Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Adriana, ma bucur ca imi confirmi si tu. La noi aici in magazine sunt destul de scumpe dar pe site mi se par ok. De ex am vazut un set de 5 body dragutze la 11£... Oricum, ma atrage ce am auzit despre calitatea hainutelor si au si design deosebit..

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Adriana, ma bucur ca imi confirmi si tu. La noi aici in magazine sunt destul de scumpe dar pe site mi se par ok. De ex am vazut un set de 5 body dragutze la 11£... Oricum, ma atrage ce am auzit despre calitatea hainutelor si au si design deosebit..

Happy_Ama 22+ si Eva

Mie mi se par foarte bune calitativ si foarte frumoase si colorate. Si cele pentru bebelusi si cele pentru copii mai mari. Nu sunt ieftine, dar totusi au preturi ok si eu cred ca merita.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ana imi pare rau ca la tine a avut dreptate 1%. Eu sincer cred ca nu stie sa umble la aparatul de eco dar oricum arata jalnic acolo.Eu am o doc super la Ilfov mama a facut operatie cu ea (fibrom) sora mea este la ea si 3 prietene au nascut cu ea. Dupa cum am spus spitalul este impartit in 2. Doctori(parter spate + et 2) si macelari ( et 1). Cine vrea sa se duca, sa intrebe de sectia materno fetala altfel te trimite la macelari la urgenta.Am mare incredere in toti medicii de la materno fetala. Se vede ca sunt profesionisti. Pana la proba contrarie nu am ce comenta.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Dana, sunt convinsa ca sunt dr f buni la Ilfov. Am o prietena care a nascut 2 copii acolo. E drept ca nu i-a placut absolut deloc sala de nasteri, dar nu a impiedicat-o sa nasca acolo de 2 ori... Cred ca asa arata cam toate salile de nasteri din spitalele de stat.

Legat de numele de baiat, eu as inclina catre Dinu David Alexandru. daca spunem david Alexandru dinu, parca nu mai suna bine..
Dintre Andrei si Adrian, prefer Andrei.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Alina daca vrei da-mi un pm cu datele si iti fac eu un calcul.

Flori eu lucrez in Saga si mie nu imi micsoreaza de la o luna la alta baza,tocmai pentru ca este considerat concediul de pe luna aceasta in prelungirea concediului de pe luna trecuta.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 22+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Betty, Paula, Ele, v-ati dus singure cand ati facut amnio? Are ceva daca ma duc singura? N-am cu cine sa-l las pe Toma , sunt programata la 8 si bona vine la 9, trebuie sa ramana cu taica-su. Scuze , eu cu problema mea.

Nu iubita, eu singura m-am dus. Doar ac a venit dupa mine, dar daca nu venea luam un taxi. Cand faci amnio, sa ne gandim la tine?

Happy, felicitari pt papusa!! Ce buze frumoase are...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Asta cu scump sau ieftin este relativ... Un body de 10 ron, de ex, care se strica la 1-2 spalari nu este in realitate mai ieftin decat unul de 20-30-40 Ron care tine mai mult. Si cu cat creste copilul si lucrurile ii sunt bune mai mult timp, cu atat e mai importanta rezistenta. Cam asa vad eu... Nu mai spun ca si materialul difera. Ma rog, sa multumim celui de sus ca avem de ales...

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Paula, ms Atat de tare imi doresc buzitele alea!!! Am tot zis de ele de cand am ramas insarcinata. Sunt ale lui tati. Au un soi de cioculet la buzita de sus Daca mai iese si cu ochii verzi...

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ama ai dreptate. Nici eu la bebe nu o sa tin cont de pret. In primul rand sa fie calitate ca apoi sa imi fac griji de pret. Nu vreau sa cumpar body ca apoi sa ii iasa bubite pe piele sau mai stiu eu ce din cauza materialului.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama felicitari pt fetita perfecta.
Te-a umplut cu energie.

Eu am varza calita cu kaizer pe foc. Am pofte..cu mamaliguta.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput