Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 12
Olivette spune:
Offff, Ioana, imi pare rau de ce ai patit. Si eu ma gandesc cu groaza cand ies cu pitica sa nu patesc asa. Chiar zilele trecute cand am coborat din masina mi-am luat cheile de la casa din torpedou cu gandul ca daca mi-o ridica, macar in casa sa intru.
A patit-o si sotul inainte de sarbatori. A platit 700 lei si era si la mama dracu' dusa, undeva pe Autostrada spre Pitesti (ridicata sect 6) si peste vreo luna a venit si amenda de la politie prin posta: 150 lei in 48h sau dublu. A fost "minunat".
Eu am luat de la Karra Baby: 2 body-uri cu maneca lunga (12 lei), 3 salopete-pijamale (20 lei), 3 pantaloni cu botosi (8 lei). Le-am luat pt 9 luni. La Danina aveau doar 1 body pt 9 luni. Stupid! Sau n-o fi avut aia chef de mine!
I-am mai luat niste mocasini (10 lei), o pereche de sandale pe care probabil o sa le poarte la anu' la cat de mari sunt, dar erau prea frumoase (30-35 nu mai stiu exact), 2 caciulite si o palarioara (15-20 lei), o crema Bioderma la 500 ml (56 lei), un gel de dus tot Bioderma 1litru (50 lei)-sper sa rezolvam cu astea dermatita atopica).
M-am intalnit si cu Roxy, dar ne-am pierdut la un moment dat. Initial am zis ca stau pana la 6, pe drum cand eram in taxi imi zice al meu ca vine la 5 sa ma ia si e si cu un coleg, deci nu poate sa stea dupa mine (si am ajuns la 16.30), ca apoi, dupa ce am bagat viteza, sa-mi zica de fapt ca nu mai vine cu colegul si vine la 6 Asa ca dupa ce am alergat tot targul in 30 minute, dupa aia m-am mai invartit de 2 ori pe-acolo.
Roxy, am uitat de pampers si il aveam in geanta
clayhanger spune:
Multumesc si eu Ile, astept detaliile "livrarii" intr-un mesaj - pm sau facebook.
Ioana, imi pare rau!
Va povestesc aici cu ce am plecat de la BE:
- ochelari de soare (pe care si-i scoate, trebuie sa identific daca din cauza ramelor sau a lentilelor!)
- papucei tikki
- body uri si salopete daninaline, plus un cardigan
- vitamine (pt mine)
- un marsupi, voiam sa il dau cadou dar tare ma tem ca il pastrez eu; ma mai gandesc
- niste jucarii de lemn
Bebe m-a certat cand am venit (Eeeeeh Eeeee!) dar cat am lipsit cica a tinut-o numai in Ta Ta Ta, ceea ce mi-a demonstrat oricum si mie DUPA ce a mancat.
Mi-a prins bine sa fiu fara el un pic (4h), pe ideea Absence makes the heart grow fonder...
Fleur, iti doresc un weekend frumos cu Eric cel cu multi dintisori :).
Inaf78 spune:
IOANA imi pare tare rau de patania cu masina! si mai ales ca ai ramas pe vantul ala asa cu piersicuta...
Inaf78 spune:
as fi vrut sa merg si eu la Baby Expo... dar nu cred ca ajung. sunt extrem de obosita. bebelul meu a inceput agitatia de la saltul din sapt 37.
de luni noaptea nu mai doarme nici 2 ore legat, iar eu tb sa ma concentrez la serviciu, dupa amiaza fac lectii cu cel mare.
efectiv nu mai gasesc un moment de liniste... nu stiu ce o sa ma fac daca o tine asa inca 4 saptamani. cred ca o sa mi iau concediu...
Inaf78 spune:
FLEUR iti doresc un weekend "strans legata" de ERIC si cu odihna multa, ca de luni vb aia "luati mata de coada" :)
Porumbita spune:
ile vreau si eu un pui si 2 salate. da mi fie pe mail fie pe fb detalii. ms
ioana --nasoala patania
ina poate nu e o idee rea macar 2-3 zile sa stai acasa
eu am fost cu copii la baby expo.n am cumparat nimic in afara de bara de la caruciorul Inglesina- ca a pietdut o sotul acum 2 sapt. am stat insa vreo 30-40 min sa se joace cel mare pe la vreo 2 standuri
clayhanger spune:
Ina, sa stii ca la V nu a fost niciodata X saptamani ci a avut un punct culminant, cam cateva zile spre o saptamana cand chiar a fost mult mai solicitant, si fix cand imi ziceam ca imi iau campii, isi revenea incet incet, si apoi apareau si schimbarile/achizitiile.