Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #7#
Raspunsuri - Pagina 7
Cellena spune:
Intrebare: Si ai vostri se imping in coate sa se ridice in fund? Eu pe Ema nu pot s-o mai tin nici in balansoar, nici in scoica pt ca se impinge in coate sa se ridice in fund si nu ma pot intelege cu ea. Iar in landou se cam plictiseste dupa o perioada, ca nu prea are ce vedea.
Pya, eu nu i-as da niciun tratament recomandat de un dr. care nu i-a vazut pampersul...
Mami de strumf Ema (14.12.12)
www.facebook.com/VandaDesigns" target="_blank">Creatiile mele
Mami_de2 spune:
Am revenit!
noi am fost azi la vaccinul de 4 luni. Ivan e f bine. Radea el motz la dr care il palpa,etc..si la final dintr-o data asistenta paccc i-a infipt acul si a pus buza 3 secunde;)) a urlat nitel l-am ridicat in brate si i-a trecuit instant:)). Din cauza racelii de acum 2 sapt jumate cand a slabit si a stagnat, luna asta a luat mai putin in greutate, doar 400 de gr..insa pediatra era ff multumita pt ca cica nu il vrea Sumo:))) oricum la kile e f bine..are 7280 gr si a crescut dragul meu 3,5 cm de luna trecuta..adica are 67,5 cm. L-a controlat si la coitze, i-au coborat outzele..asa ca am scapat si aici. Nu am voie sa il scot afara pe vremea sta ca e umezeala, doar daca e soare altfel 48 de ore sa stau in casa si sa evit sa ii fac si baie. Doar daca sare de 38 si ceva de grade bag un supozitor. Atat. Sapt. viit sper sa ajung si la nonatologul ala pediatru la care merg eu tot pt control,etc ( eu merg la 2 in paralel...ca-s cam paranoica cu capul =)))
Popi te felicit cat de sanatos papi... Eu mai calc in strachini si am o slabiciune: dulciurile..incerc sa le pap pe alea mai sanatoase..insa nu reusesc de fiecare data:))cert e ca ciocolata e la mare respect la mine in casa:P
Ivan nu suporta zgomotele de genul aspiratorul cu batista bebelusului
asa ca un nebulizator cu zgomot niic nu se punea problema la el:)
Eu nu pot alapta in public..mi-e rusine de lesin... pana acum doar in masina, sau camere speciale..dar asa in public-public niciodata!
In mall-uri am mai fost si eu cu el..pana la 3 luni..dar dupa ce am racit eu dupa botez si i-am dat si lui..de atunci ma feresc ca de altceva de multime!!!!!
angiuta spune:
mena chiar ai un mic delfinas!
Eu nu as pune totusi filmulete cu el dezbracat pe youtube ca sunt prea multi pedofili pe lumea asta
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cellena Si ca sa vedeti cat de tuta sunt, duminica seara au venit niste prieteni in vizita cu fetita lor de 2 ani si jumatate. Iar eu ghiciti ce lasasem imprastiat pe masa mea de lucru... Bijuterii si tot felul de margelute pe care ma apucasem sa le impachetez ca sa le trimit prin curier. Mda... exact ce-i trebuie unui copil de 2 ani.. multe bilute colorate, tocmai bune de indesat pe gat. :)) Mami de strumf Ema (14.12.12) www.facebook.com/VandaDesigns" target="_blank">Creatiile mele |
Sa stii ca la varsta asta nu prea mai baga in gura, almeu cel putin nu a avut curiozitati din astea de inghitit bilute sau de bagat in nas/urechi diverse.dar de imprastiat pe jos....si ajunse cine stie unde...
onutz83 spune:
Mena, delfinasul tau aproape ca m-a facut sa jelesc. Bine ca nu mai sunt insarcinata Doamne, cat e de frumos si de dulce si de inocent e!De fiecare data cand il vad ma emotionez pt ca imi amintesc cat de mult ai luptat pt el
Angiuta, pe youtube putem pune si filmulete accesabile numai prin link
Bubu, nu-mi vine sa cred prin ce treceti... Sper sa va faceti bine repede-repejor
Popi, eu nu-l iau pe Luci in mall, l-am luat in carrefour o data. Nu de alta, dar nu e prea sociabil, se plictiseste, se uita urat la lume si plange
Pyao, nici acasa nu e de trait... Nuu te supara, ca sa nu pierzi laptele
onutz83 spune:
Cellena, al meu n-are nici cea mai mica intentie
Nici nu se poate rasuci si n-are de gand sa afiseze vreo intentie sa se ridice nici macar ajutat...
mena1906 spune:
angiuta, da tarziu mi-am dat si eu seama... am sters postarea de aici si am pus video pe privat...
mena1906 spune:
onutz, e minunea si ratiunea mea... as mai trece si prin focurile iadului pentru el si tot nu ar fi de ajuns...
Cellena spune:
Onutz, bucura-te ca nu da semne asa devreme. Eu nu stiu cum s-o mai potolesc pentru ca e clar ca e prea mica de stat in fund si protapita intre perne nu vreau s-o pun. Si plange si se impinge si se inroseste toata la fata ca o ridichiuta :)) Vad ca in seara asta a facut la fel si cat era intinsa in pat, ceea ce nu facea pana acum. Statea pe coate si se zbatea sa se ridice. Doar in brate sta potolita cand o apuca, dar nu pot sta toata ziua cu ea in brate, pentru ca nu-mi permite spatele. O sa-i cer maine pediatrei un sfat, ca si-asa mergem la vaccinul de 2 luni (3 in cazul nostru)
Mami de strumf Ema (14.12.12)
www.facebook.com/VandaDesigns" target="_blank">Creatiile mele