Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dreya felicitari pentru printesa , important este sa fie sanatoasa...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Dana.ma uitam acum pe siteul de mai devreme si am vazut si cosuletele din rachita si m-am amuzat teribil ca si mie imi casunase pe asa ceva si vazusem unele si la 20 de milioane,minunatii ,nu altceva. Logodnicul meu chiar zicea ca le impleteste el de mana la cat costa :))) Pe mine ma bate gandul sa ne apucam sa facut niste cosulete,el le sculpteaza frumos cu modele,le si pictam,invat eu sa brodez niste minunatii de asternuturi si deja e afacere infloritoare

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele multa sanatate Denisei , dar bine a prins-o si pe ea raceala...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Dreya, noroc ca aveai o poza.Eu asa bosumflata am fost ca acum ultima oara cand am fost la eco am un teanc de poze,cred ca sunt vreo 20 si in niciuna nu se vede nimic.Sper la morfo la 3d sa am si eu un suvenir mai dragut

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Maine ma duc la tuns..sau cum imi zicea tata cand urma sa ma casapeasca la par : "sa ma fac boboc".
Adriana vad ca tu te-ai tuns in sarcina . Ti-a parut rau dupa parul lung?
A mai fost cineva care a facut o schimbare asa de radicala? ca eu vreau sa ma tund scurt scurt (pixie cut)
Am auzit ca ar fi un impuls hormonal asta cu schimbarea radicala in sarcina..psihologic cauti sa te pregatesti pt noul statut. Si am inteles ca sunt multe fete care se tund si apoi regreta amarnic decizia mai ales ca incepi sa pui falcute de hamsterel.
La mine nu cred ca se pune problema f tare ca eu am fost "boboc" multi ani. Imi place si cu parul mai lung si stiu cat de grea e perioada intermnediara de-aia va intreb daca v-ati regretat decizia.

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dreya, felicitari!

Maine ma duc si eu la morfologie!!!! Nu mai am stare!!!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput