai adesea il simt cand ma las pe vine si se preseaza un pic burta de coapse.

Magda, amniocenteza are rezultatul mai rapid, de aceea inclin spre varianta asta. Deocamdata :).

Mess, ma bucur tare ca esti bine, chiar daca nu ai avut o explicatia clara pentru ceea ce s-a intamplat. Odihneste-te cat mai mult.

Daniela, da, si eu sper ca va fi bine.

Misandra, ti-ai facut analizele de coagulare, cu durerile astea de cap? Nu vreau sa te sperii, in sarcina pot aparea niste tulburari de coagulare care nu-s grave, dar care dau migrene. Eu am avut asa la Matei, mi-au iesit anticorpii antifosfolipidici in afara intervalului, am luat Aspenter (nu mai stiu schema) si totul a fost ok. Dupa sarcina toate cele au revenit la normal. Abia dr pe care o am acum mi-a explicat ca sarcina inseamna, oricum, o stare de hipercoagulabilitate (reactia de protejare a organismului pt a nu pierde sarcina) si de aceea apar uneori migrene.

Elena, da, e nebunie cu Masterchefu, Matei e fan, ai n-ai treaba marti seara te uiti la masterchef, eeeee. Si da, juriul sare calul de multe ori insa prima caracteristica a emisiunii e aceea de show de televiziune, tre sa faca si ei un pic de circ :)). Macar acuma in faza de preselectii, ca dupa aia cand probele devin mai serioase parca se mai potolesc cu exagerarile.

Pe scurt despre mine: am fost dimineata la dr, s-a uitat pe rezultate si mi-a spus niste lucruri pline de bun simt. Ca pana la urma rezultatele sunt in limite, chiar daca aproape de el. Ca riscul mare legat de laborator clar poate fi pus si pe seama varstei mele. Ca dupa parerea ei, copilul e bine, dat fiind ca ecografic nu s-a vazut nimic, insa ca nimeni nu-mi poate da garantii. Asa ca daca vreau sa fiu total sigura sa fac amnio. Nu mi-a zis nici s-o fac, nici sa n-o fac, a lasat la latitudinea mea (cred totusi ca daca treaba era serioasa imi recomanda mai insistent s-o fac), insa faptul ca mi-a zis ca dupa parerea ei e totul ok, m=-a mai linistit.
Mi-am facut pt maine progr la eco la dr Iosup sa mai aud o parere pe baza masuratorilor ecografice. Oricum sunt destul de decisa sa fac amnio, ca starea de incertitudine in care am stat de ieri pana azi m-a cam terminat. Si io nu-s prea usor de scos din matca.....

Ceea ce m-a uimit MAXIM, si nu ma pot abtine sa nu ma laud, a fost atitudinea taticului din dotare. Dupa ce-am iesit de la dr si l-am sunat (ca e plecat din buc) a ascultat toate explicatiile si dupa aia m-a luat la intrebari: hai, te-ai gandit la nume? Io ca stai sa vedem rezultatele la amnio. El ca nu, vreau sa ne gandim la nume pe fiecare alternativa in parte....Am zis ca nu e adevarat, chiar ma vedeam alegand numele in ultima luna. Asta denota multa relaxare si mult optimism din partea lui ceea ce, cum ziceam, e de natura sa ma uimeasca.

No, fug sa-mi iau copilu de la scoala, da revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

'neata!

Misandra, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Cat despre durerile de cap, pe mine ma chinuiesc de vineri. Poate au legatura cu presiunea atmosferica.

Mess, ce vesti bune, bravo!!! Multa sanatate si sper sa nu mai ai parte de asemenea experiente neplacute

Jo, si pentru mine este buna ora 16

Virgo, insanatosire grabnica celui mic

O zi supeeerba va doresc tuturor

Ella I. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Mina, asteptam cu nerabdare rezultatele de la dr. Iosup. Incearca sa stai linistita pana maine, si abia dupa aceea sa vezi ce ai de facut

Ella I. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

buna la amiaza gravidute

Mess,macar te a bagat cineva in seama , bine ca te simti mai bine,ai grija de tine

Virgo, multa sanatate lui Mathias si sa i treaca !

Eu nu am noutati doar ca mi se cam termina progesteronul (utrogestanul si crinone gel)mi am facut appointment la GP , sper sa nu comenteze nimic si sa mi dea prescriptia.
Fetele din UK stiti unde online pot sa gasesc aplicatia pt."free pregnant card"multumesc anticipat!

gravidute multesi o zi superba,, mai ales ca la Bucuresti Busu a aratat 17 grade maxim ce fain de voi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DaniellaSM

buna la amiaza gravidute

Mess,macar te a bagat cineva in seama , bine ca te simti mai bine,ai grija de tine

Virgo, multa sanatate lui Mathias si sa i treaca !

gravidute multesi o zi superba,, mai ales ca la Bucuresti Busu a aratat 17 grade maxim ce fain de voi!!

Asa e, azi e frumos in Bucuresti. Din pacate in weekend ne omoara cu grade lipsa, asa ca mare grija !

Mergi la inceput

Mina, e bine daca te duci la Iosup, e unul dintre cei mai buni "echografisti" din tara. Daca e vreo banuiala de la el sigur afli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

Nu am mai scris de mult timp pt. ca am fost in Romania. Mi-a priit aceadta vacanta. Mi-a disparut greata ca prin minune. Azi am fost iar la control. Avea rezultatele de la bitest. Au iesit ft ft bune. Peste 2 sapt imi fac alfafetoproteina. Azi am implinit 15 sapt. Medicul nu vrea sa imi zica inca sexul bebelusului, cica la 20 de sapt. o sa ne uitam la sex. Eu mor de curiozitate. Trebuie sa imi fac programare pt morfologia fetala de trim 2. Pana acum nu cred ca am simtit bebelusul. Desi el se misca dar cred ca sunt eu mai nesimtita. Am inceput sa mananc mai mult si imi e ft frica sa nu ma ingras rau. Imi e foame in continu. Mi-a crescut burtica destul de mult in ultimele 2 sapt si cred ca e cazul sa merg la cumparaturi pt haine de graviduta. Ma enerveaza ca aici e inca zapada si frig. Geaca de iarna aiba se mai incheie, ca era ft stramta decand am cumparat-o..nu vreausa imi cumpar alta geaca asa ca sa faca bine doamna primavara si sa apara cat de curand. In Romania am fost la 2 botezuri si mi-am revazut prietenii si familia. Am fost o rasfatat, toata lumea imi facea tot felel de bunatati...cum sa nu te ingrasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Mina,
Bravo pentru vestile bune! Cand mergi la Iosup sa ai pregatite numele copilului, caci el obisnuieste sa le treaca pe ecografie. Pe mine mereu m-a amuzat asta...
Succes cu amniocenteza daca spre ea inclini..eu am o reactie viscerala cand aud de ace si inclin spre testul ADN.
Sincer nu am decat indicatia de varsta ca sa fac acest test, nimic altceva, asa ca stau destul de mult in cumpana, daca sa il fac sa ba...
Eu nu pot face dublul test, din cauza ca fac tratament hormonal. Asa ca trebuie sa astept pana la triplu test ca sa aflu daca e ceva in neregula.

Virgo,
Sanatate multa piticului! Si ai mei sunt bolnaviori, dar in limitele unei comune viroze...La voi pare mai serioasa treaba!

Misandra,
Eu am migrene date de o criza de bila. Probabil ca am si migrene date de alte cauze, dar astea date de bila au un anumit specific. De exemplu, cafeaua le inrautateste, nu cedeaza la somn, cedeaza cu No spa.
Migrenele stiam ca mai pot fi legate de tensiune, dar depinde de istoricul fiecareia...
sper sa scapi de ele, oricum!

eu ma duc sa ma intind juma de ora in pat, pana apare familionul acasa...seara buna!

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna dimineata si de la mine!

Am auzit ca e cald si frumos azi in Bucuresti... vreau si euuuuu Aici dimineata erau minus 10 grade!!!! E de neconceput asa ceva aproape de sfarsitul lui Martie! Nu mai am rabdare sa vina odata primavara asta...

Mina, ma bucur mult ca te-ai linistit si sper sa vi cu vesti bune si maine de la eco. Ar trebui sa iau si eu in considerare sfatul tau referitor la serviciu:

Citat:
citat din mesajul lui mina
Si nu mai fi atat de devotata timpului de serviciu, cine nu intelege ca acum ai si alte prioritati, nici nu merita sa te enervezi.

Asa niste draci mi-am facut ieri la lucru de nu va pot spune. Am doua colege care cica imi sunt prietene si care stiu de sarcina, ca deh, am zis ca imi sunt apropiate si si-au dat seama oricum ca e ceva in neregula cu mine. Ei bine tocmai astea care ma asteptam sa ma menajeze cat de cat sunt cele mai tari in gura cand e vorba sa le trimit ceva terminat si sunt in intarziere. Dar asa, cu emailuri din alea intepatoare si copiat managerii... oh well, acuma vad si eu cu cine am de-a face. Data viitoare o sa fiu mai atenta cui ii acord incredere.

Virgo, multa sanatate puiutului tau!

Alina, bine ai revenit! Ce frumos cred ca a fost acasa

13+

Mergi la inceput