LMA!! Ghiocei martie-aprilie2009 *459*
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Cat despre povesti, Ada e tare pasionata de ele, e atenta, ne mai corecteaza unde gresim si mai nou inventeaza ea sau adapteaza povesti si le pune in scena Dar fiecare copil are preferintele sale , poate Stefan nu e pasionat sau poate pur si simplu nu ii place sa le povesteasca el apoi, asta nu inseamna ca nu e atent Floric, dar ce ''comenzi'' trebuie sa ii repeti lui Rares ??! |
Si Adelei ii plac povestile, dar musai sa aiba cartea poze, daca e numai text, nu prezinta interes... In rest... completeaza actiunea, canta cantecelele (acolo unde le stie din film/cd audio). Am inceput sa-l diversificam si pe Victor la povesti, ca-l luam cu noi cand citim. Sta cuminte, ii place "vorba".
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Floric, dar ce ''comenzi'' trebuie sa ii repeti lui Rares ??! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Dupa cum ti-ai dat seama...culcat, sezi, la dreeeeaaaaaapta, pe loc repaus, etc....
novus spune:
Neata !!
Cafea ?
Floric, tocmai de aceea te-am si intrebat despre ce ''comenzi'' e vorba pt suna a dresaj , asa ca nu ai de ce sa te superi ,probabil altceva vroiai sa ne spui
denisamada spune:
Buna dimineata! Si Adela are auz selectiv. Ne ignora cu atata gratie de-am ajuns sa ne gandim daca nu cumva kiar nu mai aude bine... Testul cu strecurarea cuvantului "ciocolata" a fost pozitiv.
Ilinca_M. spune:
La noi cuvantul "ciocolata" are efect de trezire. Dimineata nu vrea sa se scoale, i se lipesc ochii, isi trage plapuma in cap, ma alunga, isi batzaie capul sa se readoarma...daca soptesc "vrei ciocolata?" e ca un arc, brusc in picioare, ochii sclipesc de vioiciune, n-ai zice ca doar cu o secunda in urma cineva era ataaaaat de somnoros!:)))
Kea spune:
Buna dimineata! Keutu a avut un pui de febra pe la 4 dimineata si m-a anuntat cu gura pana la urechi ca el e bolnav si nu merge la gradinita. Asa ca azi si maine iar avem activitati educative. In zilele cand merge la gradi, e obosit de zici ca la prasit a fost.
novus spune:
Si la noi ciocolata are un loc de cinste dar spre mirarea mea Ada a inteles ca e o delicatesa si trebuie servita cu masura , duminica seara cand a fost David pe la noi si Olga a servit-o cu ciocolata , s-a intors contrariata catre mine sa-mi spuna ca ea a mancat deja ciocolata cu Omi , nu stiu ?!! drept e ca dupa ce i-am spus ca e ok , nu a rmaas ciocolata nemancata
Oricum are niste texte de ma dau pe spate: aseara vroia ea sa ne citeasca o poveste, asa ca ii trebuia cartea de povesti care era pe o masuta, l-a trimis pe Pisi dupa ea spunandu-i ca doar ea nu poate cobora din pat fiind desculta, nu asa i-am spus mereu ca nu are voie pe gresie fara ciorapi ?!! no, ne-a inchis gura, elegant ce-i drept
Imi place ca mereu gaseste portita in favoarea ei sau mai bine zic incearca si nu se lasa din prima
Kea spune:
Multumesc, novus!
In ceea ce priveste reactia la ce-i spun, e functie de moment si de ceea ce-i cer. daca e vorba de mancare...vorbesc cu peretii. Fara sa exagerez, mananca o singura felie de paine in jumatate de ora si asta pt ca turui eu ca o moara stricata, ca altfel al tine imbucatura aia in gura pana i s-ar face greata si ar arunca-o. Dar nu-l pot trimite nemancat la gradi! Acum ca-i bolnav, tragem de ju atate de felie si nu se mai termina.