Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Si mie imi e dor de o baie in cada, de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai practicat decat dus, cum sunt si cu arefam vaginal si cum stiu ca baia in cada calda nu e prea buna zic pas.
Mai fetelor va spun ceva, ma destainui aici la voi, mie imi e dor de sotul meu, noi avem interzis la sex, un timp nu am simtit lipsa dar acum parca as vrea din ce in ce mai mult, oricum nu ne riscam,ca acest bebel e foarte dorit si iubit, plus ca a inceput si postul si sotul posteste dar eu nu ma simt bine ca ma gandesc la prostii, parca as vrea sa alung asta din gand dar am inceput sa am si vise de asa natura.cat mai este pana in septembrie si apoi vreo 6 saptamani parca trebuie pauza nu? o aruncatura de bat asa ca rabdam cu stoicism.
Mina scuza-ma daca ai crezut ca ma refer strict la tine legat de rezultate, nu am vrut sa te supar am zis-o la modul general ca stiu ca e statistica si ca multe mamici au trecut prin suparari degeaba.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

15+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorilady spune:

astazi dupa cum spuneam stateam si scriam pe forum, luandu-mi si micul dejun in graba (era deja ora 10, nah vizita cu seful care dureaza totdeuna o vesnicie :))), si presupun ca s-a bucurat si bebe ca primeste in sfarsit ceva papica (am prostul obicei sa nu iau nici o gustare dimineatza), dar dupa cum am spus astazi a fost o exceptie de la regula , de obicei mananc pe la 9. Si revenind la subiect, am simtzit dintr-o data ca un galop de soricel in burtica si m-am gandit ca numai el poate fi, miscarile intestinale le percep altfel.
<oricum, sincera sa fiu , nu m-am asteptat sa zbantzuiasca asa de repede, dar se pare ca vrea sa arate la mami ce harnicutz e el:)) Virgo, ai dreptate , a simtzit ca vb despre el:))

Mina, asteapta sa-ti interpreteze rezultatul un medic . Am si eu o cunostinta la care in sarcina a avut risc de Sdr. Down , a ajuns pana la urma la amnio,bineinteles fara rezultate patologice si la urma a nascut o fetitza perfect sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Si mie imi e dor de o baie in cada, de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai practicat decat dus, cum sunt si cu arefam vaginal si cum stiu ca baia in cada calda nu e prea buna zic pas.
Mai fetelor va spun ceva, ma destainui aici la voi, mie imi e dor de sotul meu, noi avem interzis la sex, un timp nu am simtit lipsa dar acum parca as vrea din ce in ce mai mult, oricum nu ne riscam,ca acest bebel e foarte dorit si iubit, plus ca a inceput si postul si sotul posteste dar eu nu ma simt bine ca ma gandesc la prostii, parca as vrea sa alung asta din gand dar am inceput sa am si vise de asa natura.cat mai este pana in septembrie si apoi vreo 6 saptamani parca trebuie pauza nu? o aruncatura de bat asa ca rabdam cu stoicism.
Mina scuza-ma daca ai crezut ca ma refer strict la tine legat de rezultate, nu am vrut sa te supar am zis-o la modul general ca stiu ca e statistica si ca multe mamici au trecut prin suparari degeaba.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Nu m-am suparat, Doamne Fereste, nu m-as fi suparat nici daca ziceai direct de mine, mai ales ca aveai dreptate. Am vrut numa sa precizez ca mi-au intrat comentariile alea ale laboratorului drept in ochi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

[quote]citat din mesajul lui mina

Neata, fetele!

Eu-s cam tuflita ca mi-au venit rezultatele la bitest.

Risc trisomie 21 1/252 <1/250
Risc trisomie 18 <1/10000 <1/250

Dupa cum se vede, la trisomia 21 sunt la limita. Tare mi-e ca amniocenteza scrie pe mine. O sa sun dr sa vad ce e de facut. Of.

Mina,,
Eu cred ca o sa fie bine, e doar sperietura!
De ce nu faci testul de ADN de la Genetic Lab? Suma e uriasa - vreo 4000 de lei, dar eu am discutat cu dr meu si mi-a spus ca rezultatul e 99,9% sigur. Si spre deosebire de amniocenteza nu ai niciun risc, dai doar sange - tu si saliva - sotul.

Va pup. Eu sunt pe linia de supravietuire. Merg la job, vin acasa, dorm. Injectii, pastile,
si apoi de la capat.
Citesc ce scrieti, vorbesc despre voi, dar nu reusesc sa scriu prea des...deocamdata copilul e la locul lui si e ok.

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Sorry ca n-am mai scris, am stat ieri 4 ore la urgenta pana sa ma vada cineva, mi-au luat sange, tensiune, etc si au sunat la gineco sa imi faca o ecografie, dar cica si acolo era foarte aglomerat asa ca m-au programat pe azi. Mi-au zis sa revin daca sangerez, altfel ar tb sa fie ok. Am fost azi la eco si am asteptat iar, dar l-am vazut pe bebe, batea inima si dadea din picioare. Aseara mi-au mai trecut oricum durerile parca , ori am adormit de oboseala oricum.
Nu si-au dat seama de la ce poate sa fie, mi-au zis sa revin daca se mai intampla totusi. Infectii nu am, nimic care sa fie evident. Is mai linistita ca bebe e bine... dar maine inapoi la munca :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mes ma bucur mult ca esti bine si tu si bebe.
Incearca sa ai grija de tine cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

mess0804, ce bine ca bebe e bine! Sper sa nu mai ai incidente din astea neplacute.

Mina, cred ca totul e bine cu bebelusul tau. Iti tin pumnii pe maine la medic si sa te linistesti! Foarte bine ca sotul tau reactioneaza asa frumos acum si te incurajeaza. Cam asa e si al meu: eu-s aia de in incuranjez de obicei ca e tare panicos si se streseaza din diverse, insa cand se intampla ( o data la cativa ani) sa ma mai panichez si eu, atunci e tare pe pozitie si in stare sa ma calmeze pe mine.

Ce frumos de voi ca va intalniti! Asa de ciuda mi-e ca nu pot sa ma intalnesc si eu cu voi! Dar ce sa fac daca distanta asta e asa de mare?

Pastilutza
, eu mereu am facut planuri in perspectiva, dar acum sunt si realista / constienta ca pe la vara n-o sa fiu asa mobila ca acum si n-o sa am atata energie, asa ca fac cat pot de multe acum.

Pe mine azi m-a durut burta destul de tare la un moment dat, dar cred ca uterul in crestere e cauza durerilor.

A propos de simtit sau nu copilasii, si eu am impresia ca ii simt uneori, dar nimeni din jur nu ma crede cand spun asta...pe principiul ca doar mai tarziu e posibil.

Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Vad ca e nebunie mare cu Mastercheful asta in Romania si m-ati facut curioasa asa ca acuma nu ma mai dezlipesc de youtube!! Mi s-au parut cam badarani cei din juriu dar e chiar amuzant pana la urma

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misandra spune:

Buna dimineata, doamnelor! Cum va trateaza ziua de azi?
Eu m-am trezit cu aceeasi durere de cap cu care m-am culcat, am baut un cappucino, poate, poate.... deocamdata nimic.
Sper sa se prezinte mai bine restul zilei, ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk77m spune:

Neata mamici si burtici, sa aveti o zi placuta.

Mergi la inceput